Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: siyahix Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
56.033
Cevap
1.322
Favori
2.230.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın DH forum üyeleri,

    Sevgililer gününe dek Limango üzerinde iRobot Roomba 564 (yeni geliştirilmiş PET modelimiz) ürünümüze %25 indirim yapılmaktadır.
    Arzu ederseniz 12 Şubat 2012 tarihinden itibaren aynı fiyattanwww.hepsirobot.com sitemizden de temin edebilirsiniz, teslimatlarınız daha kısa sürede olacaktır.
    Benzer şekildewww.facebook.com/irobotturkiye sayfamızda da süregelen sevgililer günü yarışmamız bulunmaktadır.
    Saygılarımızla




  • Herkese merhaba, bende bugün Limango'daki kampanyayı görünce bir süredir aklıma düşmüş olan irobot almak istiyordum. Foruma girip yorumlara bakmak istedim ama ne mümkün.

    Burada ürünle ilgili yorumlar bulmak isterken buraya yardımcı olmak girmiş olan yetkili satıcısı arkadaşı bir dövmediğiniz kalmış. Ürünle ilgili yorum okumayı beklerken daha çok arkadaşa yüklenilmekle ilgili yorumlar okudum. Lütfen ürünle ilgili yorumlar yapın, insanları sizin konuyla ilgisi olmayan menfi yorumlarınızı okumak zorunda bırakmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobottr

    Sayın DH forum üyeleri,

    Sevgililer gününe dek Limango üzerinde iRobot Roomba 564 (yeni geliştirilmiş PET modelimiz) ürünümüze %25 indirim yapılmaktadır.
    Arzu ederseniz 12 Şubat 2012 tarihinden itibaren aynı fiyattanwww.hepsirobot.com sitemizden de temin edebilirsiniz, teslimatlarınız daha kısa sürede olacaktır.
    Benzer şekildewww.facebook.com/irobotturkiye sayfamızda da süregelen sevgililer günü yarışmamız bulunmaktadır.
    Saygılarımızla

    Sn. irobottr

    Bugün Limango'da söz konusu kampanyayı gördüm... Irobot bir süredir aklımdaydı ama bu ilanı görene kadar bu kadar almaya yaklaşmamıştım açıkçası.
    Limango'daki fiyat ve paket içeriği yüzünden alınabilir olduğunu düşünüyorum.

    Sitenizi inceledim ama orada iRobot Roomba 564'ü göremedim. Sanırım henüz sitenize girişi yapılmamış olsa gerek.

    Limango'da tanıtılan 564 modelinin 581'den, 563'ten yada 625 modelinden farkı nedir? Ben iRobot Roomba 564 modelini alırsam iRobot Roomba 581 almamakla ne kaybedeceğim? Aradaki farklar nelerdir? Kısaca bahsedebilir misiniz?

    Bilgi açısından bana önerebileceğiniz ürün için söylüyorum; yaklaşık 120-125 m2 (3 oda 1 salon) standart bir evde oturuyorum. İnşallah 6 aya kadar daha büyük bir eve geçme imkanım olacak. Olup olacağı en fazla 150 m2, 4 odalı bir ev olacaktır, kısmetse elbette. Evdedeki halılar normal halılar yani shaggy gibi ürünü zorlayacak halı yok. Tahmin edeceğiniz gibi zeminler; halı, laminat veya seramik olacaktır.

    Limango'da şu anda satışta olan İRobot Roomba 564 PET'i bonus kartımla 10 taksitle 1.099.-TL'ye alabiliyorum.

    Bunun yanı sıra; iRobot Roomba 564 Pet kutu içeriği aşağıdaki gibi verilmektedir.

    iRobot Roomba
    Ev üssü
    Özel kıl temizleme aleti
    2 adet yedek filtre
    1 adet yedek yan fırça
    2 adet sanal duvar ( bu ne amaçla kullanılıyor merak ettim )


    Yukarıdaki yazınızda aynı ürünü aynı fiyattan 12 Şubattan sonra sitenizden alabileceğimizi söylemişssiniz. Acaba sizde 1.099.-TL'ye 10 taksitte verebilecek misiniz?
    Ayrıca forum üyesi olduğumuz için bir ayrıcalığımız olacak mı? Fiyat olarak veya hediye sarf malzemesi filtre vs.

