Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Muco , unalub , quentii Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.993
Cevap
1.540
Favori
2.811.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 31463147314831493150
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Umarim sikintisiz ve servissiz bir makineniz olur.
    Bende toz toebasiz modeli var ama dediginiz gibi 10k suan icin fazla bir rakam....
    Ama yedek parca sorununu lutfen unutmayin.
    Ben amazon.de den stok yaptim.
    Arkadaslar sag olsun her geldiginde aldiriyorum :)
    Ama Santis ile gorustugumde de getireceklerini ilettiler.
    Tekrar hayirlisi olsun adiniza.
    Saros ta bu kasim firsatlari ile gelebilir sanki.
    Cunku firmalar atak yapacaktir bence.
    Umarim uygun rakama cikar.

Iyi aksamlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yagmurcukusu

Hayirlisi olsun.
    Umarim sikintisiz ve servissiz bir makineniz olur.
    Bende toz toebasiz modeli var ama dediginiz gibi 10k suan icin fazla bir rakam....
    Ama yedek parca sorununu lutfen unutmayin.
    Ben amazon.de den stok yaptim.
    Arkadaslar sag olsun her geldiginde aldiriyorum :)
    Ama Santis ile gorustugumde de getireceklerini ilettiler.
    Tekrar hayirlisi olsun adiniza.
    Saros ta bu kasim firsatlari ile gelebilir sanki.
    Cunku firmalar atak yapacaktir bence.
    Umarim uygun rakama cikar.

Iyi aksamlar dilerim.
    Aynen hayırlısı olsun. Bir iki güne netleşir sanırım. 10R yi bekleyerek şu 8000₺ lik kupondan da olmak istemiyorum açıkçası.
    İyi akşamlar, iyi forumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar iyi günler elime mi robot vacumm-mop essential geçti. Sorum süpürge her yere girşyor ama halıların üstüne çıkmıyor sebebi nedir ? Tekerleride birbirinden farklı dönüyor orjinali bu mudur bundan kaynaklı olabilir mi ? Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 3 Kasım 2025; 22:58:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt

Haritadan halı stratejisini kontrol edin, her halıyı ayrı ayrı seçerek süpür seçeneğini işaretleyin. Muhtemelen sorununuz çözülecektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

telefondan hotspot yapmak ne oluyor? normal kurulumu nasılsa öyle yaptım hep bugüne kadar koptuğunda.

• Xiaomi Mop 2 var bende de bu eve geçtikten sonra haritalamayı başaramadım 1 senedir farklı routerlar da denedim. Şimdi indirimde Roborock s8 pro gördüm ve aldım. Umarım iyi bir cihazdır. Haritalama geri şarj istasyonuna dönerken çok iyi oluyor. Bu zamanda iyi mi merak ediyorum doğrusu s8 pro

Tekerlek sorunudur.

Artık eskiyen bir makine ama haritalaması iyidir.

İki cep telefonundan birisini internet vericisi olarak (paylaşımlı internet veya hotspot) kullanmak, diğerinden ise bu internete bağlanarak uygulamayı yönetmek.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

alternatif ne önerebilirsiniz hocam. Böyle yedek parçası vs'de bulunan. Bunu iptal edip onlara da yönelebilirim. Ama kazanlı istemiyorum görüntüden dolayı daha minimal olsun diye bu modeli seçtik.

• Xiaomi Mop 2 Pro modelini yaklaşık 4-5 yıl gibi bir zamandır kullanıyordum, taaki 1 ay önce temizlik için gönderdiğim zaman şarj istasonunda ayrılıp tak diye kapanıncaya kadar.Uygulama üzerinden baktığım zaman şarjı %0 a düşüyor halbuki sürekli sarjda. Muhtemelen bataryası komple bitti (bi anda tak diye gidermi ondanda emin değilim) araştırmalarım neticesinde orjinal batarya bulamadım, hatta mi.com a mail ile ulaşıp nerden temin edebileceğimi sormama rağmen benden ısrarla cihazın S/N sunu istedi, elimde ne fatura var nede kutu. Ürünün üzerinde yazan kod ile olmayacağını iletiyorlar sürekli. Hatta bataryanın resmini çekip (üzerindeki kodları yazıları ile) göndermeme rağmen ısrarla S/N istiyorlar. Neyse bende yan sanayi batarya kullanmak istemediğimden, batarya işi sıkıntı patlar yanar mazallah sürekli şarjda evde de yokuz zaten gündüzleri.

Bende şu Kasım indirimlerinden bi Roborock Q8 Pro Max (10.000 psa emiş günü olan) istasyonsuz olan mopu kaldıran ama, bundan almaya niyetlendim. Bu cihaz hakkında tavsiye, al yada alma yada alternatif sunabilecek varmı ?

HB da 14.999 hatta visa indirimi ile 13.999 geliyor. Fiyat makul gibi geldi. İstasyonlu falan istemiyorum gereksiz maliyet gibi geliyor bana. ben temizlik sonrası yada öncesi temizlerim elimle içini :D

• 
Sayfa: önceki 31463147314831493150
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.