Arkadaşlar ben önümüzdeki hafta içerisinde araçıma bir ampfi ve woofer bağlatmayı düşünüyorum bunun yanında orjinal olan hoparlöleride değiştirebilirim tabi duruma göre...Benim aracım '98 Honda civic sedan. Sizce kaç lık bir woofer ve nasıl bir ampfi benim güzel ve hoş bass almamı sağlar. yani benim istediğim ani deil yumşak ve dalgalı bir bass sesi almak küt diye bass vursun istemiyorum...Benim gönlümde ve aklımda olan Rockford fosgate in punch p2 serisi veya kicker kare biçimli lr5 i var ama ikisi arasında kararsızım bana hangisi hangi ampfi yle tavsiye edersiniz...????
benim kisisel tercihim sub olarak kicker solo baric l7 amfide ise rockford dan sasma t1001bd en uyumlu cift bence....
eywallah hocam bunu dikkati alıcam...ya bide teyp bunların işlevine performansına etken midir...gerçi teyp im sallam diyebilirim DEH-7750MP...??!!??!!
teyp tabiki ses kalitesi olarak cok buyuk bir etkendir ana unitede ben alpine diyorum kaliteli bir ses istiyorsan alpine ana unite aklinda bulunsun.elindeki ana uniteye gelince bence seni tatmin eder gayet iyi bir unite sanirim onlarda 4 volt rca cikisi var buda senin icin bir arti olacak.Sistemi kendinmi baglamayi dusunuyorsun.Kapasitor baglamayi dusunuyormusun????
Rockford un genelde bütün bassları serttir. Kicker ona nazaran daha tokdur.
Kicker Comp Vr 15 senin işini fazlasıyla görür.
Comp modeli ise araba sedan oldugu için pek işe yaramaz. İstedigini alamassın.
Bu arada çok iyi çıkışları olan yeni satılmış bi anfi var piyasa degerı yaklasık 6000 ytl 400 ytl ye falan ikinci el satıyor bir arkadaşım. Tesisatını yaptırdıktan 2 hafta sonra kaza yaptıgı ıcın satıyor . Birde kapasitör var yanında.
İlgilenirsen irtibata geç benimle . Bu arada sana ses sitemlerinde uzman birinden yardım aldırabilirim.
teyp tabiki ses kalitesi olarak cok buyuk bir etkendir ana unitede ben alpine diyorum kaliteli bir ses istiyorsan alpine ana unite aklinda bulunsun.elindeki ana uniteye gelince bence seni tatmin eder gayet iyi bir unite sanirim onlarda 4 volt rca cikisi var buda senin icin bir arti olacak.Sistemi kendinmi baglamayi dusunuyorsun.Kapasitor baglamayi dusunuyormusun????
Malesef kendim bağlayamam. ama burda denizlide Turgut elektronik adında bi yer var piyasadaki araçların hemen hemen hepsine sistem satıyor ve bağlıyorlar bende ordan alıp oraya bağlatacam yani ve kapasitör konusuna gelince pek kullanmak istemiyorum yani makul düzeyde kalsın istiyorum ama konu ben olunca bu fikrim her an değişebilir "everything for sound" :P....