Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Adil72 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
61.284
Cevap
1.471
Favori
2.570.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemsinan

Kusura bakmayın yanılmış olabilirim ama internet şubede şu şekilde acaba işcepte değilde internet şubede mi sadece gördüm neyse internet şubede şu şekilde:

Kartlarım
    Kart ayarlarım
    Hesap özeti para birimi değişikliği
    Aynen mobil bankacilikta yok ama safariden girince oldu tl usd dolar olarak guncelledim tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon de uzerinden ozmo 950 alirken euro secerseniz tl ye gore 175 tl asagiya alinmis oluyor yani tl olarak alirsaniz 3888 tl euro olarak secerseniz guncel kur ile carpinca 3713 tl gbi birsey odeniyor euro olarak odemeye calisin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.
    Bu konuda çok cahilim yardımınıza ihtiyacım var. Yanlış karar vermek istemiyorum.
    Suluda süpüren yeni tip eski olmayan iyi bir cihaz arıyorum. Konu sahibi arkadaş bir kaç aya yeni modeller çıkacak yazmış. Acaba bu modeller xiaomi markalımı ve istediğim özelliktemi.
    Sanırım cihazı yurtdışından alıyorsunuz ağırlıklı bende amazondan alsam ne kadar vergi öderim. Kargoda sıkıntı yaşarmıyım.
    Eşim Xiaomi marka düşünüyor sadece. Bende istediği birşey olsun istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    Maximum uygulamasında görmüşüm
    Kart ayarlarım
    Hesap özeti ayarlarım

şeklindeymiş

• 1s için en alınabilir yer neresi sizce şu an?
    Ya da s5 max kaça mal oluyor ve nereden alıyorsunuz?

Çok alan var ama kimse nereden nasıl alındığını yazmamış. Benim gibi amatörler zorlanıyor işi anlamakta :)

• leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Simdi s5 icin mesaj atacaklardir :) su linkten al 5 gunde teslim edildi diye :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde salonu, evin diğer kısımlarından ayıran bir basamak var. Robotun bu basamağı çıkabilmesi için, 38 cm eninde, laminattan bir rampa kestim. Bu şekliyle Ozmo 950 sıkıntısız olarak inip çıkabilir mi yoksa aşağı uçma ihtimali var mı :)

Eğim 24 derece olmuş rampada. Çok mu dik?

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 17 Mayıs 2020; 18:38:32 >
  • leonart16 L kullanıcısına yanıt
    Her ikisi için de gearbest.S5 max alacaksanız ben kendi aldığım s5 max’ı ilana koyacağım.Beklemeyeyim derseniz onu satın alabilirsiniz.
  • gearbest.app.link
    Roborock S5 Max Laser Navigation Robot Wet and Dry Vacuum Cleaner from Xiaomi youpin(IF WORD DESIGN AWARD 2020) - White EU Plug
    https://gearbest.app.link/YL1TgM20y6

S5 max için Şunu 3000e alıyoruz + 1000de vergi ödüyoruz ortalama 4000e mal oluyor yani özetle. Doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonart16 -- 17 Mayıs 2020; 17:45:25 >

• @haticenurkc bu arada robot satın almışsınız hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jadame

Arkadaşlar merhaba.
    Bu konuda çok cahilim yardımınıza ihtiyacım var. Yanlış karar vermek istemiyorum.
    Suluda süpüren yeni tip eski olmayan iyi bir cihaz arıyorum. Konu sahibi arkadaş bir kaç aya yeni modeller çıkacak yazmış. Acaba bu modeller xiaomi markalımı ve istediğim özelliktemi.
    Sanırım cihazı yurtdışından alıyorsunuz ağırlıklı bende amazondan alsam ne kadar vergi öderim. Kargoda sıkıntı yaşarmıyım.
    Eşim Xiaomi marka düşünüyor sadece. Bende istediği birşey olsun istiyorum.
    İlk bilgi benden gelsin.
    Kedi yada köpeğiniz yoksa ve onlara göre yerleşimi olan mobilyalarınız yoksa alacağınız herhangi bir robot süpürge bir sürü sensörü olan ama ancak gırgır kadar işlevi olan tuhaf bir oyuncak pozisyonuna düşebilir.
    Sulu temizlik yapan robot bilmiyorum ama paspası olan bununla birlikte temizlemeyip yerleri nemlendiren (belki domestos ile dezenfekte eden) robotlar var.
    Yani beklenti çıtanızı epey bir düşürmeniz gerekli gibi geldi bana o yüzden yorum yazayım dedim. Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peni_Silin -- 17 Mayıs 2020; 17:49:49 >

• Cahillik kötü bir şey, hem de çok çok kötü bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFBC3338C

Cahillik kötü bir şey, hem de çok çok kötü bir şey.
    Yine noldu :)

• Mesajların hızına yetişemiyorum. Ben de ozmo 950 siparişi verdim. İnşaallah kimse pişman olmaz hepimiz ne marka model aldıysak sorunsuzca kullanırız

• Mcmerc M kullanıcısına yanıt
    Aa süper ben bu durumdayım.Benim s5 max gümrükte şu an ilk iş günü ödeme için link gönderecekler.
  • steamboat S kullanıcısına yanıt
    Benimki henüz yurtdışında, bugün geldi takip numarası. Amazon teslim için Cuma diyor.

• Mcmerc M kullanıcısına yanıt
    Özelden konuşalım,ben İstanbul Maltepedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcmerc

Bu mesaj silindi.
    Neden fikrinizi değiştirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Amazon de uzerinden ozmo 950 alirken euro secerseniz tl ye gore 175 tl asagiya alinmis oluyor yani tl olarak alirsaniz 3888 tl euro olarak secerseniz guncel kur ile carpinca 3713 tl gbi birsey odeniyor euro olarak odemeye calisin...
    Hocam bu süpürgenin özelliği ney. Amazon’da baktım ama bulamadım 950 modelini, olanlarda 6-7k civarında

• İyi günler bu robot süpürgeler için yurt dışından sipariş verirsek ekstra vergileri ne kadar oluyor , böyle bir bilgiye nereden ulaşabilirim.

• 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.