Şimdi Ara

*** Rockchip RK3288 Cihazlar Bölümü *** Artık satışta !!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
23
Favori
71.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android yonu zayif ama medya performansi iyi su linkdeki urunu tavsiye edebilirim :

http://www.iandroidtvbox.com/himedia-q10-quad-core-hard-disk-android-tv-box-2gb-8gb-emmc-android-4-4-usb-3-0.html

Henuz ingilizce firmware yok ama yakinda cikacak. @seko92 arkadasimizin himedia konusunu incelemenizi tavsiye ederim.

Zira Dune ve Popcorn tarzi sigma cihazlar o butceye sigmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 14 Ekim 2014; 20:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the wade kullanıcısına yanıt
    himedia q12
    egreat r6s
    dune 301
    popcorn c200

amaç sadece film izlemek se bunlardan birini alın başka cihaz bakmanıza gerek yok
  • şu an en alınası cihaz racerant'ın aldığı beelink o zaman?
    himedia ile arama mesafe koymaya başladım yavaş yavaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

şu an en alınası cihaz racerant'ın aldığı beelink o zaman?

Himedia dan birtane test için alıcaktım. Ancak google servislerinin olmaması, birde google playstore desteğinin verilmeyecek olması beni soğuttu

Tronsmart R28 de düşünebilirsiniz. Beelink ile aynı cihaz malum ancak Tronsmart güncelleme sunucuları daha düzgün çalışıyor.
    Elle firmware güncellemesi yapacak arkadaşlar için sorun yok zaten. Bu yazdığım OTA (on the air update) hizmeti için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 15 Ekim 2014; 7:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

quote:

Orijinalden alıntı: frostburn

şu an en alınası cihaz racerant'ın aldığı beelink o zaman?

Himedia dan birtane test için alıcaktım. Ancak google servislerinin olmaması, birde google playstore desteğinin verilmeyecek olması beni soğuttu

Tronsmart R28 de düşünebilirsiniz. Beelink ile aynı cihaz malum ancak Tronsmart güncelleme sunucuları daha düzgün çalışıyor.
    Elle firmware güncellemesi yapacak arkadaşlar için sorun yok zaten. Bu yazdığım OTA (on the air update) hizmeti için geçerli.

Teşekkürler , şu an acelesi yok ama incelemelerimizin takipçisi olacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: the wade

karaköy selanik pasajı ya da bakrıköy merter elektronik de yaptırabiilrsiniz bundan.

tşkler ama ben Ankaradayım
  • Cloudmedia (popcorn) tarafından çıkarılan "Open Hour Chemeleon" isimli Androdi 4.4 ve RK3288 cihazın arayüzü hakkında ilk video yayınlandı arkadaşlar.
    Oldukça kaliteli alüminyum bir kasa üzerine yerleştirmişler pcb yi böylece pasif soğutma sağlanmış. Oldukça güzel bir launcher a sahip
    Antutu Skoru 40.000 üzerinde

http://www.cloudmedia.com/openhour/

*** Rockchip RK3288 Cihazlar Bölümü *** Artık satışta !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 15 Ekim 2014; 12:29:24 >

• quote:

Ben meta almani oneririm wifi si gercekten cok iyi :)

Bu arada yakin zamanda 4gb ram / 32gb rom lu cihazlar cikacak.

Seneye ise androide 64 bit geliyor sonrasinda 64 bit destege sahip donanimlari gorecegiz 2016 da tabi ...

Sonu yok bu işlerin

Bu arada GOOOOOLLLLLLLL

Evet hocam bu işlerin sonu yok ama şu var yavaş yavaş bu tarz cihazlar ve mini pc ler dahada yaygınlaşacak ama telefonlardaki fiyat politikası gibi bunlarda aynı şekilde büyüyecek.
    6 sene önce 1500tl ye iyi bir pc alırken veya toplarken cep telefonları en kralı 1000tl ediyordu ,şimdi pcler hemen hemen aynı kalırken cep telefonları aldı başını gitti, aynı çekilde android tv box yada mini pcler zamanla yaygınlaşıp alıp başını gidecekler hocam.
    Kısacası daha donanımlı cihazlar gelecek , hatta pc kadar iş gören cihazlar olacak ama fiyatlarda yavaş yavaş yükselecektir.
    İyimi olur kötümü bilinmez.

• Hocam minix neo x8 ile kıyaslarsak hangisini tavsiye edersiniz? Minix neo x8'de karar kıldık ama bu cihazı da gördük. Minix'i alırsak ne kaybederiz? Yurtdışından alışverişte gümrüğe takılma ihtimali var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 16 Ekim 2014; 7:29:47 >
  • quote:

Cloudmedia (popcorn) tarafından çıkarılan "Open Hour Chemeleon" isimli Androdi 4.4 ve RK3288 cihazın arayüzü hakkında ilk video yayınlandı arkadaşlar.
    Oldukça kaliteli alüminyum bir kasa üzerine yerleştirmişler pcb yi böylece pasif soğutma sağlanmış. Oldukça güzel bir launcher a sahip
    Antutu Skoru 40.000 üzerinde

http://www.cloudmedia.com/openhour/

*** Rockchip RK3288 Cihazlar Bölümü *** Artık satışta !!!

Çok güzel bir cihaz olmuş. Sonuçta bu adamlar gerçekten bu işin uzmanı bence. Acaba bu ürün de diğer aynı çipi kullananlar gibi hdmi 2.0 mı? Bir de sipariş verdiğimizde ürün paketine 80 dolar falan yazdırabilir miyiz? Bu fiyatla gümrüğe takılır mı ki?

