Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu şu anki tüm A31 çipsetli modellerde böyle yani Ainol veya Onda'nın modellerinde de Bluetooth özelliği yok. Eğer Bluetooth destekli bir ürün arıyorsanız 215$'lık D9RET modeline göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Bu ürünlere desteğinizin nasıl olacağı da çok çok önemli. Yazılım güncellemesi gelecek mi cihazlara (Mesela 4.2 gibi) ve teknik servisleriniz hakkında da bilgi verirseniz seviniriz. Malum burası DH öyle iyiymiş deyip hemen saldırmayız :)

Teknik destek hizmetimiz Yönsis Bilgisayar tarafından veriliyor.
    Yönsis Bilgisayar 1988 yılında kurulmuş olup 2011 Interpro raporlarına göre Masaüstü Bilgisayar ve OEM Sistem Entegrasyonu alanında Türkiye'nin 4. büyük OEM PC entegrasyon firmasıdır. Garanti kartları üzerinde bu detayları görebilirsiniz.
    Ankara ve İstanbul'da ofisleri bulunmaktadır ve diğer illerde anlaşmalı olduğu teknik destek merkezleri üzerinden hizmet vermektedir.

S7GPS, D7, Q9RET'te Freelander'ın baseband firmware serisini takip ediyoruz. Onlar tarafında 4.2 vs. güncelleme yayınlanırsa biz de kendi firmware'imizi yayınlayacağız. Fakat her modelde 4.2 güncellemesi olmayabilir.

Diğer ürünümüz D9RET ise Yuandao'nun firmware serisini takip edeceğiz. Diğer firmalar Yuandao'nun tasarımı üzerinde Samsung yerine Toshiba flash kullandıkları için gariplikler olabiliyor, bizim modelimizde üretici Samsung NAND kullanıldığını teyit etti dolayısıyla diğer Yuandao tasarımı kullanan firmaların yaşadıkları problemler yaşanmayacak fakat Retina ekran ile browser'ların vs. uyumsuzluklarından kaynaklı problemler devam ediyor bunlar da zaman içinde çözülecektir.

D7nin 4.1 JB destegi/yazilimi var mi?

Bir de ekran cozunurlugu 1024*768 belirtilmis ama bir yanlislik var galiba.
    ekran orani 16:9 ise 1024*600 veya 1280*800 olmasi gerekirdi. Hangisi oldugunu belirtebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguzar -- 10 Nisan 2013; 12:54:15 >

• birisi şunu inceslesde görsek herkes istanbulda oturmuyor malesef
  • quote:

Bu şu anki tüm A31 çipsetli modellerde böyle yani Ainol veya Onda'nın modellerinde de Bluetooth özelliği yok. Eğer Bluetooth destekli bir ürün arıyorsanız 215$'lık D9RET modeline göz atabilirsiniz.

TEŞEKKÜRLER gayet ilgili ve olumlu yaklaşımlarınızdan dolayı.
    Size sorulan sorulara gayet bilinçli cevaplar veriyorsunuz artık diğer getirdiğiniz ki böyle bir durum varsa, üst seviye cihazlarda aricam bu özellliğide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguzar
    ekran orani 16:9 ise 1024*600 veya 1280*800 olmasi gerekirdi. Hangisi oldugunu belirtebilir misiniz?

D7 üzerinde zaten 4.1.1 yüklü geliyor. Çözünürlükle ilgili konuda haklısınız, ürün aslında 1024x600 teknik özellikler kısmı bugün içinde güncelleniyor, uyarınız için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soguzar

D7 üzerinde zaten 4.1.1 yüklü geliyor. Çözünürlükle ilgili konuda haklısınız, ürün aslında 1024x600 teknik özellikler kısmı bugün içinde güncelleniyor, uyarınız için teşekkürler.

Tesekkurler. Teknik bilgiler cok onemli. Bir de d7 kaplamasi plastik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D7 ve S7GPS modelleri plastik kasa. Diğer D8, D9RET ve Q9RET modelleri alüminyum kasadır.

D7 modelinin kasası oldukça sağlam çünkü bu üründe karar kılana kadar test ettiğimiz diğer pek çok orta sınıf modelde birkaç hafta sonunda güç düğmesinin yavaştan içeri göçmesi, USB yuvaların içeri kaçması gibi problemlerle karşılaşıyorduk, bu modelin kasası ise gayet sağlam o konuda garanti verebilirim :)
  • quote:

pm....
  • GPS, IPS, en az 16 GBve en az 800p çözünürlüklü bir model iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

GPS, IPS, en az 16 GBve en az 800p çözünürlüklü bir model iyi olabilir.

