Şimdi Ara

★★★★ RockStyLa Char tanıtımı ★★★★ (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
0
Favori
95.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Geçmiş olsun dostum işte bu oyun böyle..

Teşekkür ederimAslında iyi oldu.Usko bitti diyorlardı ben buna katılmazdım hiç bir zaman ama anladım ki USKO BİTMİŞ
  • quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: efege

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: foreverkinqs

Geçmiş olsun dostum işte bu oyun böyle..

Teşekkür ederimAsl©¥nda iyi oldu.Usko bitti diyorlard©¥ ben buna kat©¥lmazd©¥m hiç bir zaman ama anlad©¥m ki USKO BİTMİŞ

genç msn niye girmiyon

usko bitti msn deyil

• quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: :BLooD:

quote:

Merhaba herkese.

Uzun ve zevkli geçen RockStyLa maceram malesef baz©¥ nedenlerden dolay©¥ son buldu.

Geçen hafta bak©¥mdan sonra oyuna girenlerin itemleri silinmişti.Bu benim de baş©¥ma geldi ve ilk bak©¥mda düzelteceklerini söylediler.Fakat herkesin itemleri geri geldi ama RockStyLa n©¥nkiler geri gelmedi.Defalarca hem ingilizce hem türkçe ticket att©¥m.Ticketlar©¥n 3 tanesine düzelteceklerini ve bu durumdan dolay©¥ özür dilediklerini söylediler fakat 14 Mart 2011 tarihinde hesab©¥ma 999 ( süresiz ) ban att©¥lar.Bundan dolay©¥ RockStyLa maceram sona ermiş bulunmaktad©¥r.

Gb almadan ticaret yaparak bu karakteri böyle iyi bir yere getirdiğim için gerçekten çok mutluyum.Fakat her güzel şeyin bir sonu vard©¥r san©¥r©¥m...

Bu oyunda tan©¥şt©¥ğ©¥m ve içinde bulunduğum clan ortam©¥m çok iyiydi.Fakat art©¥k USKO ' da devam etmeyi pek düşünmüyorum.Art©¥k pvp lerde falan tak©¥l©¥r©¥m.Bu kadar emek verip emeklerimin bir anda yok olmas©¥ üzücü.

Konuyu baştan sona takip eden herkese ve özellikle bana iyi kötü günümde destek ç©¥kan , güvenen herkese teşekkür ederim.

sizin clandan biraz once bir arkadastan duydum
    birbirimizi zerre kadar sevmiyoruz ama
    eger bu nedenden dolayi ban yemissen gecmis olsun
    insallahta bu nedenden dolayi banlanmissan hatalarinin farkina varip bani acarlar

banlanmissin diye sunuda soyleyeyim
    clanin legal degil dedigim zaman benimle tartisiyordun
    bak resmi sitede yayinlanan illegal clanlar arasinda tropia clanida var
    artik bunu senle tartismaninda bir anlami kalmadi herhalde.resmi agiz soyluyor cunku

Sitedeki illegal clanlar değil araşt©¥r©¥lan clanlar....

Neyin ne olduğu belli degil yani boş boş yorumlar yapmay©¥n.

Hangi kurdugun clan 2-3 günde royal 1 oldu ??

Bilmem fark©¥ndam©¥s©¥n karus dönüp human döndüksen sonra np ler bas©¥lmadan önce herkes de envai çeşit simge vard©¥

Clandakilerin fedakarl©¥g©¥ sayesindede r1 oldu clan tabiki incelemeleri gerekir. Ancak bi halt bulamad©¥klar©¥ndan clan hala sapasaglam duruyor.

Hadi eyvallah.

• quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: Gökây

quote:

Orijinalden al©¥nt©¥: :BLooD:

quote:

Merhaba herkese.

Uzun ve zevkli geçen RockStyLa maceram malesef baz©¥ nedenlerden dolay©¥ son buldu.