• Wifi MT7632 kullanılmış bu nasıl kaliteli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farkettiniz mi bilmiyorum ama dahili wifi yok Open Hour Chemeleon'da.
  • şu cihaz nasıldır?
    Ugoos UT3.
    freaktab.com
    dealsprime.com

• kreat kullanıcısına yanıt
    @kreat,

Bu saatten sonra minix 8x almayın gereksiz pahalı. Ekran kartı Mali 450 mp4, hdmi 2.0 desteği yok, çözünürlük 30 hertz, h265 donanım desteği yok, hız olarak %35-%45 performans farkı var (RK3288 daha hızlı).

O kadar para verip bunlara sahip olmamak can sıkıcı olur. 150$ lık bir cihazda bunların olmaması kötü. Tek artısı cihazın kendisinin DD/DTS sesleri hardware olarak çözüyor olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirgen

şu cihaz nasıldır?
    Ugoos UT3.
    freaktab.com
    dealsprime.com

Güzel cihaz. HPH ile aynı pcb ye sahip. ilk 4gb/32gb lık modeli destekleyen pcb oldu aslında.
    Firmware ile ilgili güncelle çıkarmadılar henüz halen Eylül 16 da yayınladıkları firmware var.

Bu ürün için biraz beklemek gerekebilir.

http://ugoos.net/downloads

• 9 kasımda da Google Nexus ile birlikte bir cıhaz cıkartacakmıs Android 5.0 yazılımıyla.. 99$ olacak

http://www.google.com/nexus/player/

http://www.teknoblog.com/google-nexus-player-83449/

acaba bumu beklense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 16 Ekim 2014; 8:52:19 >
  • Google'ın cihazında HDMI çıkışı dışında çıkış yok. USB disk bağlanamıyor. Bedava verseler almam.

Cihazları seçerken kullanım önceliğinizi dikkate alarak seçiniz. Genel amaçlı kullanıcılar RK3288 alsınlar, medya oynatıcı olarak kullanacak olanlar da Amlogic veya Himedia alsınlar. Himedia filmlerde ve her türlü formatta sorunsuz (daha son yazılımı yüklemedim). Tek eksiği XBMC'de donanımsal hızlandırma yapmaması. XBMC ve film önceliği olanlar Amlogic işlemcili Minix Neo X8 veya Tronsmart Vega baksınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Google'ın cihazında HDMI çıkışı dışında çıkış yok. USB disk bağlanamıyor. Bedava verseler almam.

Cihazları seçerken kullanım önceliğinizi dikkate alarak seçiniz. Genel amaçlı kullanıcılar RK3288 alsınlar, medya oynatıcı olarak kullanacak olanlar da Amlogic veya Himedia alsınlar. Himedia filmlerde ve her türlü formatta sorunsuz (daha son yazılımı yüklemedim). Tek eksiği XBMC'de donanımsal hızlandırma yapmaması. XBMC ve film önceliği olanlar Amlogic işlemcili Minix Neo X8 veya Tronsmart Vega baksınlar.

Hisilicon ve sigma cihazlar konusunda sana %100 katılıyorum. Üretim amacı media player olan cihazlar ve
    sahip oldukları chipsetten dolayı media oynatmada başarılılar.

Ancak amlogic S802 ye şu saatten sonra para verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
    RK3288 ile Amlogic arasında görüntü kalitesi farkı olmadığı hatta akıcılıkta Rk3288 in
    daha iyi olduğunu düşünüyorum. RK 3288 eski Rockchip serileri gibi değil.

Freaktab forumunda tüm millet elindeki AMlogicleri satıp elinden çıkarmaya çalışıyor veya eşe dosta hediye ederken, siz gibip Amlogic almayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 16 Ekim 2014; 12:47:45 >

• Şunu da unutmamak lazım, Amlogic'ler H265'i donanımsal desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Şunu da unutmamak lazım, Amlogic'ler H265'i donanımsal desteklemiyor.

Test etmek için bugün bir adet himedia siparişi geçiyorum, artık firmware konusunda paslaşırız

Bu arada Beelink R89 ve Tronsmart R28 heryerde tükenmiş. Yeni parti haftaya gelecekmiş.
    Ürün alacaklar boşuna sipariş vermesin. Mallar 23 ünden sonra stoklarda olcak. Benim Tronsmartlar de beklemede.
    Parasını ödedik boşu boşuna Geekbuying deki eleman fabrika yetiştiremiyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 16 Ekim 2014; 13:03:56 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.