Şimdi Ara

Rocket Pods'un Gücü Düşmüş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahmin etmiştim zaten yeni güncelleme geldiğinde battlelogda simgesi dahi değişmişti jeti yer araçlarına karşı çok pasif hale getirmişler 14 rocketin 14ünüde isabet ettirdiğim halde ne aa ne tank disable dahi olmuyor yine 14 roketin rahat 8-9 tanesi piyadeye isabet ettiği halde adamı öldüremiyorum kaş yapıcam derken göz çıkarmış adamlar resmen

• Füzelerin insanları öldürememesi ayrı bir saçmalık zaten.
  • Oyunu ilk aldığımda bacak arama attığım bomba öldürmüyordu %20de kalıyordu Allah'tan bunu düzeltmişlerdi. Ama rocket pods olayı çok saçma oldu.
  • bence iyi bir gelişme olmuş zira jetciler bulutlara çıkıp gaz kesip aşağıda insana benzeyen ne varsa talan ediyorlardı, çok yüksekte olduğu için roket kitlemenin mümkünatı olmuyordu ancak jet sürmek zorunda kalıyordun ben jet sevmiyorsam veya kullanamıyorsam karşımdaki hava aracını düşürmenin imkanı olmuyordu, son güncelleme ile oyuna biraz olsun denge gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

bence iyi bir gelişme olmuş zira jetciler bulutlara çıkıp gaz kesip aşağıda insana benzeyen ne varsa talan ediyorlardı, çok yüksekte olduğu için roket kitlemenin mümkünatı olmuyordu ancak jet sürmek zorunda kalıyordun ben jet sevmiyorsam veya kullanamıyorsam karşımdaki hava aracını düşürmenin imkanı olmuyordu, son güncelleme ile oyuna biraz olsun denge gelmiş.

ne dengesinden bahsediyosun arkadasım anti air baseden baseye vuruyor resmen adama 4 salvo yaptım ya tam 4 salvo inip tamir ediyor her seferinde böyle dengemi olur jetle hayatta kalmak imkansızlaşmış resmen ayrıca bahsettiğin olay çok saçma gökyüzüne çıktıgında aynı mesafe jetçi içinde geçerli sabit durmayan bi tankı veya piyadeyi öyle bi yükseklikten vurmanın hiç bi yolu yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 6 Haziran 2012; 10:55:37 >

• Jetler sıkıntı ... yavaşlayıp 200km/s hızlı heli ile it dalaşına giriyorlar .. jetlerin hızı aslında 400km/s den asagı düşmemeli afterburner ile 500-600 arası olmalı Hem tamam rocket pods seviyorsun bellide jetler hava araclarını imha etmek içindir yerdekileride Guided Missile ile patlatırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Jetler sıkıntı ... yavaşlayıp 200km/s hızlı heli ile it dalaşına giriyorlar .. jetlerin hızı aslında 400km/s den asagı düşmemeli afterburner ile 500-600 arası olmalı Hem tamam rocket pods seviyorsun bellide jetler hava araclarını imha etmek içindir yerdekileride Guided Missile ile patlatırsınız..

Rocket pods insanları bile öldürmüyor tekte :D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

Jetler sıkıntı ... yavaşlayıp 200km/s hızlı heli ile it dalaşına giriyorlar .. jetlerin hızı aslında 400km/s den asagı düşmemeli afterburner ile 500-600 arası olmalı Hem tamam rocket pods seviyorsun bellide jetler hava araclarını imha etmek içindir yerdekileride Guided Missile ile patlatırsınız..

düzeltirler onu canım aug a3 underrail slug smoke grenade gibi bir bug olmustur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

düzeltirler onu canım aug a3 underrail slug smoke grenade gibi bir bug olmustur

Yok hocam hep öyle. Saçmalık. Normalde parçalanması lazım adamın Ayrıca guidedden çok rahat kaçılıyor. 14 rocketi attıktan sonra cannonları sallayınca kaçılmıyor

• Zaten Jetlerin cannonları tanklara biraz etkisiz jetler o yüzden havada kapısmak için ama A-10 SU-25 gibi air to ground uçaklar dikkat edersen jet demiyorum cünkü jet degil onlar bu ucakların gatling gunları tankları 1-2 snde haşat edebiliyor. Tabiki kişinin kendi zevkine kalmıs hangi aracı nasıl kullanıcagı trollükde yapabilir bosslukda
  • quote:

Zaten Jetlerin cannonları tanklara biraz etkisiz jetler o yüzden havada kapısmak için ama A-10 SU-25 gibi air to ground uçaklar dikkat edersen jet demiyorum cünkü jet degil onlar bu ucakların gatling gunları tankları 1-2 snde haşat edebiliyor. Tabiki kişinin kendi zevkine kalmıs hangi aracı nasıl kullanıcagı trollükde yapabilir bosslukda

Aynen a-10 ve su-25 in gatling gunıyla tüm mermileri isabet ettirebilirsen disabled oluyor.

quote:

Aynen katılıyorum. f18 e bakıyorum nerdeyse havada asılı kalacak. (f-35 hariç) jetlerin bu kadar yavaşlamaları çok saçma geliyor.