    Limango kampanyasının bitmesine şu an itibariyle 2 gün var. Sizden gelecek cevaba göre hareket edeceğim.
    .
    Bu araba belirtmeyi unuttum, bende Ankara'da ikamet etmekteyim hatta iş yerim size en fazla 2-3 km uzaklıkta. Sizden cevap bekliyorum. Selamlar..




  • Sayın Celebic,

    Öncelikle iRobot ürünlerine gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz.

    iRobot Roomba 564 PET, yılllardır üstünlüğünü ispatlamış Roomba 563 serisinin geliştirilmiş üst modelidir. Kapsama alanı özellikler değişmemekle beraber çok daha üstün bir vakum sistemi ile donatılmıştır.

    Mesajınızda belirttiğiniz metrekareler (120m2) 564 ürününün üst sınırıdır. Yeni geçeceğiniz evinizde bu modelin kapsama alanı yetersiz kalabilir. RF iletişimine sahip oldukları ve kutu içerisinden çıkan RF iletişime haiz sanal kuleleri ile 581 ve 625 serisi ürünlerimiz çok daha fazla alanı dolaşabilmekteve ev üssüne rahatlıkla dönebilmektedirler.

    Sanal kulelerimiz, ana robotu gördüğü zaman devreye giren ve iki adet pil ile çalışan RF modülasyon iletişimli yönlendiricilerdir. Aynen bir deniz feneri gibi robota bulundukları noktanın koordinatları hakkında bilgi verip kaybolmamasını ve daha ilerilerde rahatlıkla temizlik yapabilmesini sağlarlar.

    Sanal duvarlarımız ise kullanıldıkları noktada robotun doğrusal bir hayali çizginin ötesine geçmemesini sağlarlar.

    564 modelimizin RF iletişim özelliği yoktur dolayısı ile sanal kule ve uzaktan kumanda kullanamazlar.

    625 modelimiz ise en üst platformumuzdur, 250 metrekareye kadar alanı rahatlıkla temizler. Navigasyon programı ve sensör yapısı farklıdır.

    Limango kampanyası oldukça yüksek bir indirime haiz olduğu için farklı bir uygulama yapamamaktayız. Diğer ürünlerimiz için donanım haber üyelerimize %10 indirimimiz zaten mevcuttur.

    Arzu ederseniz bizi ziyaret edin veya biz sizi rahatsız edelim, bu bizi mutlu edecektir.

    Son cümlelerimizi de bir önceki mesajınız için yazmak istiyorum. Ülkemize iRobot ürünlerinin resmi ithalatının başlamasının üzerinden iki yıl geçti ve 7000 robotumuz ülkemizdeki evlerde çalışıyor. Bugüne kadar sadece 4 robotumuz ciddi arıza çıkardı ve yenisi ile değiştirildi. Diğer sorunlarise çok basit ve çok kısa süreli bakımlar ile halledildi. Forumdaki bazı sayın üyeler fiyatımızdan şikayetçiler belki ama satın alıp takdirlerini yazan binlerce müşterimizin görüşleri bizi çok mutlu ediyor. Çok yakında ülkemizin ilk robot mağazası Ankara Çayyolu'nda açılacak ve evlere yönelik çok farklı robotlarla tanışma fırsatımız olacaktır. Kısmetse hepinizi ağırlama imkanımız olacaktır.

    İlginize tekrar teşekkürler, saygılarımızla..




  • Ali Tan bey, öncelikle hemen geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim üstelik cumartesi gecesi olmasına rağmen.

    Eğer Limango ile aynı fiyat ve taksit sayısıyla verebilirseniz elbette sizden satın almayı tercih ederim. Sizde 1.099.-TL'ye 10 taksitte verebilecek misiniz?
    Bir önceki yorumunuzda 12 Şubat (yarın) tarihinden itibaren bu ürünü sitenizde göreceğiz sanıyorum.

    Üst model olan 581 veya 625'in temizleme performansında bir farklılık var mıdır? Teşekkürler
  • Yeniden merhaba,

    Tabii ki kampanya süresince benzer rakam ve şartlardan satın alabileceksiniz. Gerektiğinde 0312 4380700 merkez telefonumuzdan bilgi alabilirsiniz.

    581 ve 625 arasında 'temizlik performansı' olarak bir fark var demek uygun olmaz. 625, haritalama yapan ve algoritmasını buna dayandıran bir sisteme haizdir, dolayısı ile daha hızlı ve daha geniş alanlarda temizlik yapabilmektedir.

