Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyvallah saol hocam
  • Amazon dan kablo almayı deneyen var mı ? Kablosuz oyunda gecikme oluyor.Oynaması zor oluyor.

Bu arada oyunu bu sabah 15 dolara Humble bundle dan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvturboforce -- 19 Temmuz 2014; 14:56:10 >
  • tavsiyem oyunu alırken oyunu malum yerlerden indirin ama kabloyu alın.Konsola almayın bence çünkü soradan her şarkı için eksra para verceğiniz için baya kabarcak.Ben şahsen normalde orjinal oyun destekçisiyim elimden geldiğince orjinal alırım kabloyuda düşünmeden aldım no kable falan uğraşmadan ama oyunun kendi verdiği şarkılar zaten çok az ve tarzıma uygun değiller diye sırf dlc ler için orjinal almadım oyunu yoksa ps3 e alıcaktım bende
  • Hocam bi şarkı satın alıp diğer şarkıları ücretsiz ekliyebiliyomuşuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertiyuw35 M kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor? Detay verebilir misiniz?
  • puraxays P kullanıcısına yanıt
    Tam bilgi sahibi değilim arkadaşım oyunu satın almış oynuyordu o söyledi bildiğim kadarıyla steamden 1 şarkı satın alıyormuşuz sonra customsforge adlı siteden custom şarkıları ekliyebiliyomuşuz.3-4 gün içinde detaylandırabilirim kabloyu yeni sipariş ettim.Gelir gelmez detaylı bir şekilde açıklama yapabilirim
  • mertiyuw35 M kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyim ;) Ayrıca ön bilgi için de teşekkürler.. Bayadır elime gitar alacak fırsatım olmuyor, bakasım var, hadi bakalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • puraxays P kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=vh357n6mU70 bu videoyu buldum şarkıları nasıl ekliyeceğimizi gösteriyor pc için belki yardımı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiyuw35

Tam bilgi sahibi değilim arkadaşım oyunu satın almış oynuyordu o söyledi bildiğim kadarıyla steamden 1 şarkı satın alıyormuşuz sonra customsforge adlı siteden custom şarkıları ekliyebiliyomuşuz.3-4 gün içinde detaylandırabilirim kabloyu yeni sipariş ettim.Gelir gelmez detaylı bir şekilde açıklama yapabilirim

Kabloyu nerden aldın acaba?

• nvturboforce N kullanıcısına yanıt
    Kabloyu n11.comdan sipariş ettim 125tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertiyuw35

Kabloyu n11.comdan sipariş ettim 125tl ye

Amazon veya başka yerden sipariş verebilir diniz.Neden buradan aldınız fiyat 2 katı.
  • nvturboforce N kullanıcısına yanıt
    Haklısınızda yurtdışı oldugu icin ve burdan hızlı kargo için burdan aldım

• Amazon'dan Türkiye'ye gönderim var mı? Real tone cable için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock0

Amazon'dan Türkiye'ye gönderim var mı? Real tone cable için.

İlaveten elden çıkarması kolay bir şey mi ?
  • http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?p=881751#p881751

Arkadaşlar real tone cable olmadan oynanabiliyor bu yöntemle paylaşıldı mı bilmiyorum. Herhangi bir line-in veya usb ses girişinizle.
    http://www.aliexpress.com/item/White-Guitar-Parts-Link-to-USB-Interface-Cable-for-PC-Mac-Recording-1657/1723314197.html

Ben bu ürünü almıştım aliexpressten 0 delay ile (varsa bile hissetmiyorum) gayet rahat oynuyorum oyunu. Hatta amplitube vs de kullanılabiliyor cihaz.

Edit:İlk mesajdaki anlatim usb ses karti seklinde gorunen aygitlarda calismiyor (en azindan benimkinde olmadi) benimki gibi aygita sahip arkadaslar bunu kullanabilie.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 30 Temmuz 2014; 20:58:45 >

• arkadaşlar merhaba, session mode için kayıt yapmak istiyorum ama baya bir sıkıntılı olay çıktı bu.

yapabilen varsa bana ulaşabilir mi?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Son önceki 3 4 sayfayı göz gezdirdim ama yine de tam cevapları bulamadım yanıtlarsanız sevinirim.

Ben PS3'ten oynamayı düşünüyorum. Orjinal Kablo ile. Fakat artı eksilere göre PC için de düşünebilirim. PS3 HDMI ile TV'ye bağlı. TV de Ses sistemine bağlı diğer bir HDMI ile.

1. Bir kaç arkadaş ses de gecikme olur demişler bu şekilde. UBISOFT bunu düşünememiş mi yani? youtube videolarında PS3 ile oyunlarda gecikme göremedim?

2. Şarkı sayısı kendisi içinde gerçekten az. PS3'te Custom Song olayında her bir şarkıya 3 dolar vermek zorunda mı kalıcaz? Bir arkadaş bir kere verdikten sonra diğerlerini alabilirsiniz gibi bir şey demiş ama?

3. PC'de eğer oynarsak Custom Song olayı tamamen ücretsiz halledebiliyor muyuz? Nasıl oluyor?

4. Son olarak E-bay Amazon Gitti gidiyor arasından hangisini önerirsiniz.

Teşekkürler

• Beyler oyunu oynamak istiyorum benimde bikaç tane sorum var.

1) Bu Realtone cable'ı istanbuld satan mağaza neresi vardır? İnternetten alamam.
    2) oyunu orjinal almanın ne faydası olur? Önceki sayfalardan oyunun içinde az sşarkı olduğunu okudum. Yeni şarkılar nasıl yükleyeceğiz? İlla orjinal mi olması lazım yeni şarkılar için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 5 Ağustos 2014; 22:59:16 >
  • UçanPırasa kullanıcısına yanıt
    O şekilde yaparsan seste gecikme olur. Hdmi dan kaynaklanıyor ubisoftun yapabileceği birşey yok. Konsoldan doğrudan alman lazım sesi. Pc de zaten sorun yok.

Oyunun kendi orjinal dlc leri var. tüm platformlarda ortak bu pc ye korsan olarak da yükleyebilirsin. Konsolu bilmiyorum. Custom songu konsollara yüklersin ama pc ye çıkanlar çok daha fazla ve ücretsiz. beğenirsen 3-5 birşeyler bağış yapabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.