Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
19
Favori
41.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Cok tesekkurler
    Octane alcaktim birkac kisiyi ekledim bakalim geri donsunler diye bekliyorum. Nitro, Turbo vs baya birikmis bu sekilde elden cikartayim bari. Piyasa degerlerini gorebilcegim baska bir sey var mi acaba, yoksa o sitede genelde ne kadara satiliyor diye bakarak karar vericem artik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Yakında Need For Speed gibi arabalarımızı komple kişileştirebileceğiz. Görünüş olarak tabi.

Dediğim olunca alıntılarsınız bu mesajı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada takas yapacak arkadaşlar için diyorum: 1 hafta 10 güne kadar 16 nitroyu 13 keye, 3 nitro 2 keye çok rahat satmış biri olarak şu an 2 nitroyu 1 keye satmakta zorlanıyorum. Özellikle bugün çok düştü piyasa. Şu an bir key 3 nitro veya 2 Nitro + Diğer kasalar şeklinde gidiyor

bu linkden bişey anlamadım benim amaç oyunu almak
  • Arkadaşlar Rocket Leauge yakın zamanda indirime girer mi?

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Steam yaz indirimlerinde ucuza alabilirsin

PS4 için sormuştum.

Orijinalden alıntı: VR_27

Hocam o ürünleri hiç anahtar ve kasa harcamadan anahtarınızı ve kasanızı değerinde satarak bile alabilirsiniz.https://rocket-league.com/trading

hocam bu sistemi nasıl kullanıyoruz ya?Elimizde key olması mı önemli? Ben de şuan hiç key yok ama pek çok nadir çıkartmalar,nadir roketler ve 2 tanede nadir araç var.Bunları takaslayarak istediğim ürünü alabilir miyim yoksa illa key falan mı lazım
    Hocam yani çok nadir falan filan da dese genelde pek çok kişide olan şeyler. Siz açık açık yazın bi ne edeceğini az çok söyleyebilirim. Arabaları 1 key karşılığında satabilirsiniz. Hızlı olmaz ama biri çıkae alır muhtemelen. En azından 2 aracı bir keye satabilirsiniz. Endo 2 key Mantis 3-4 Key şuan. Sertifikalı veya boyalı ise durum değişiyordu. Fiyatlar boyanın rengine ya da sertifikanın türüne göre değişiyor. Kılıflar açıkçası pek para etmiyor. Vektör, Yılanderisi ve Distortion kılıflar birer nitroya ya da ikisi 1 anahtara gidebilir. Boyalı şapkalar duruma göre 1-3 key ediyor. Yarım key de edenleri var. Boyalı jantlar önemli. Onlar da 1 key civarından başlar Boyalı Draco veya Zombalar 50 leri 100 leri bulabiliyor. Elinizdeki kullanmadıklarınızı satın. Mümkünse key karşılığı satın. Sonra ilan açın ucuzdan alacak şekilde. Mesela ben bayağı Draco sattım 3 Keyden. İlan açıyorum 2 ye veya 2key + 1 nitroya falan alıyorum 3 e satıyorum. Aynı şekilde Endo ve Mantis de satıyorum. Şu an bu yöntem ile 4-5 günde 1 keyden 25-30 keye çıktım. Daha önce de böyle iyi karlarım oldu. Ama takas için sitede ve steam de sürekli aktif olun. İlanı sürekli güncelleyin. Alıcılar bulun onlara yazın. Bir şekilde alıp satın. Sabredin oluyor yani. Toplamda 2 key + 15 Nitro ile başladığım takas sisteminde şu an 100 keyden fazla envantere sahibim.