    Saygılarımızla,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobottr

    Sayın Celebic,

    Öncelikle iRobot ürünlerine gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz.



    Çok yakında ülkemizin ilk robot mağazası Ankara Çayyolu'nda açılacak ve evlere yönelik çok farklı robotlarla tanışma fırsatımız olacaktır. Kısmetse hepinizi ağırlama imkanımız olacaktır.

    İlginize tekrar teşekkürler, saygılarımızla..

    İyi pazarlar diliyorum. Evlere yönelik çok farklı robot temizlik ürünlerinden bahsetmişsiniz. Bunlar sitenizde olmayan yeni ürünler midir? Sizce iRobot Roomba 564 PET'i almayıp bahsettiğiniz yeni çıkacak ürünleri beklemeli miyim?

    Şu sıra Limango'da kampanyası devam eden iRobot Roomba 564 PET ( 10 taksitle 1.099.-TL ) aklıma çok yattı. Eğer yeni çıkacak ürünleri bekleyin derseniz, acelem yok bekleyebilirim.

    Sizde Limango ile aynı şartlarda ( 10 taksitte toplam 1.099 TL ) vereceğiz diyorsanız sizden almayı tercih ederim. İlk önce bu konuda tam emin olamadım. Bahsedilen ürünün sitenizden 12 Şubat (bugün) tarihinde aynı şartlarla alabileceğimizi söylediniz ama sitenizde bir değişiklik yok. Limango kampanyasının bitmesinede 1,5 gün kaldı.
    Selamlar...




  • @irobottr,

    Bugün yolum Panora AVM'ye düştü. Tesadüfen vitrinlere bakarken ROOMBA 625'i gördüm ve satış görevliniz Coşkun beyle tanışma fırsatım oldu. Kendisi ürün hakkında çok güzel açıklamalar yaptı. Bu görüşmem çok yerinde oldu. Az daha Roomba 564'ü alıp hata yapacaktım. Özelliklerini duyunca benim aradığım ürün olmadığını anladım.

    Coşkun beyin yaptığı açıklamalarla ihtiyacım olan ürünün Roomba 625 olduğunu anladım. Navigasyon özelliği sadece bu modelde bulunduğundan bunu almak isterim ama aradaki fiyat farkı iki kat olduğundan biraz beklemem gerekecek. Diğerini 1.099.-TL'ye alırken bunu 2.200.-TL tek çekimde almam şimdilik zor görünüyor.

    Navigasyon özelliği olmayan diğer ürün bir yerde tesadüfi olarak temizlik yapacakken roomba 625 modeli navigasyon özelliği sayesinde evin bir planını çıkaracak bu bu plana göre temizlik yapacak. gerçekten üstün teknoloji ürünü. Fiyatının pahalı olmasının sebebi bu olsa gerek ama şimdilik benim için biraz fazla oldu.

    İnşallah yakında yeni yerinizde sizi ziyaret etmek isterim. İyi akşamlar...




  • Sayın Celebic,

    Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Samsung grubu ürünler satan mağazaların bir çoğu, kendi Navibot ürünlerinden çok fazla iade ve şikayet geldiği için bizim robotlarımızı satmak için başvurmuştu, biz de hafta sonunda Ankara ve İstanbul'daki bazı mağazalarda bunu değerlendirelim istedik.
    iRobot Roomba 625 tabii ki çok farklı bir ürün, geniş alanlarda hemen hemen rakipsiz denebilir.
    İlginize tekrar teşekkür ederiz, saygılarımızla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobottr

    Sayın Celebic,

    Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Samsung grubu ürünler satan mağazaların bir çoğu, kendi Navibot ürünlerinden çok fazla iade ve şikayet geldiği için bizim robotlarımızı satmak için başvurmuştu, biz de hafta sonunda Ankara ve İstanbul'daki bazı mağazalarda bunu değerlendirelim istedik.
    iRobot Roomba 625 tabii ki çok farklı bir ürün, geniş alanlarda hemen hemen rakipsiz denebilir.
    İlginize tekrar teşekkür ederiz, saygılarımızla..


    merhaba, şu an tr de satılan temizlik robotları arasında fiyat/perf. olarak en uygunu 581 gibi görünüyor bana, navigasyon özelliği de var kuleler yardımıyla (yanlışım varsa düzeltin lütfen), bunu düşünebilirsiniz, 625 in fiyatı biraz lükse kaçıyor ister istemez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: irobottr

    Sayın Celebic,

    Ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Samsung grubu ürünler satan mağazaların bir çoğu, kendi Navibot ürünlerinden çok fazla iade ve şikayet geldiği için bizim robotlarımızı satmak için başvurmuştu, biz de hafta sonunda Ankara ve İstanbul'daki bazı mağazalarda bunu değerlendirelim istedik.
    iRobot Roomba 625 tabii ki çok farklı bir ürün, geniş alanlarda hemen hemen rakipsiz denebilir.
    İlginize tekrar teşekkür ederiz, saygılarımızla..

