Şimdi Ara

Rock'n Coke Grup Listesi!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Rock'n Coke'e gelmesi için bi anket var size listeyi sunuyorum gelmesini istediğiniz grupları yazarsanız sevinirim çünkü Rock'n Coke Seçici Grubundayım bu sene katılamayabilirim o yüzden sizin gelmesini istediklerinizi sormak istedim... İstediğiniz kadar seçebilirsiniz...(limit yok) Anket saat 3de son bulucaktır çünkü listeyi teslim etmek zorundayım...

İşte Grup Listesi

Aerosmith

Air

Arcade Fire

Arctic Monkeys

Badly Drawn Boy

Basement Jaxx

Beck

Bloc Party

Bloodhoung Gang

Blur

Bob Dylan

Chris Cornell

Clap Your Hands Say Yeah

Coldplay

Damien Rice

David Gray

Evanescence

Fall out Boy

Flaming Lips

Foo Fighters

Frank Black

Franz Ferdinand

Gossip

Green Day

Grinderman/Nick Cave

HIM

Interpol

Jarvis

Jesus & Mary Chain

Kaiser Chiefs

Keane

Kings of Leon

Klaxons

LCD Soundsystem

Lenny Kravitz

Linkin Park

Lou Reed

Manic Street Preachers

Maroon 5

Massive Attack

Muse

My Chemical Romance

New Order

Nickelback

Nine Inch Nails

Oasis

Panic! At the Disco

Pearl Jam

Primal Scream

Queens of the Stone Age

Radiohead

Rage Against the Machine

Rammstein

Razorlight

Red Hot Chili Peppers

REM

Richard Ashcroft

Scissor Sisters

Sigur Ros

Stereophonics

Supergrass

The Decembrists

The Doves

The Fray

The Futureheads

The Go! Team

The Good, The Bad & The Queen

The Hives

The Killers

The Magic Numbers

The Raconteurs

The Rapture

The Roots

The Smashing Pumpkins

The Strokes

Tool

Travis

TV on the Radio

Velvet Revolver

White Stripes

Yeah Yeah Yeahs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur54529 -- 28 Nisan 2007; 9:53:22 >

• Red Hot Chili Peppers
    Rammstein
    Radiohead
  • Red Hot gelir mi ? Hiç tahmin etmiyorum...

Bu arada Iron Maiden ' ın hindistana bile gittigi bir turne de onu TR ' ye getiremeyen zihniyetin yüzüne tükürmek istiyorum .

Bir daha zor buluruz biz Iron Maiden ' ın boyle daha müzik te 2. sınıf ulkelere gittigi turneyi. 2030 ' dan once gelmezler artık
  • bende seçici kuruldaydım verdim cevaplarımı geçen seneki ankettede vardım ama o ankettekilerin nerdeyse hiç biri gelmedi :)
  • Hiç biri gelmesin. Metalica'yı getirin yeter. Tabii Metalicanın komşumuz yunanistana Temmuzda gelicekken. Ordan buraya uğramasını sağlayamadaığını belirten bir sürü yazı okudum. Yazık. İnaılmaz sahne parası istiyormuşuz adamlardan. Bu zihniyetle ne metalica ne iron maiden. Hiç biri gelmez abisi. Bu zihniyet utanmaz System Of Down'ı bile getirir Türkiye'ye. Ama ne o adamlar gelir. Nede biz gideriz. Türkiye'de binlerce insanın bu adamları dinlediğini düşündülçe tüylerim diken diken oluyor. Kusura bakmayın biraz doluyum. Çünkü Türkiyede yaşıyorum.
  • Rock'n Coke mudur ne b*k püsürdür.O paraların nereye aktığını biliyoruz.Gelen grupların kalitesini de.Özenti gençliğe kakala.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac_ea

bende seçici kuruldaydım verdim cevaplarımı geçen seneki ankettede vardım ama o ankettekilerin nerdeyse hiç biri gelmedi :)

Ben elden teslim yapıyorum. Geçen sene dediklerimin çoğu geldi zaten 10 tane gelsin dedim... 7 tanesi gelmişti...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Iron Maiden gelmeli...Arkadaş Hindistan ' a giden grubu TR'ye getiremeyen zihniyetin yüzüne tüküreyim yazmış...Haklı!!!Bu yazılan grupların hepsi dandini gruplar...Geçen senekilerde öleydi...Hepde böyle olucak...Rock'n Coke a IM,Metallica,COB,Arch Enemy gibi gruplar gelmeli...Daha dorusu bunlar biraz rüya ama dandini rock / alternatif gruplar yerine çok bilinmeyen ama hepsinden daha kaliteli olan Metal / Rock gruplarını getirmek daha yararlı olur...Böylece ünlü grupları getirmek kolaylaşır ve insanlar düzgün müzikler dinler sonunda...

