Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vallaha geömiş olsun hocam yazık olmus wingforceye tam +9 ib alıcaktım ban olayını okuyunca arkadası aradım iptal ettim.Neyse pvp devam
  • aslında iyi olmuş krowaz ne zaman çıktı da windforce +9 a basıldı kaç yıldır millet +9 raptor basamıyo elindeki itemler düpedir o yüzden banlamışlardır siz böyle abartılı itemler alıyorsunuz sonra neden koxp arttı böyle itemler olursa koxperler aylarını pazara vereceğine 1 haftada lvl kasıp sizi kesiyolar pk da bi bakıma hakediyorsunuz uskonun bu +10 +9 itemlere bi çare bulması lazım oyunun cırkı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pere

aslında iyi olmuş krowaz ne zaman çıktı da windforce +9 a basıldı kaç yıldır millet +9 raptor basamıyo elindeki itemler düpedir o yüzden banlamışlardır siz böyle abartılı itemler alıyorsunuz sonra neden koxp arttı böyle itemler olursa koxperler aylarını pazara vereceğine 1 haftada lvl kasıp sizi kesiyolar pk da bi bakıma hakediyorsunuz uskonun bu +10 +9 itemlere bi çare bulması lazım oyunun cırkı çıktı

aslında 2 yada 1 yıl önce cok abartı itemler silinmişiti hatta item satılmamıstı korkudan 1-2 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61_oflu_61

quote:

Orijinalden alıntı: pere

aslında iyi olmuş krowaz ne zaman çıktı da windforce +9 a basıldı kaç yıldır millet +9 raptor basamıyo elindeki itemler düpedir o yüzden banlamışlardır siz böyle abartılı itemler alıyorsunuz sonra neden koxp arttı böyle itemler olursa koxperler aylarını pazara vereceğine 1 haftada lvl kasıp sizi kesiyolar pk da bi bakıma hakediyorsunuz uskonun bu +10 +9 itemlere bi çare bulması lazım oyunun cırkı çıktı

aslında 2 yada 1 yıl önce cok abartı itemler silinmişiti hatta item satılmamıstı korkudan 1-2 ay

aynen dostum aslında silinmesi lazım ama bizimki anca lafta adamlar kendi elleriyle yaptığı şeyi neden bozsun ki?

• Helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

naber dostum nasıl gidiyor uskosuz hayat hatırlamışsındır beni umarım

Nasıl gitsin Usko oynanmayacak halde..

Seni sormalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 24 Şubat 2012; 23:24:14 >
  • Baktımda eskiler cidden güzelmiş
  • Vay be
  • dostum ben 2010 da mızlanırdım ah nerde o eski günler diye nerde o zombi slotundaki 2 pt derdim şimdi emcde toplasan 40 kişi olmuyor o zamanlar ardream bile doluydu 2010 da manes ardream gibisi yoktu hani nerrde o bolluk 2 pt vs 2pt son 1 aydır oluyor manes de o da en dolu zamanı eskiden manesde en az 5 tane ardream clan vardı bunların 2-3 tanesi (nopanik cameloon (ardream rlb sonra euko) ve baska cz deki clanlar eukoya en fazla manesden clan gitti bunların 1 tanesi geri döndü gerisi orda akıyor.
    bu clanlar thefounder cameloon bigdream geri döndü sanırım nopanik ardreamde varsa başka yazamadığım affola içimi döktüm rahatladım
  • Zamanında en çok zevk alarak oynadığım karakterdi. Oyunun o hali bir başkaydı. Şuan pvp den farksız bir USKO ile karşı karşıyayız. Ama en azından koxp bitti diyecek kadar az cz de.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.