    @irobottr

    Dün Panora AVM'de Coşkun beyle yaptığım görüşmede edindiğim izlenim aşağıdaki gibidir eğer yanlışım varsa düzeltebilir misiniz?


    Roomba 625 modeli en üst model ve diğerlerinden 2 kat pahalı olmasının en önemli sebebi navigasyon özelliği sayesinde evin bir planını çıkarıp buna göre temizlik yapmasıymış.
    Yoksa makinenin emiş gücü hepsinde aynıymış. Ancak bu model diğer modellere göre daha geniş mekanları temizleyebiliyormuş.

    Bu modelde ( Roomba 625 ) sanal kuleler yok. Daha doğrusu temizlenmesini istemediğiniz alanlar için kullanabiliyorsunuz. Diğerlerinde sanal kuleleri kullanmak zorunda kalıyormuşuz çünkü ürün tesadüfi olarak temizlik yaptığı için temizliğini yaptığı odaya tekrar girmesin diye bu sanal kuleleri kullanacakmışız.

    Ürünün peşinden koşup nereyi temizledi nereyi temzilemedi diye peşinde koşacaksam bu ürünün bir esprisi kalmıyor.

    Roomba 625 modeli programlayıp haftanın istediğiniz gününde temizlik yaptırabiliyorsunuz. Nereyi temizledi nereyi temizlemedi gibi derdiniz olmuyormuş. Dün Coşkun beyle yüz yüze görüşmemden öğrendiğime göre bu ürünü alan kişiler belli bir seviyenin üzerindeki kişiler olduğundan bu tip bir ürünü alınca makinenin peşinden koşup sanal kule koyma derdine girmek istemediklerinden taleplerin tamamına yakını en üst modele ( Roomba 625 ) oluyormuş. Bu nedenle stoklarında düşük model pek bulunmuyormuş.

    Bana çok mantıklı geldi. Eğer ben bu ürüne 1.100 - 1.300.-TL verip peşinden temizliğini yaptığı odaya girmemesi için temizliği biten odanın önüne sanal kule koymak için uğraşmam. Biraz daha paraya kıyıp navigasyonlu modelden ( Roomba 625 ) alırım. Edindiğim bu izlenim doğru mudur?

    Roomba 625 model temizlik robotu bulunduğu evin planını çaıkarıp buna göre temizlik yapmıyor mu? Yani bir kere temzilediği alanı tekrar temizlemiyor bunun yerine temziliğini yapmadığı alanlara gidiyor. Yine bahsedilen naigasyon özelliği sayesine evin neresinde olursa olsun şarjı bitmeye yakın şarjını doldurmak üzere Ev Üssüne gidiyor mu?

    Bende bu konulara acaba yanlış mı anladım diye düşünmeye başladım. Bu konuda yanlış bildiklerimi ve eğer varsa ilave edeceklerinizi bizimle paylaşır mısınız? Teşekkürler...

    Selamlar...




  • 700 serisini beklemekte fayda var. İzleyin hak vereceksiniz, hanım bunları görmese iyi olur

    http://store.irobot.com/category/index.jsp?categoryId=3334619

    http://resources.irobot.com/index.php/video/US/11305111

    http://store.irobot.com/product/index.jsp?productId=11305111&cp=2501652&s=A-ProductAge&ab=CMS_IRBT_011711&parentPage=family



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 13 Şubat 2012; 22:19:40 >




  • Tanıtım filmlerindeki halılar hep desensiz düz halılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Tanıtım filmlerindeki halılar hep desensiz düz halılar.

    Hocam sanırım makinenin çekiş/emiş gücü yetersizliğine dem vurmak istemişsiniz. Haklısınız, bu makine evin birinci süpürgesi olmayacak kadar güçsüz bir makinedir. Evinizdeki 1500-2000 wattlık süpürgelerin alternatifi değil zaten böyle bir iddiası yok. Bu ürünü alanların hepsinin evinde zaten bir elektrikli süpürge mevcut.

