Bildirim
Rocksmith kablosuyla guitar rig vb deneyen ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
100 liraya alınan karttan pek hayır gelir mi bilemem ama rocksmith kablosuyla ses gecikmesi/cızırtı/kötü sesler olmadan guitar rig kullanıyorum kayıt falan herşey yapılıyor gayet balşarılı 400liralık ses kartlarının yaptıklarını yapıyor bu kablo -
quote:
Orijinalden alıntı: Calistopace
100 liraya alınan karttan pek hayır gelir mi bilemem ama rocksmith kablosuyla ses gecikmesi/cızırtı/kötü sesler olmadan guitar rig kullanıyorum kayıt falan herşey yapılıyor gayet balşarılı 400liralık ses kartlarının yaptıklarını yapıyor bu kablo
Gitarin sesini aynen iletiyorsa, 2000 liralik ses kartlarini almak luzumsuz.
Sanirim bu kablonun icinde ses karti da var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cort mx30r amfiden daha iyi olur hralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
100 liraya alınan karttan pek hayır gelir mi bilemem ama rocksmith kablosuyla ses gecikmesi/cızırtı/kötü sesler olmadan guitar rig kullanıyorum kayıt falan herşey yapılıyor gayet balşarılı 400liralık ses kartlarının yaptıklarını yapıyor bu kablo
http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti.html?srt=up#genel-bakis
Su karti almaktansa kablo almak mantikli mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bence şuan o kabloyla idare edin sonra sağlam bir amfi için paranızı biriktirin daha kaliteli bir amfi alın aldığınız amfide bir şarkı açıp onun üzerine kayıt alamazsınız (eğer çok kaliteli bir amfiniz yoksa) ama bu program ve kabloyla hepsi mümkün. kabloyu takar takmaz kablo kendi driverını kuruyor zaten ve bilgisayar bu kablonun farklı bir kablo olduğunu anlıyor. yani diyeceğim o ki kablo cidden güzel amfi kadar yüksek ses alamazsınız ama ben kulaklığı takıp çok güzel çalıyorum valla amfimi kullanmadığım zamanlarda -
quote:
Orijinalden alıntı: hp2010
quote:
http://www.vatanbilgisayar.com/creative-sb-audigy-value-71-pci-ses-karti.html?srt=up#genel-bakis
Su karti almaktansa kablo almak mantikli mi
İhtiyacınız olan böyle bir kart değil.Line 6 Pod Studio GX veya M-Audio Fast Track 2 gibi harici ses kartı gerekiyor.
Sizin linkte verdiğiniz kart veya rocksmith kablosu işinizi görmez.Seste gecikmeler olur ve ses kalitesi müzikten soğutacak şekilde olacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X