Bildirim
rockstar:gta 5 pc için söylenecek bir şey yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ilginç bir açıklama hayla belirsizliği koruyor durum çıkmayacaksada söylesinler artık belirsizlik en kötüsü -
WP GTA:SA geldiyse GTA5 PC için gelecektir -
Geçenlerde işsiz bir şekilde GTA V X360 iso indirdim sırf dosyalara bakmak için. Gerçekten de içindeki dosyalarda PC, Orbis (PS4) gibi kelimeler var. PC kelimesini görünce ufak bir şok yaşadım ister istemez ama aynı zamanda GTA IV'ün PC'deki video editor dosyaları da mevcuttu. Radyo ikonları dosyalarını açtığımda ise beni ilginç bir şekilde The Beat, San Juan Sounds karşıladı. Ayrıca radar ikonlarında GTA IV'ten kalma bilardo, Burgershot vb. ikonlar mevcut. Rockstar sanırsam silmeyi unutmuş.
Disk 1'de bir .rpf (RAGE Package File) dosyasında graphics.xtd (.xtd, .wtd dosyasının X360 versiyonu yani texture-doku dosyası) diye dosya var. Altında ise graphics_pc.xtd dosyası. İlk dosyada far ışıkları vs. yer alırken _pc dosyasında alakasız bir şekilde altıgen, kare gibi şekiller var.
İsteğe göre SS koyabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Geçenlerde işsiz bir şekilde GTA V X360 iso indirdim sırf dosyalara bakmak için. Gerçekten de içindeki dosyalarda PC, Orbis (PS4) gibi kelimeler var. PC kelimesini görünce ufak bir şok yaşadım ister istemez ama aynı zamanda GTA IV'ün PC'deki video editor dosyaları da mevcuttu. Radyo ikonları dosyalarını açtığımda ise beni ilginç bir şekilde The Beat, San Juan Sounds karşıladı. Ayrıca radar ikonlarında GTA IV'ten kalma bilardo, Burgershot vb. ikonlar mevcut. Rockstar sanırsam silmeyi unutmuş.
Disk 1'de bir .rpf (RAGE Package File) dosyasında graphics.xtd (.xtd, .wtd dosyasının X360 versiyonu yani texture-doku dosyası) diye dosya var. Altında ise graphics_pc.xtd dosyası. İlk dosyada far ışıkları vs. yer alırken _pc dosyasında alakasız bir şekilde altıgen, kare gibi şekiller var.
İsteğe göre SS koyabilirim.
ss koysan çok sevinirim
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
İsteğe göre SS koyabilirim.
Tahminim kodlarla deaktif ediyorlar bazı şeyleri ve silmiyorlar kalıyor.Ama böyle bir şey yapmalarının amacı yoksa saçma.
Haber fake gibi geldi bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 4 Şubat 2014; 23:43:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyuncular kafadan kiriktir biraz bkz: crack vb . sahte oyunlar umarim rockstar gta v pc versiyonu birilerj sahte bir sekilde pcye cikarmadan yapar ki tahminim coktan bu isin uzmanlari yapmistir emulator vb. Sekilde ama resmi olarak cikmamis ve bu denli buyuk paralarin dondugu bir oyunu korsan olarak pcye yaymakta ( orjinali cikmadan) kisinin basina is acar diye dusunuyorum sozun ozeti haziran da cikar umarim eylul ekime sarkmasin kafi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gta v'i ps3'te denedim, pek beğendiğimi söyleyemem. görsel olarak vasat, oynanış olarak 4'ün üzerine pek farklı hissettirmiyor ve en önemlisi frame rate çok kötü.. şehir çok boş geliyor, bu oyunun bi halta benzemesi için pc şart. olur da pc versiyonu asla çıkmazsa oyunu ps3'ümde asla oynamayı düşünmüyorum, 20fps ile aksiyona giriyorsun rezalet ki ne rezalet -
Ben de GTAV'i PS3'te oynadım ve bitirdim. Birçok negatif yönüne karşın bence harika bir oyun olmuş. Mevcut negatif yönlerden en büyükleri düşük çözünürlük ve framedrop'lar. Öyle ki, yüksek hızda şehir trafiğinde araç sürmek cidden zorlaşıyor çünkü hem trafik yoğunlaştığında, sağa sola döndüğünüzde oyunda takılmalar oluyor, hem de düşük çözünürlükten dolayı yolun ilerisini tam anlayamıyorsunuz .Bunlar da oyun PC'ye çıktığında sorun teşkil etmeyecektir diye düşünüyorum. -
Bence bu aylarda çıkmaması PC oyuncularının yararına olur. Belki de Gta 4 gibi çıkmasın diye pc için doğru düzgün hazırlıyorlar. 2015 yılında çıkarırlarsa sorunsuz bir şekilde gelir diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Rockstar Games
Bence bu aylarda çıkmaması PC oyuncularının yararına olur. Belki de Gta 4 gibi çıkmasın diye pc için doğru düzgün hazırlıyorlar. 2015 yılında çıkarırlarsa sorunsuz bir şekilde gelir diye düşünüyorum.
gta 6 ps4e çıkınca gta5 pcye gelir o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: hærun
quote:
Orijinalden alıntı: Rockstar Games
gta 6 ps4e çıkınca gta5 pcye gelir o zaman
GTA 6'nın 2017den önce geleceğini düşünmüyorum. Agent, Bully 2, Yeni Red Dead oyunu gelir Gta6dan önce bence.
http://m.shiftdelete.net/gta-5-pcye-gelecek-mi-take-two-yanitladi-50079.html
Tam yerinde bir karar pcye cikmamali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X