Geçen hafta bak©¥mdan sonra oyuna girenlerin itemleri silinmişti.Bu benim de baş©¥ma geldi ve ilk bak©¥mda düzelteceklerini söylediler.Fakat herkesin itemleri geri geldi ama RockStyLa n©¥nkiler geri gelmedi.Defalarca hem ingilizce hem türkçe ticket att©¥m.Ticketlar©¥n 3 tanesine düzelteceklerini ve bu durumdan dolay©¥ özür dilediklerini söylediler fakat 14 Mart 2011 tarihinde hesab©¥ma 999 ( süresiz ) ban att©¥lar.Bundan dolay©¥ RockStyLa maceram sona ermiş bulunmaktad©¥r.

Gb almadan ticaret yaparak bu karakteri böyle iyi bir yere getirdiğim için gerçekten çok mutluyum.Fakat her güzel şeyin bir sonu vard©¥r san©¥r©¥m...

Bu oyunda tan©¥şt©¥ğ©¥m ve içinde bulunduğum clan ortam©¥m çok iyiydi.Fakat art©¥k USKO ' da devam etmeyi pek düşünmüyorum.Art©¥k pvp lerde falan tak©¥l©¥r©¥m.Bu kadar emek verip emeklerimin bir anda yok olmas©¥ üzücü.

Konuyu baştan sona takip eden herkese ve özellikle bana iyi kötü günümde destek ç©¥kan , güvenen herkese teşekkür ederim.

Sitedeki illegal clanlar değil araşt©¥r©¥lan clanlar....

Neyin ne olduğu belli degil yani boş boş yorumlar yapmay©¥n.

Hangi kurdugun clan 2-3 günde royal 1 oldu ??

Bilmem fark©¥ndam©¥s©¥n karus dönüp human döndüksen sonra np ler bas©¥lmadan önce herkes de envai çeşit simge vard©¥

Clandakilerin fedakarl©¥g©¥ sayesindede r1 oldu clan tabiki incelemeleri gerekir. Ancak bi halt bulamad©¥klar©¥ndan clan hala sapasaglam duruyor.

Hadi eyvallah.

sw'lerdeki illegal clanlar degil
    bu clanlarin icinde bulunan illegal karekterlerden dolayi o listede oldugunu soyluyor zaten resmi site
    yani listede bulunan clanlarin icinde en az bir karekter illegal yollara basvurmustur anlamina geliyor
    arastirma fasli sonraki islem
    senin dedigin gibi olsa,listede bulunan clanlarin hepsi sapasaglam duruyor
    simdi tek tek nik vererek su soyle yapti bu boyle etti muhabbetine girip tekrardan tartismanin bir anlami yok
    haksiz yere 999 yemisse babamin ogluda olsa,yedi kat yabancimda olsa insallah duzeltirler dedim banlanan kisiye.
    ha bide gercekten yigitsenuslandirbeni akilli cin gibi biriymis.tebrikler
    hemen chari bozdu satisa cikardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :BLooD: -- 24 Mart 2011; 23:07:06 >

• Adam oyunu bıraktı tanıtım konusu ne hale geldi
  • Yazık oldu robocop'a . Geçmiş olsun efe .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Yazık oldu robocop'a . Geçmiş olsun efe .

Sağol
  • Efe kronosdaki 999 yiyen koxperlar bile açtırmaya çalışıyo herkes ticket atıyormuş resmi forumda yazıyorlarmış bence sende uğraş biraz yazık olmasın o kadar emeğe.Tl verip koxpla oynıyanlarınkini açıp sen ve senin gibi haksız ban yiyenleri açmıyacaklarsa hiç bişi yönetmesinler daha iyi.Gerçi adam gibi bi yönetim şekli olsa bunlar hiç olmazdı.Yinede pes etme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufocann

Efe kronosdaki 999 yiyen koxperlar bile açtırmaya çalışıyo herkes ticket atıyormuş resmi forumda yazıyorlarmış bence sende uğraş biraz yazık olmasın o kadar emeğe.Tl verip koxpla oynıyanlarınkini açıp sen ve senin gibi haksız ban yiyenleri açmıyacaklarsa hiç bişi yönetmesinler daha iyi.Gerçi adam gibi bi yönetim şekli olsa bunlar hiç olmazdı.Yinede pes etme derim