    Bu makineyle gün aşırı temizlik yaptırtırsanız eviniz daha az kir tutacak ve her daim temiz kalacaktır. Siz evde yokken sizin yerinize temzilik yapması hoş bir şey. Özellikle yatak, kanepe ve dolap altlarına girebiliyorsa bunun değerini çok hissedersiniz. Kısmet olursa bu sene içinde eğer irobot Türkiye'de 780 modelini makul bir fiyattan satışa sunarsa almak istiyorum. Bu modelin fiyatı dışarıda $ 600

    Güzel bir inovasyon. Menfi yaklaşmamak gerek. Selamlar...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Tanıtım filmlerindeki halılar hep desensiz düz halılar.

    Hocam sanırım makinenin çekiş/emiş gücü yetersizliğine dem vurmak istemişsiniz. Haklısınız, bu makine evin birinci süpürgesi olmayacak kadar güçsüz bir makinedir. Evinizdeki 1500-2000 wattlık süpürgelerin alternatifi değil zaten böyle bir iddiası yok. Bu ürünü alanların hepsinin evinde zaten bir elektrikli süpürge mevcut.

    Bu makineyle gün aşırı temizlik yaptırtırsanız eviniz daha az kir tutacak ve her daim temiz kalacaktır. Siz evde yokken sizin yerinize temzilik yapması hoş bir şey. Özellikle yatak, kanepe ve dolap altlarına girebiliyorsa bunun değerini çok hissedersiniz. Kısmet olursa bu sene içinde eğer irobot Türkiye'de 780 modelini makul bir fiyattan satışa sunarsa almak istiyorum. Bu modelin fiyatı dışarıda $ 600

    Güzel bir inovasyon. Menfi yaklaşmamak gerek. Selamlar...




    Doğrudur, bu cihazlar ara temizlik işini halletmek için uygunlar yoksa dip köşe bucak temizlik bunlarla mümkün değil, ancak sağlam bir temizlik yapıldı diyelim ki, bir sonraki temizliğe kadar geçen süreyi 2 kata yakın uzatabiliyorlar, bunu defalarca tecrübe ettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnTheWay

    quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Tanıtım filmlerindeki halılar hep desensiz düz halılar.

    Hocam sanırım makinenin çekiş/emiş gücü yetersizliğine dem vurmak istemişsiniz. Haklısınız, bu makine evin birinci süpürgesi olmayacak kadar güçsüz bir makinedir. Evinizdeki 1500-2000 wattlık süpürgelerin alternatifi değil zaten böyle bir iddiası yok. Bu ürünü alanların hepsinin evinde zaten bir elektrikli süpürge mevcut.

    Bu makineyle gün aşırı temizlik yaptırtırsanız eviniz daha az kir tutacak ve her daim temiz kalacaktır. Siz evde yokken sizin yerinize temzilik yapması hoş bir şey. Özellikle yatak, kanepe ve dolap altlarına girebiliyorsa bunun değerini çok hissedersiniz. Kısmet olursa bu sene içinde eğer irobot Türkiye'de 780 modelini makul bir fiyattan satışa sunarsa almak istiyorum. Bu modelin fiyatı dışarıda $ 600

    Güzel bir inovasyon. Menfi yaklaşmamak gerek. Selamlar...




    Doğrudur, bu cihazlar ara temizlik işini halletmek için uygunlar yoksa dip köşe bucak temizlik bunlarla mümkün değil, ancak sağlam bir temizlik yapıldı diyelim ki, bir sonraki temizliğe kadar geçen süreyi 2 kata yakın uzatabiliyorlar, bunu defalarca tecrübe ettim.

    Hocam birde bu markanın yer silici robotları var. Hem süpürge robotu hemde silme robotundan birer tane alacaksın.

    Programlayacaksın bir gün biri, diğer gün öbürü evi köşe bucak sırayla süpürüp silecekler.

    Not: teknoloji insanları rahatlığa alıştırmakla beraber tembelliğe itiyor. Eskiden bayanlar bulaşık makinası isterdi. Ama sonraları hanımlara makineyi boşaltmak zor gelmeye başladı. Benim hanım arada bir bana "bulaşıklar yıkandı boşaltmaya yardım eder misin" diye takılmaya çalışıyor. Bunun için şöyle bir fikrim var siz ne dersiniz bu fikrim için?

