Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yagmurcukusu , yagmurcukusu Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.222
Cevap
1.470
Favori
2.566.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xiaomi ve Roborock ayrı firmalar. S5Max, S6Pure Roborock markalarıdır, premium modellerdir. Sağlam ve becerikli ürünlerdir.

4000 civarına Xiaomi MopPro veya 360 S7/S9 modellerine bakabilirsiniz. Ama rakamı zorlayabilirseniz S6Pure daha da uygun olabilir.

Saygılarımla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaos87 kullanıcısına yanıt

amazon.com.tr üzerinde roborock'ın 3 modeli de var.

S5 Max https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0841S2G1C/

S6 Pure https://www.amazon.com.tr/gp/product/B085G2N2F7/

S6 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RYBT3DN/

Ekayonline sitesinde

S5 max https://www.ekayonline.com/roborock-s5-max-robot-supurge-beyaz-urun928.html

S6 pure https://www.ekayonline.com/roborock-s6-pure-robot-supurge-urun932.html

S5Max Amazon'da 4200TL civarına düşmüş birkaç gün önce, daha dün benim gördüğümde 4500TL civarındaydı.

Ekayonline'ın servis konusunda çok başarılı olduğunu buradan satın alanlar tarafından söyleniyor ve müşterilerini mağdur etmiyor deniyor. S5 MAx 5.500TL görünse de DH2020 indirim koduyla 200TL indirimli satın alınabiliyor.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

s5 max https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0841S2G1C/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

s6pure https://www.amazon.com.tr/gp/product/B085G2N2F7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

s5max daha pahalı ama tam anlamadım =) amazondan almak tercihim bir sıkıntı olursa başım ağrımasın diye

• kaos87 kullanıcısına yanıt
    S5Max sıvı kapasitesi daha fazladır ama aslında Roborock’ın em popüler ürünüdür.

• çok teşekkür ederim s5max bakıyorum o zaman ev büyük olunca daha cok su haznesi işime yarar diye düşünüyorum

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Evet bahsettiğiniz aynı görüntü bende de var. Sorun yaratacak gibi durmuyor. Takılmadım açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

Bu arada çok büyük avantaj sayılmasa da, 12-14 Ekim arasında çeşitli indirimlerle (kupon, seçilmiş kupon, satıcı kuponu, indirim vs) ile Aliexpress üzerinde robotlar için fırça, filtre mop bezi vs gibi şeyler için uygun fiyatlar bulunabiliyor.

Ayrıca Ecovacs T8 AIVI'yi de Aliexpress üzerinden getirmek Amazon.de üzerinden ozmo 950 getirtmeye göre fiyat açısından daha avantajlı.

Bu noktada yapılması gereken seçim; garanti konusunda Amazon garantisini (paketleyip Almanya'ya göndermek ve tamir edilmesi ya da para iadesi) alıp daha düşük seviyedeki Ozmo 950(yine de çok güzel makine) mi yoksa garanti konusunda gerekirse Çin'e göndermeyi göze alıp, önce Allah'a sonra 15 yıldır robotlarla uğraşıp Türkiye'de ve bölgede robot süpürge sektörünün gelişmesinde büyük paya sahip Ali Bey'in vereceği desteğe güvenip çok daha üstün olan T8 AIVI mi almak?

Ozmo T8 AIVI konusunda detaylı kullanıcı incelemem yakında gelecek ama şimdiden söylemek isterim ki T8 AIVI'nin Çin versiyonunda ilave ücret ödemeden (Amerika ve Avrupa versiyonunda 99$) kutunun içinden çıkan OZMO PRO aparatı moplama konusunda robot süpürgeler için oyunun tüm kurallarını değiştiren bir aparat.

T8 AIVI Ali Beyin "alemin kıralı " ifadesini hakkeden bir cihazdır. Sadece titreşimli mop ile değil aynı zamanda yapay zakasıyla öne çıkan bir cihazdır. Çin'den ürünü alırken elbette bir risk aldım. Robotu aldığım zaman forumdan Ali Beye özelden yazmış ve fikir almıştım. Sonuçta dediğin gibi ozmo 950 fiyatına T8 AIVI alırsınız , yaptığın mukayeseye kesinlikle katılıyorum.Yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve niçin daha önceden almadım diye hayıflanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exper1980 -- 12 Ekim 2020; 21:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mephissto kullanıcısına yanıt

Açıkçası bende takılmadım, merak ettiğim benim robota özel bir durum olup olmadığıydı. Bana özelse servisle iletişime geçeyim gibi düşündüm.

• Üstadalar çok sayfa okudum çok da fikrim oldu, ancak önerilen modeller genelde 4000-5000TL bandında. Bu da bütçemi aşıyor.

Mop pro var 3400 TL civarına belki zorlayabilirim ama 2000-2500 aralığı ilk fiyat düşüncemdi.

Bu bağlamda "Mi Vacuum Cleaner" modelivar önerir misiniz? Mop yapmasa da olur düşüncesindeyiz. Evde 3 oda 1mutfak ve büyük ve uzunca bir hol temizlenecek. Salona girmesine gerek yok. Ama bu saydığım her yerde halı var.

Bana 2000-3000 arası alt üst fiyatbareminde yer alan 3 model önerebilir misiniz rica etsem...

• 125 metrekare ev için mopsuz, Xiaomi Mija 1S almak mantıklı mı?

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    Vacuum mop pro’yu 3000TL çevresinde bulursunuz Amazon garantisiyle. Hatta 40 dakika sonra Amazon üzerinde prime üyelerine Prime day başlayacak ve tahminim robot süpürgelerde de güzel indirimler yapacaklar. (Üstad sözünü üzerime alındığımdan değil fikrimi belirtmek için yazdım)

• arkadaşlar çok karişik geldi bu işler bana,şimdi s5 pro max mi almaloyım yoksa s6'nın herhangi bir türevini mi?

• birde evoacs diye bir markadan bahsediyor arkadaşlar,bizim ev bu robotlar için çok uygun,halı var parke var seramik var fakat ne seçmeliyim inanın karar veremedim,bütce 5000-6000 arası verebilirim,ne olur bir öneri de bulunun ne kadar çok ürün varmiş,anladığım kadarı ile garanti de yok bu cihazlarda

• Prime day indirimi robot süpürge kategorisi için pek bir şey sağlamıyor gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliboduroglu

Prime day indirimi robot süpürge kategorisi için pek bir şey sağlamıyor gibi geldi bana.

ilerleyen saatlerde umarım bir şeyler çıkar.

• S5 Max fiyatı 4578. Beklesek mi alsak mı acaba ?

• Amazon prime üyelikler için şu anda Amazon satıcısından s5 max beyaz 4578tl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 13 Ekim 2020; 1:56:58 >
  • saringan S kullanıcısına yanıt

Saydıklarınız arasında en işlevsel, en kaliteli ve arıza yüzdesi en düşük olan Ecovacs. (Ali Tan Bey'den öğrendiğimiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szkrb -- 13 Ekim 2020; 1:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_O_S

İndirim yapılanların hiçbirini de Türkiye'ye göndermiyor Amazon.de :( sadece hediyesi olmayan Ozmo 950'yi gönderiyor, onda da fiyat değişimi daha yapmamışlar.

• 
Sayfa: önceki 784785786787788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.