Ticket atıyoruz da cevap vermeden kapatıyorlar.Bilirsin kendilerinin haklı olmadığı konuda her zaman kaçar yolu tercih eder insanoğlu Gerçi insanoğlu dedimde bunlara az oldu gibi

• akara daki charım Akir4 dır zamanında sayılı wariorlardandım 83 cıkınca andream takıldım 83 den cok mu cok keyifliydi o itemlerle andream cok güzel ; )
  • bir ticket örneğide bize hazırlarsan bizde yollayarak destek oluruz belki bu şekilde açarlar forumdan herkesin göndereceğinede eminim bu kadar çabuk pes etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Efe kronosdaki 999 yiyen koxperlar bile açtırmaya çalışıyo herkes ticket atıyormuş resmi forumda yazıyorlarmış bence sende uğraş biraz yazık olmasın o kadar emeğe.Tl verip koxpla oynıyanlarınkini açıp sen ve senin gibi haksız ban yiyenleri açmıyacaklarsa hiç bişi yönetmesinler daha iyi.Gerçi adam gibi bi yönetim şekli olsa bunlar hiç olmazdı.Yinede pes etme derim

Ticket atıyoruz da cevap vermeden kapatıyorlar.Bilirsin kendilerinin haklı olmadığı konuda her zaman kaçar yolu tercih eder insanoğlu Gerçi insanoğlu dedimde bunlara az oldu gibi

Haklısında, ya burada yada başka bi forumda okumuştum nasıl desem şöyle sağlam yani mesela kral yada vardır işte senin tanıdığın çok o tarz kişiler ticket atınca ilgileniyo diyorlardı.İşte çok iyi bi arkadaşımız bir suçu yok gibisinden...Nekadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum bi forumda görmüştüm açmışlarda birininkini.Şuanki human kralı Sirromules pm si yanlış olabilir Sir'lü bi mage işte istersen irtibata geç sizin clandakiler felanda atsın bi yardımı olur belki

Ha bide geçen a2 cz de senin nickinde biri npt yapıyordu serverdan gittin direk çakmaların çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufocann -- 26 Mart 2011; 12:08:56 >

• Çok yaz©¥k oldu. Nereden nereye...
    Geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Haklısında, ya burada yada başka bi forumda okumuştum nasıl desem şöyle sağlam yani mesela kral yada vardır işte senin tanıdığın çok o tarz kişiler ticket atınca ilgileniyo diyorlardı.İşte çok iyi bi arkadaşımız bir suçu yok gibisinden...Nekadar doğru nekadar yanlış bilmiyorum bi forumda görmüştüm açmışlarda birininkini.Şuanki human kralı Sirromules pm si yanlış olabilir Sir'lü bi mage işte istersen irtibata geç sizin clandakiler felanda atsın bi yardımı olur belki

Ha bide geçen a2 cz de senin nickinde biri npt yapıyordu serverdan gittin direk çakmaların çıkmış

efe doğru söylüyorlar bırak pvp yi hakkını ara gerekirse şirketi ara veya bize ticket örneği at bizde pm atalım bırakma bu işin peşini

• Bakalım atıyoruz ticket
  • işe yarar bence yeterki sen işin peşini bırakma up :D
  • Resmi Türkçe foruma gir.

Oracles diye bir mod var.

Onunla konuş mutlaka yardımcı olacaktır.
  • Efee sensiz tadı yok panpa. Geri dön yoksa ben kime satasacagım arenada
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharCaLaN200

Resmi Türkçe foruma gir.

Oracles diye bir mod var.

Onunla konuş mutlaka yardımcı olacaktır.

Resmi forumdaki türk ve yabancı bütün Admin,moderatör ne varsa hepsiyle konuştum fakat ticket at dediler

Al birini vur ötekine...
  • Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm gerçekten senle beraber pk atmak nasip değilmiş demekki uskoda yaza az kaldı ygs bitti ama asıl lys zor ona çalışıorum 2 aycık bişey.
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.