• Takas sistemi için bir video çekip yayınlamayı düşünüyorum kısa da olsa

Orijinalden alıntı: VR_27

Hocam yani çok nadir falan filan da dese genelde pek çok kişide olan şeyler. Siz açık açık yazın bi ne edeceğini az çok söyleyebilirim. Arabaları 1 key karşılığında satabilirsiniz. Hızlı olmaz ama biri çıkae alır muhtemelen. En azından 2 aracı bir keye satabilirsiniz. Endo 2 key Mantis 3-4 Key şuan. Sertifikalı veya boyalı ise durum değişiyordu. Fiyatlar boyanın rengine ya da sertifikanın türüne göre değişiyor. Kılıflar açıkçası pek para etmiyor. Vektör, Yılanderisi ve Distortion kılıflar birer nitroya ya da ikisi 1 anahtara gidebilir. Boyalı şapkalar duruma göre 1-3 key ediyor. Yarım key de edenleri var. Boyalı jantlar önemli. Onlar da 1 key civarından başlar Boyalı Draco veya Zombalar 50 leri 100 leri bulabiliyor. Elinizdeki kullanmadıklarınızı satın. Mümkünse key karşılığı satın. Sonra ilan açın ucuzdan alacak şekilde. Mesela ben bayağı Draco sattım 3 Keyden. İlan açıyorum 2 ye veya 2key + 1 nitroya falan alıyorum 3 e satıyorum. Aynı şekilde Endo ve Mantis de satıyorum. Şu an bu yöntem ile 4-5 günde 1 keyden 25-30 keye çıktım. Daha önce de böyle iyi karlarım oldu. Ama takas için sitede ve steam de sürekli aktif olun. İlanı sürekli güncelleyin. Alıcılar bulun onlara yazın. Bir şekilde alıp satın. Sabredin oluyor yani. Toplamda 2 key + 15 Nitro ile başladığım takas sisteminde şu an 100 keyden fazla envantere sahibim.

bende mantis vardı endo yerine takas yapıcaktım iyi ki yapmamışım o zaman.O sertifalı falan ne bilmiyorum her araçtan sadece 1 tane yok mu,rengini falan biz değiştirebiliyoruz zaten?

2 tane keyim vardı endo alacaktım ama bekleme süresi varmış.Onun süresi bitince endo alıcam.Acaba endo mu daha iyi mantis mi ?

olayın mantığını da çözdüm bildiğin piyasa oluşmuş zaten ama arama kısmında resimli değilde sadece isimler yazdığı için neyin ne olduğunu tam bilmiyorum.Normalde görünüşü görsem almak istediklerim çıkabilir ama böyle pek anlamıyorum o yüzden şu eşyaların ne olduğunu bilmekte isterim

Dün biri de beni kazıklamaya çalıştı galiba,benden biomass(biyokütle) endo ve yanında 2-3 teker 1 tane de roket izi verdi.Kabul etmedim bilmiyorum doğru mu yaptım

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    İyi etmişsin hocam takasları yapmamakta. Şimdi olay şöyle. Bir şeyi alırken acele etmeyin hocam. Endo için 2 Key normal ama bana göre çok. Endoyu biraz önce 1 Key karşılığında satın aldım. 2 dakka sonra 2 Keye sattım. Mantis ise 3 keye çok kolay alınıp 3 + Item veya 4 Keye satılabiliyor... Endo mu Mantis mi dersen. Mantis ile Batmobile birebir aynı araçlar. Batmobile düzenlenemiyor yani sabit kalıplı araç iken, Mantis onun düzenlenebilir hali olarak geldi. İstediğiniz kılıfı roketi tekeri vs takabiliyorsunuz. Ben turnuvalarda hiç Endo kullanan görmedim. Bana çok hantal geliyor o araba. Dönüş yarıçapı büyük olduğundan sanırım. Mantis veya Batmobile kullanan ise çok çok fazla kişi var turnuvada...

Itemleri zamanla öğrenirsiniz hocam. Biraz haşır neşir olunca. Oyunda en değerli şey Keyler. O yüzden keyleri kolay harcamayın acele etmeyin. Bir video ile anlatsam sanırım iyi olacak. Alın satım işleri. Değerli ürünler vs gibi.

Youtube a Endo painted yazarsanız Boyalı Endoların daha doğrusu tüm boyalı araçların tampon ve yanlarınıb farklı renkte olduğunu göreceksiniz. Sertifika ise şu işe yarıyor: Mesela normalde kılıf kurtarılan top sayısını sayarken, siz Skorcu Sertifikalı bir kılıf kullanırsanız kurtarılan top yerine attığınız gol sayısını yazan bir kılıf kullanmış olursunuz. Forvet yazılı Sertifikada ise Kaleyi bulan şut sayısını görmüş olursunuz. Sertifikalar Türüne göre normallerden pahalıdır. Mesela Normal Heatwave (Sıcaklık Dalgası) 17 Key iken, Striker yani Forvet olanı 25 Keye sattım.

• 1050 ekran kartli leptop aldim roket league hdiye si varmış. Nasıl yuklicem. Yada kodu nasıl alicam.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.