    Kısmetse altı aya kadar yeni bir eve taşınacağım. Eğer müsaitse mutfağa 2 adet bulaşık makinesi kurmayı planlıyorum. Bu sayede yıkanan bulaşıklar makinede kalacak. İhtiyaç olunca buradan alınıp kullanılacak. Kirlenen tabak-çanak bu sefer diğer makineye konacak. Böylelikle yıkanan bulaşıkları yerine kaldırmak gibi bir sorun olmayacak. Bu işin başka faydalı yönü raflarda veya dolapta boş yerler olacak. bu zihni Sinir fikrim için yorum alabilir miyim?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Tanıtım filmlerindeki halılar hep desensiz düz halılar.

    Hocam sanırım makinenin çekiş/emiş gücü yetersizliğine dem vurmak istemişsiniz. Haklısınız, bu makine evin birinci süpürgesi olmayacak kadar güçsüz bir makinedir. Evinizdeki 1500-2000 wattlık süpürgelerin alternatifi değil zaten böyle bir iddiası yok. Bu ürünü alanların hepsinin evinde zaten bir elektrikli süpürge mevcut.

    Bu makineyle gün aşırı temizlik yaptırtırsanız eviniz daha az kir tutacak ve her daim temiz kalacaktır. Siz evde yokken sizin yerinize temzilik yapması hoş bir şey. Özellikle yatak, kanepe ve dolap altlarına girebiliyorsa bunun değerini çok hissedersiniz. Kısmet olursa bu sene içinde eğer irobot Türkiye'de 780 modelini makul bir fiyattan satışa sunarsa almak istiyorum. Bu modelin fiyatı dışarıda $ 600

    Güzel bir inovasyon. Menfi yaklaşmamak gerek. Selamlar...



    hayır çekiş gücünü kastetmiyorum. alttaki optik okuyucunun kiri tespit edebilmesi için zeminle kir arasında bir fark görebilmesi lazım. Desenli yüzeyde okuyucu gördüğü deseni kir olarak algılayabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    quote:

    Orijinalden alıntı: celebic

    quote:

    Orijinalden alıntı: barsoy

    Tanıtım filmlerindeki halılar hep desensiz düz halılar.

    Hocam sanırım makinenin çekiş/emiş gücü yetersizliğine dem vurmak istemişsiniz. Haklısınız, bu makine evin birinci süpürgesi olmayacak kadar güçsüz bir makinedir. Evinizdeki 1500-2000 wattlık süpürgelerin alternatifi değil zaten böyle bir iddiası yok. Bu ürünü alanların hepsinin evinde zaten bir elektrikli süpürge mevcut.

    Bu makineyle gün aşırı temizlik yaptırtırsanız eviniz daha az kir tutacak ve her daim temiz kalacaktır. Siz evde yokken sizin yerinize temzilik yapması hoş bir şey. Özellikle yatak, kanepe ve dolap altlarına girebiliyorsa bunun değerini çok hissedersiniz. Kısmet olursa bu sene içinde eğer irobot Türkiye'de 780 modelini makul bir fiyattan satışa sunarsa almak istiyorum. Bu modelin fiyatı dışarıda $ 600

    Güzel bir inovasyon. Menfi yaklaşmamak gerek. Selamlar...



    hayır çekiş gücünü kastetmiyorum. alttaki optik okuyucunun kiri tespit edebilmesi için zeminle kir arasında bir fark görebilmesi lazım. Desenli yüzeyde okuyucu gördüğü deseni kir olarak algılayabilir.

    Hocam işin bu yönü aklıma gelmemişti. Güzel bir yerden yakalamışsınız. Bunu firma yetkilisi @irobottr'ye sormak lazım.




  • Bu robotların hiçbiri zeminle kir arasında fark görmezler ancak roombaların orta-üst modellerinde emiş esnasında içeriye giren katı maddeleri fark eden dahili bir optik göz var, bu sayede bir yer çok kirli-tozlu ise orada daireler çizerek daha iyi temizlik yapabiliyor.
  • Sayın Celebic,

    Fiyat / performans değerlendirmesini temizlenecek alanın büyüklüğüne göre yapmak daha mantıklı olacaktır. 100-120 metrekare civarındaki bir mekanı Roomba 564 temizleyebilecekken, daha büyük alanlarda 581, 170-180metrekareden sonra da 625pro modelimizi kullanmak gerekecektir.
    Saygılarımızla,
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.