Haklısınız şu GPS özellikli cihazları neden getirmiyorlar anlamıyorum.
  • D7 `nin wifi çekim kalitesi nasıl? Liseyi bitiren yeğenime bir tane hediye almayı düşünüyorum..
    Bugün kadıköy`e uğrarsam, eksen de inceleyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Nisan 2013; 20:03:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D7 işlemcisi ve pil performansı hakkında bilgi verebilir misiniz. 2800 mAh düşük görünüyor ama işlemcinin güç tasarrufu nasıldır bilemiyorum.
  • o değilde SPEC Bilisimin yaptığı şey çok mu zor? benzer durumu birde artes teknik serviste denk geldim. adamlar vakit ayırıp soru cevaplıyor, diğer taraftan bazı markalar(!) var güncelleme gerektiğiyle ilgili birsürü başlık açılmış tık yok.hatta ve hatta almayı düşündüp bu ilgisizlik ve şikayetlerden dolayı vazgeçtiğim hi-level in bazı modellerinin tam açıklaması sitesinde bile yok bırakın desteği. kutluyorum bu anlamda SPEC Bilisimi. inşallah devamıda gelir ve tavsiye edilen markalar arasına daha da büyük oranda katılır.
  • hocam sen bu tabletlerin peynir ekmek gibi satılmasını isitoyrsan hepsinin birer inclemem videosunu koymalasını şuanki videolar üreticin videları oda sayılmaz aten kimse malının kötülemez
    bu tabletleri a dan z ye örnegin wifi çekim gücleriki çok öneli ekran kaltesi vs iyice bi incelel çek youtube at ozman kim alırı kim almaz ortaya çıkar yoksa iki resim iki satırı özelliler meitini ile kimse tablet almaz.heleki çin malı kimse almaz
    inclemeni sabırısılkla bekliyoruz hayırlı satışlar.
  • aynen öyle kullanıcı incelemesi çok önemli, benim hoşuma giden firmanın ilgili davranması yoksa tabi çoğunluk bir grup olumsuz yorumlarda bulundumu toparlanmak çok zor olur.
  • Rockpad tabletlerden birisi alıp, inceleme konusu açsa diye bekliyorum.. İlk inceleme yapana, eksen'den 20 lira hediye çeki verilecekmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

hocam sen bu tabletlerin peynir ekmek gibi satılmasını isitoyrsan hepsinin birer inclemem videosunu koymalasını şuanki videolar üreticin videları oda sayılmaz aten kimse malının kötülemez
    bu tabletleri a dan z ye örnegin wifi çekim gücleriki çok öneli ekran kaltesi vs iyice bi incelel çek youtube at ozman kim alırı kim almaz ortaya çıkar yoksa iki resim iki satırı özelliler meitini ile kimse tablet almaz.heleki çin malı kimse almaz
    inclemeni sabırısılkla bekliyoruz hayırlı satışlar.

Merhaba,
    Gelecek hafta içerisinde bir test sitesinde D8, D9RET ve Q9RET modellerinin karşılaştırmalı incelemesi yayınlanacak. Tüm modelleri görme fırsatınız olacak. Kendi çektiğimiz kullanım videolarını gelecek haftaya kadar Vimeo üzerine yüklemeye gayret ediyoruz.

Wi-Fi çekim gücü genelde modellerde aynı, sadece D9RET modeli diğerlerinden daha iyi çekim kalitesine sahip, bu zaten Yuandao'nun üretim kalitesini de gösteren bir durum. Wi-Fi çekim kalitesi sizin için önemli ise D9RET modelini öneriyoruz.

Ekran kalitesi olarak her iki Retina Ekran da eşit kalitede, zaten bu seviyedeki bir ekranın diğerinden daha iyi olduğunu söyleyebilmek için çıplak gözle yapılan bir test yeterli olmaz diye tahmin ediyoruz. Modeller arası kalite sıralaması yapmak gerekirse:
    1) D9RET, Q9RET
    2) D8 (Bu ekran IPS olmamasına rağmen parlaklığı yüksek ve yanlardan bakıldığında piyasadaki diğer TN-panellere göre çok daha iyi görüş açısına sahip)
    3) D7, S7GPS (Bu modeller standart TN-panel özellikleri taşıyor)

Ayrıca başta yazdığımız teklif hala geçerli. Ürünlerle ilgili resimli inceleme yapıp DH forum'a yollayan veya Video çekip Youtube'a yükleyen herkese 20TL havale yapıyoruz. Buyrun alın siz inceleyin :)

• Hocam şarj dayanım sürelerini netleştirsek niyetine girecegiz ama bu konuda bir bilgi göremedim henüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj süreleri ile ilgili bir test yapıyoruz, yarın daha detaylı bilgi yazacağım.

Bu arada, Q9RET için 2.0 firmware hazır. Sitemizden indirilebilir:http://www.spec.com.tr/q9ret_20_firmware
  • Bu ürünleri alıp 3G modemlerle kullanmak isteyenler için ürünlerin hangi operatörlerin hangi 3g modemlerini desteklediğine dair bilgi de çok önemli. Mesela ben bu tableti alırsam 3g modemle kullanacağım ve 3G modem satın alırken bu bilgi benim ve benim gibi potansiyel kullanıcıların da çok işine yarayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.