Öncellikle Metallica dinlemekten başla...(Yeni albümleri hariç) Sonrası emin ol gelir.(Rammstein bence beş para etmez.) Aslında en güzeli Pentagram dinlemek.
şu an megadeth son albüm dinliyorum. ruh metalde ya
Rock, alternative rock ve Metal arası müzik yapan gruplar. ama öncelikli olarak Gothic Rock ve Gothic Metal'a bayılıyorum.
Birde şebnem gibi Grubu olmayan rock veya metalci benim için pek bir değer etmiyor. (Grubu olup olmadığını bilmiyorum ama grubun adı olmalıydı değilmi olsa idi. )
Bir metalci yada rockçı genelde asla kendi enstrumanından başka müzik aleti kullanmaz ,playback yapmaz, enstrumental taraf ile vokal taraf uyumludur. Çünkü hep birlikte çalar söylerler. İşte bu nedenle başarılılar.
Hocam ben pörsük metal alt.rock numetal metal her türlüsünü dinliyorum.
Pantera,Linkin park,Sepultra,Megadeth,Korn
Hocam Sistem off!! e dovn dinlemek caizmidir?
SOAD'ın TÜRKLER hakkında hiç iyi düşünmezler bunlara ermeni meseleside dahil... Nefret ettiğim gruplardan biri. Caiz değil.
metallica birebir ilk dinleyenlere,beğenirsen devamını getirirsin zaten
soad istersen dinle ama dinlediğini söyleeme(dro nun söyledikleri doğru, kuyruk acısı çeken abd li ermenilerin kurduğu bir grup.) pantera şebo nun grubu vardı dro. adı volvox idi ve ayrıca şu durumda da aslında şebo bir grup bnce.
quote:
Orjinalden alıntı: aspci
soad istersen dinle ama dinlediğini söyleeme(dro nun söyledikleri doğru, kuyruk acısı çeken abd li ermenilerin kurduğu bir grup.) pantera şebo nun grubu vardı dro. adı volvox idi ve ayrıca şu durumda da aslında şebo bir grup bnce.
hocam şebnemin basçısı buket doran volvox grubunda da varmıydı, bir bilgin varmı ?
vardı. buket şebo nun 2. basçısı idi ve volvox zamanından beri çok iyidir araları. ilkinin ismini unuttum şu an(davulcusu gül idi, sağlık sorunu nedeniyle volvoxdan ayrılmıştı, özlem tekin de o gruptaydı-sonradan katıldı- ama ne işi vardı, ne iş yapardı bilmiyorum:P)
quote:
Orjinalden alıntı: aspci
vardı. buket şebo nun 2. basçısı idi ve volvox zamanından beri çok iyidir araları. ilkinin ismini unuttum şu an(davulcusu gül idi, sağlık sorunu nedeniyle volvoxdan ayrılmıştı, özlem tekin de o gruptaydı-sonradan katıldı- ama ne işi vardı, ne iş yapardı bilmiyorum:P)