• jetlerin yavaşlamalarına bi sözüm yok onu bozsunlar fakat rocket pods çok kötü olmus.Piyadeleri canonlada vuruyorum o yine bi nebze sorun değil fakat yer araçlarına karşı çok pasif şuanda jetin ilk amacı tabiki dogfight ama anti airları kaldırsınlar o zaman adam basesinden bizim baseye saydırıyor bu adamı 14 rocketle disable edemiyosam jetle havada kalabilme ihtimalim yok demektir

edit:guided missleda tekte sadece disable ediyor malesef ki onu atıcanda adamı vurucakta herif smoke atmasa bile vurmuyor bazen guide missle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 7 Haziran 2012; 0:36:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

jetlerin yavaşlamalarına bi sözüm yok onu bozsunlar fakat rocket pods çok kötü olmus.Piyadeleri canonlada vuruyorum o yine bi nebze sorun değil fakat yer araçlarına karşı çok pasif şuanda jetin ilk amacı tabiki dogfight ama anti airları kaldırsınlar o zaman adam basesinden bizim baseye saydırıyor bu adamı 14 rocketle disable edemiyosam jetle havada kalabilme ihtimalim yok demektir

edit:guided missleda tekte sadece disable ediyor malesef ki onu atıcanda adamı vurucakta herif smoke atmasa bile vurmuyor bazen guide missle

Bence hiç birinde heat seaker olmasın. Hangi biriyle ugrasıcaz heat seakerlarla ugrasmaktan ne df ne tankları patlatabiliyorum
  • Konu ile ilgili değil ama, buggyler, tankların vs. makinelilerindeki güç çok mu düşürülmüş yoksa bana mı öyle geldi. Akşam kime sıksam zıplaya zıplaya kaçıyordu.

O çapta mermi adama girdimi bırak zıplamayı adım atamazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhabalarifinim

quote:

jetlerin yavaşlamalarına bi sözüm yok onu bozsunlar fakat rocket pods çok kötü olmus.Piyadeleri canonlada vuruyorum o yine bi nebze sorun değil fakat yer araçlarına karşı çok pasif şuanda jetin ilk amacı tabiki dogfight ama anti airları kaldırsınlar o zaman adam basesinden bizim baseye saydırıyor bu adamı 14 rocketle disable edemiyosam jetle havada kalabilme ihtimalim yok demektir

Bence hiç birinde heat seaker olmasın. Hangi biriyle ugrasıcaz heat seakerlarla ugrasmaktan ne df ne tankları patlatabiliyorum

heat seakerden yine kaşıyosun flareyle falan ama herifin mermilerinin menzili öyle yüksekki hangi bayragın üstünde olursam olayım damage yiyorum rocketlerin bu halde olmasıda sorun değilde şu aalarada bi güncelleme getirsinler o zaman bu şekilde eşitlikten söz etmek saçma çünkü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: merhabalarifinim

quote:

heat seakerden yine kaşıyosun flareyle falan ama herifin mermilerinin menzili öyle yüksekki hangi bayragın üstünde olursam olayım damage yiyorum rocketlerin bu halde olmasıda sorun değilde şu aalarada bi güncelleme getirsinler o zaman bu şekilde eşitlikten söz etmek saçma çünkü

aa tamamiyle sorun zaten.caspianda ru tarafında base bölgesinde tanklar yeni çıkmadan dalacakken aa %75 götürüp disable ediyor kaçmaya çalışsan bile base den yetiştiriyor çok saçma

• tamamda jetin ne anlamı kaldıki şimdi? zaten bf2 tarzı bomba yoktu rocket pods ta gitti. helilerve tanklar haritaları yönetiyor resmen inf.ler ayakta kalamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

tamamda jetin ne anlamı kaldıki şimdi? zaten bf2 tarzı bomba yoktu rocket pods ta gitti. helilerve tanklar haritaları yönetiyor resmen inf.ler ayakta kalamıyor

şuan jetlerin tek amacı snipercıları apartman kule ve dag tepelerine kadar taşımak f/a-18e hornet bi nevi cargo uçagı oldu
  • Geçen battlelogda foruma yazdım bu durumu gavurlar demediğini bırakmadılar Millet sevinmiş gücünün düşürülmesine.
  • roketlerin hasarını az yapıyolar saçma oluyo 14 roket isabet etse bile anca patlıyo (yeni pacthde daha uçak sürmedim)
    çok yapsalar jetler tankları rahat bırakmıyo.

bunun tek çözümü bf2 deki gibi roketlerin sınırlı olması. roketler bitince gidecen hava alanından alacan, 14 yerine daha az ama daha güçlü roketler ve tekrar doldurma süresininde uzun olması lazım.
    adam bi kere bana tek salvoda 14x2 roket saydırdı
    böyle biraz daha dengeli olur gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 10 Haziran 2012; 23:26:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.