Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.987
Cevap
1.540
Favori
2.811.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31403141314231433144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@Hicks Hocam eski bir model biliyorum ama şuan hepsiburada da Roborock s7 Max Ultra 29.999 TL ye satılıyor ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmtdrsn84 -- 1 Kasım 2025; 20:7:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Merhaba, Hepsiburada da Roborock qrevo c 38 bin master ise 35 bin . Sizce hangisi mantıklı? C nin fırçası daha iyi sanki ama masterın da kamerası var. Tecrübeli arkadaşlar öneride bulunabilir mi?

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • Ser85 S kullanıcısına yanıt
    Benzer ikilemde geçen hafta bende kalmıştım ve tercihimi masterdan yana kullandım. Engellerin fotoğrafını çekmesi ve istediğinde bağlanıp kamera gibi kullanabilmek daha işime yarar diye düşündüm. 1 haftadır aktif kullanıyorum son derece memnunum 2li süpürge fırçası son derece yeterli şuana kadar dolanan saç hiç görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bu sefer Roborock almak niyetindeyim. Haritalandırma ve açısından kullananlar daha memnun gibi

Evde iki kız çocuğu olduğundan benim de çekincem saç dolanmasıydı. Alırsam c yi sırf yeni fırça için alacaktım ama siz masterda sorun olmadığını söyleyince açıkçası master almaya daha yakınım

Tercihiniz Roborock ise çift fırçasıyla Master çok güzel bir seçim. Ben genel olarak moplarını istasyonda bırakabilen modelleri tercih ettiğim için X40 önerdim, halılarınız ince ise ya da az ise Master oldukça iyi bir ürün. Güle güle kullanın…

• @Hicks 15-20 bin arası butcem var yeni bebeğim olacak ev çok toz tutuyo bana robot supurge ne önerirsiniz s8 pro,q8 promax,h40 a baktim forumdan gördüğüm kadarıyla h40 da sanirim paspasta halıya gelince kaldirmiyomus ben hem süpursun hemde pesine paspas atsın istiyorum yardımcı olurmusunuz@Hicks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara57 -- 1 Kasım 2025; 21:7:17 >
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX -GSKILL 2x8 Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Ram-Asus Dual rx6700xt-CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD-Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition KASA-XPG Core Reactör 650w gold-Arctic Freezer 34 Esports Duo CPU SOGUTUCU
  • Hicks kullanıcısına yanıt

Hocam senin katkın da hepsirobot un da tartışılmaz, ancak servisin sıkıntılı olduğu konusu konuşuluyor hep. Gördüğüm kadarıyla da insanlar bu yüzden Roborock'a yöneliyor. Aslında X40 a benim de kafam gidiyor.

“Napalım, kısmet değilmiş…”
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Tercihiniz Roborock ise çift fırçasıyla Master çok güzel bir seçim. Ben genel olarak moplarını istasyonda bırakabilen modelleri tercih ettiğim için X40 önerdim, halılarınız ince ise ya da az ise Master oldukça iyi bir ürün. Güle güle kullanın…
    X40 yerine Roborock tarafında öneriniz ne olur üstad

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🙏

Hepsiburada ilanda olmamasına rağmen bu şekilde bakım paketi ile satıyor ve bakım paketi iptal olmuyor. Robot 33 bin lira olarak fatura ediliyor. Robotun hasarlı veya kullanılmış gelmesi durumunda 33 bin ödeme yapılacak. Müşteri hizmetleri aradaki farkı veririz diyor ama yazılı bir şey yok.

• Pandemi zamanı aldığım Xiaomi mop pro halen görevini yapmasına rağmen değiştirmeye karar verdik.
    Bir süredir konuda yazılanları geçmişe dönük olarak inceledim. Soracağım soruların çoğu zaten sorulmuştu. Kullanıcı yorumları ve özellikle @Hepsirobot Ali beyin yorum ve tavsiyeleri ile Ecovacs T30 Pro Omni ye karar vermiştim ki paspas sistemindeki farklılığını denemek amacıyla bütçeyi biraz aşıp Ecovacs X8 Pro Omni sipariş verdim. Hepsiburada dan 43bin 9 taksit. (X11 serisi bütçeyi çok aşıyordu)
    Annem içinde Ecovacs N20 Pro Plus sipariş verdim. Hepsiburada dan 15bin 9 taksit .
    Yorum yazan konuya emek veren tüm forumdaşlara teşekkürler.

Bende de s5 max var pandemi zamanından kalma. Değiştirmek istiyorum ama maalesef karar veremiyorum.

Bu arada X11 Pro Omni Hepsiburada da 49.999 ₺ ye iniyor.

2020 yılından bu yana hem ecovacs t8 aivi hemde roborock s5max 2019 yılından bu yana da xiaomi mi vacuum clear kullanıcısıyım. Şimdiye kadar hiç birinde herhangi bir arizayla karşılaşmadım. Şimdi ecovacs t30c siparişi verdim daha elime ulaşmadı ama kullandığım cihazlar içinde en kalitelisi t8aivi s5 max sonra da xiaomi gelir. Bundan 5 sene önce burda sherman ve 360 güzellemesi yapanlar vardı cok fazla. Şimdi ne sherman kaldı ne 360 modelinin adam akıllı uygulaması apk ile uğraşıp duruyorsun. Benim diyeceğim kaliteden şaşmayın.

Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim, not aldım bu modeli. Fakat bilmediğimden soruyorum, mobu olmayan(çünkü hiç kullanmayacağım), sadece iyi süpüren ve geri kalan özellikleriyle kaliteli olan saf süpürmek için üretilmiş modeller yok mu acaba?

Rica ederim… H40 zaten süpürme odaklı bir cihaz, istemiyorsanız mop pad’i tamamen çıkartırsınız. Sadece süpürme yapan eski cihazlar var ama performans alamazsınız, 15k civarı sizin için en mantıklı H40.

H40’ın bir özelliği de küçük olması, robotlar genelde 35cm çapında ama H40 34cm, bu 1 cm bazı yerlerde hayat kurtarıcı olabiliyor.

Toz boşaltma işini hafife almayın, bir süre sonra angarya oluyor, tecrübeyle sabittir…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 2 Kasım 2025; 2:11:23 >
  • 
Sayfa: önceki 31403141314231433144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.