Şimdi Ara

Rock Cahili :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncellikle Metallica dinlemekten başla...(Yeni albümleri hariç)
    Sonrası emin ol gelir.(Rammstein bence beş para etmez.)
    Aslında en güzeli Pentagram dinlemek.
  • şu an megadeth son albüm dinliyorum. ruh metalde ya
  • Rock, alternative rock ve Metal arası müzik yapan gruplar. ama öncelikli olarak Gothic Rock ve Gothic Metal'a bayılıyorum.

Birde şebnem gibi Grubu olmayan rock veya metalci benim için pek bir değer etmiyor. (Grubu olup olmadığını bilmiyorum ama grubun adı olmalıydı değilmi olsa idi. )

Bir metalci yada rockçı genelde asla kendi enstrumanından başka müzik aleti kullanmaz ,playback yapmaz, enstrumental taraf ile vokal taraf uyumludur. Çünkü hep birlikte çalar söylerler. İşte bu nedenle başarılılar.
  • Hocam ben pörsük metal alt.rock numetal metal her türlüsünü dinliyorum.

Pantera,Linkin park,Sepultra,Megadeth,Korn

Hocam Sistem off!! e dovn dinlemek caizmidir?
  • SOAD'ın TÜRKLER hakkında hiç iyi düşünmezler bunlara ermeni meseleside dahil... Nefret ettiğim gruplardan biri. Caiz değil.
  • metallica birebir ilk dinleyenlere,beğenirsen devamını getirirsin zaten
  • quote:

Bu konudaki kullanıcılar: DrynhwyL, aspci, Ziborotty, serkaN, drony, KırıkKılıç, HeaVen eviL, SanalKabus

forumun rock ve metal sevenleri toplanmış buraya
  • soad istersen dinle ama dinlediğini söyleeme(dro nun söyledikleri doğru, kuyruk acısı çeken abd li ermenilerin kurduğu bir grup.)
    pantera
    şebo nun grubu vardı dro. adı volvox idi ve ayrıca şu durumda da aslında şebo bir grup bnce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

soad istersen dinle ama dinlediğini söyleeme(dro nun söyledikleri doğru, kuyruk acısı çeken abd li ermenilerin kurduğu bir grup.)
    pantera
    şebo nun grubu vardı dro. adı volvox idi ve ayrıca şu durumda da aslında şebo bir grup bnce.

hocam şebnemin basçısı buket doran volvox grubunda da varmıydı, bir bilgin varmı ?
  • vardı. buket şebo nun 2. basçısı idi ve volvox zamanından beri çok iyidir araları. ilkinin ismini unuttum şu an(davulcusu gül idi, sağlık sorunu nedeniyle volvoxdan ayrılmıştı, özlem tekin de o gruptaydı-sonradan katıldı- ama ne işi vardı, ne iş yapardı bilmiyorum:P)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspci

vardı. buket şebo nun 2. basçısı idi ve volvox zamanından beri çok iyidir araları. ilkinin ismini unuttum şu an(davulcusu gül idi, sağlık sorunu nedeniyle volvoxdan ayrılmıştı, özlem tekin de o gruptaydı-sonradan katıldı- ama ne işi vardı, ne iş yapardı bilmiyorum:P)

özlem tekin necidir çözemedim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

quote:

Bu konudaki kullanıcılar: DrynhwyL, aspci, Ziborotty, serkaN, drony, KırıkKılıç, HeaVen eviL, SanalKabus

ßütün Rockcular Toplandık ,Toplandık ..
  • bi bilsem sölicem de
  • a7x
  • sorma neden toplandık, tooooplandık toplaandııık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daywalke®

quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

Forever Slayer
    Forever Rap-Rock

slayer ve rap aynı sütunda kullanılmış

quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

Forever Slayer
    Forever Rap-Rock

olabilirbenimadım SHEFTALI

• quote:

Orjinalden alıntı: drony

SOAD'ın TÜRKLER hakkında hiç iyi düşünmezler bunlara ermeni meseleside dahil... Nefret ettiğim gruplardan biri. Caiz değil.

Hee..!! Gördüğüm yerde zeytin çekirdeğini yapıştırcam o zaman bunların gözüne

• quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

quote:

quote:

Hocam rock diyoruz "pop" değil

• quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

quote:

quote:

Hocam rock diyoruz "pop" değil

Tmms

• sagopa.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.