Şimdi yazacağım gruplar ünlü ve biliniyor ama bene gelmeleri çok iyi olur...

Death Angel
    Nevermore
    After Forever
    Carcass

• bunlar gelse ne olur gelmese ne olur...
  • Arkadaşlar şimdi evden çıkıyorum götürmeye her şey için sağolun hepsini ekledim...
  • Linkin Park istiyorum sadece. Sadece onlar gelsin yıksın bir şurayı ya
  • RHCP coca cola hakkında neler dedi(bkz deserection smile), rhcp istese bile coca-cola getirmez zaten
  • quote:

TµGy
    Linkin Park istiyorum sadece. Sadece onlar gelsin yıksın bir şurayı ya

+100000000000000000000000000000000000000000 sadece o gelsin yeter
    rhcp bi reportajinda sanirim 2003 deydi (japonyaki konserinde) turk bi gazeteciye turkiyeye kesin 2005 de geliyoruz demisti ....tiras cikti
  • öncelikle artık bi H.I.M. gelsin olmadı rage againist gelsin white stripes da gelsin hatta NINde gelebilir

bi de listedeki muse ilginç geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 28 Nisan 2007; 18:12:12 >
  • cold play
    linkin park
    green day
    pearl jam
    rammstein
    evanescence
    red hot chilli peppers
    the killers
    gelse yeter biraz fazla oldu ama bunlar gelse konser alanı coşar
  • bunlar gelse super olurya
    quote:

Orjinalden alıntı: onur54529

Arkadaşlar elimde Rock'n Coke'e gelmesi için bi anket var size listeyi sunuyorum gelmesini istediğiniz grupları yazarsanız sevinirim çünkü Rock'n Coke Seçici Grubundayım bu sene katılamayabilirim o yüzden sizin gelmesini istediklerinizi sormak istedim... İstediğiniz kadar seçebilirsiniz...(limit yok) Anket saat 3de son bulucaktır çünkü listeyi teslim etmek zorundayım...

İşte Grup Listesi

Bloc Party
    Bloodhoung Gang
    Coldplay
    Evanescence
    Fall out Boy
    Foo Fighters
    Green Day
    HIM
    Maroon 5
    Muse
    My Chemical Romance
    New Order
    Pearl Jam
    Rage Against the Machine
    Rammstein
    Red Hot Chili Peppers

Yeah Yeah Yeahs

• Aboo Gruplar ne kadar dandik

Şöle bi ;

Iron Maiden
    SLIPKNOT
    Burzum
    Children Of Bodom
    Good Charlotte
    Amon Amarth
    Lamb Of God
    Dark Tranquility
    Slayer
    In Flames
    Ve dahası...

olsa kötümü olurdu (hep hayal) ama rock forever!!

• quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

Red Hot gelir mi ? Hiç tahmin etmiyorum...

Bu arada Iron Maiden ' ın hindistana bile gittigi bir turne de onu TR ' ye getiremeyen zihniyetin yüzüne tükürmek istiyorum .

Bir daha zor buluruz biz Iron Maiden ' ın boyle daha müzik te 2. sınıf ulkelere gittigi turneyi. 2030 ' dan once gelmezler artık

Iron maiden 8 sene once gelmisti Turkiye'ye...
    Onu Turkiye'ye getirmek icin muzik adamlarının onlarla ilgilenmesi lazım.Ama zaten iron maiden yerine bircok yeni kusak yabancı sanatcıyı Turkiye'ye getirdiler.Bununda altını cizmek gerekir.

Bu yuzden o zihniyete tukurmek yerine hak ver cunki Turkiye muzik piyasasında onemli adamlara sahip ve sahipti ( Rahmetli Ahmet ertegun gibi).

• Bu ankettekilerin en tırtlarını getirirler anca...

Evanescence'yi çıkartın bir de,zaten 24 Haziran'da geliyorlar başka şirket aracılığıyla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tranquillityofloss

Bu ankettekilerin en tırtlarını getirirler anca...

Evanescence'yi çıkartın bir de,zaten 24 Haziran'da geliyorlar başka şirket aracılığıyla..

en tırtları dedikten sonra evanescence diyorsun
    sence evanescence kaliteli müzik mi yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.