< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Stok fazladır, prime az kalmıştır, bıraktığı kâr fazladır vs vs... zaten 2600 paskal olayında açık etmişler =) forumun ilk sayfasında bu işe yıllarını vermiş değerli büyüğümüz Ali abinin uzun uzadıya bir açıklaması var, vakit ayırıp okumanızı rica ederim. Saygılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 27 Ekim 2020; 21:54:54 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba ben de yakın zamanda s5 max aldım. Açıkçası mop konusuna biraz mesafeliydim yani onun sildiginden nolacak diye düşünüyordum :) ama gerçekten baya iyi iş çıkarıyor, önce bir defa süpürtüp sonra mop yaptırıyoruz tertemiz oluyor. Yere yapışmış inatçı lekeleri çıkartmaz ama zaten onu elle silersiniz geri kalan toz ufak tefek şeyleri çok iyi temizliyor. Sadece süpürmede o temizlik olmaz, süpürmeyle yere yapışmış tozlar gitmiyor. Halı da yoksa bence kesinlikle moplu modellere bakmanızı öneririm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumda sizin önerileriniz doğrultusunda akıllı telefon kullanamadığı için anneme bu modeli aldım. Her gün bir odaya kapatıp süpürmesini söyleyeceğim. Süpürürken biraz hızlı ve etrafa biraz sert çarpıyor bu çarpmalar zamanla robotda herhangi bir arızaya sebep oluyor mu? Çok teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKRİFTER -- 27 Ekim 2020; 22:10:30 > |
Bu konuda sizi tebrik ediyorum, ben de geçen gün ne kadar özen gösterdiginize dikkat etmiştim. 🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba sizi çok yoruyorum, cidden çok müteşekkirim bu konuda. Simdi 1c almaya karar verdim. A101 xiaomi garantisinde demiş, Amazon da satıyor aynı fiyatlar neredeyse, sizce hangisinden almalıyım? Garanti bakimindan soruyorum. Cevap için şimdiden teşekkürler🙏 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinandro -- 27 Ekim 2020; 22:32:32 > |
Çok teşekkürler hocam yaklaşık 80 dk çalıştı mutfak salon ve oturma odasını süpürdü ve Dock a geri gitti. S 5 Max ın bazen alamadığı fındık fıstık gibi şeyleri çok rahat alıyor yine s 5 max ın çıkamadığı yüksekliklere çok rahat çıkıyor. Neyse daha fazla karşılaştırmayayım aynı kulvarda değiller. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ilerde karşılaşacak olanlar için referans olabilir düşüncesi ile garanti ile alakalı durumumu birkez daha güncelleme gereği duydum. ecovacs almanya'ya gönderdiğim kargo, biraz türkiye biraz da almanyadaki gümrük sıkıntıları sebebi ile 15 gün gibi bir sürede ancak iletildi. ecovacs a birkaç email attım ama yanıt alamadım. amazon'a bu durumu iletme fikri birkaç gündür aklımdaydı. bu akşam yazdım. birkaç dk içinde para iadesi yapmayı önerdiler. bende kabul ettim. yeni bir süpürge için önerileriniz var mıdır ? yahut yeniden deboot 950 mi almalıyım? |
Halıdaki performansı hala tartışılıyor mu acaba ? |
Teşekkür ederim yeniden, son bir sorumla bu akşamlık rahatsız etme işimi sonlandırmak istiyorum. Pili 2400 Mah ya, bu pil yakın gelecekte başımı ağrıtır mi? Pil performansi iki yılda zayıflayip mesela temizliği yarıda bırakıp sık sık dock a mi gidecek? Demek istediğim düşük Mah in bize dönüşü ne olur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLacKeLDiaBLo -- 27 Ekim 2020; 22:53:46 > |
roborock s5 max cihazımı bugün aldım ama kurulumun son aşamasında resimdeki gib hata alıyorum mavi wifi indicator ışığı son aşamaya gelince hızlı yanıp sönmeye başlıyor sorun ne olabilir? ![]() |
Süreç hala devam ediyor. Gelişmeleri paylaşacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tüm vergileri ve masrafları iade edecekler. hatta garanti tamiri için ödediğim 230 TL 'i de iade edecekler. t8 aivi kafama yatıyor fakat türkiye gönderimi yokmuş. keşke olsaydı hiç düşünmez amazondan alırdım. irobot modellerini araştırıyorum. bilgi edinip karar verecem. |