Şimdi Ara

RockJam RJ361 61 Tuşlu Portatif Org

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 RockJam RJ361 61 Tuşlu Portatif Org

    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 1 KERE KULLANILMIŞTIR VE KIZIM İSTEMEDİĞİ İÇİN SATIŞTADIR. GARANTİLİ VE FATURALI URUNDUR. YANINDA AYRICA ALINMIŞ OLAN YİNE AYNI MARKA STANDI İLE BERABER VERİLECEKTİR. ADAPTÖR KUTU İÇİNDE VARDIR. İSTERSENİZ PİL İLEDE KULLANABİLİRSİNİZ. USB DEN MUZİK DİNLEYEBİLİRSİNİZ.


    ADANA İÇİ ELDEN TESLİM EDİLİR. ŞEHİR DISINA 50 TL GİBİ BİR ÜCRET İLE YURTİCİ KARGO İLE ADRESE TESLİM GÖNDERİM SAGLAYABİLİRİM.


    FİYAT : SATILMIŞTIR.


    ÖZELLİKLERİ :


    RockJam'in elektrikli klavyesi formu ve işlevi birleştirerek size giriş seviyesi fiyatına ayrıcalıklı özellikler sunar ve bu da bu klavyeyi yeni başlayanlar için ideal bir seçim yapar. Geleneksel 61 tuşlu yapısına rağmen RockJam’in klavyesi son derece taşınabilirdir. Prize takılarak (güç adaptörü dahil) veya 6 x 1,5 V pille (pakete dahil değildir) çalışabildiğinden hem ev kullanımı hem de hareket halindeyken müzik yapanlar için ideal bir seçenektir. RockJam 361 özelliklerle doludur USB’den MP3 oynatma özelliği en sevdiğiniz altyapıları (backing track) çalmak için uygundur. Sahip olduğu mikrofon sayesinde birçok mobil ve tablete kolayca bağlanırsınız. Kulaklık çıkışı sayesinde çevrenizdekileri rahatsız etmeden pratik yapabileceksiniz LED ekranı sayesinde mevcut ayarlarınızı ve stillerinizi takip edebileceksiniz. 46 notalık kayıt ve kayıttan yürütme işlevi sayesinde kendi demo parçalarınızı oluşturabilirsiniz. 40 demo şarkı, 200 ritim ve 200 tonla gelir RockJam kiti yeni başlayanlar için yalnızca dahili öğrenme modu sunmakla kalmaz, aynı zamanda RockJam müşterisi olarak mobil piyano öğrenme uygulaması sayesinde özel içeriklere de erişirsiniz. Bu uygulamayla piyano çalmayı bir oyuna dönüştürebilir.








    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Haziran 2024 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.