< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bütçemiz 25 bin tl. 110 m2 bir evimiz var. Halılarımız kalın değil. Evcil hayvanımız yok. Mop da yapsın istiyoruz. Ancak önceliğimiz günlük temizliği yapıp bizi rahatlatması. Dreame markasından almak istiyorduk ancak forumdaki Dreame başlığı olsun, bu başlık olsun Dreame'nin Roborock veya Xiaomi'ye göre daha fazla sorun çıkardığını görünce vazgeçtik. S8 Sonic ve Q8 Max Pro+ arasındayız. Sizce hangisini almalıyız? Ayrıca toz torbalı versiyonların toz torbası maliyeti zamanla bizi üzer mi? Özellik olarak daha basit olması bizim için bir avantaj olur mu? |
Xbox Gamertag: Euthyphron#9427 Steam ID: Euthyphron
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
Sorunu yaşayanlardan biriyim ki cihazdan genel olarak çok memnunum. Dreame konusunda da yazdığım gibi servisin iş tutuş tarzından ve yukarıda Ali beyin belirttiği gibi bazı sorunların çözüm ve tamirinin servislere ulaşmasının zaman alması durumu nedeniyle muhtemel Türkiye'deki servis daha önce bu sorunla karşılaşmadığından (zira üretici ile yazışma süreçleri oldu) kaynaklı gecikme yaşasam da firma süreçte gayet ilgiliydi ki robotun yenisiyle değişimi suretiyle son kertede beni mağdur etmediklerini de ifade etmem gerek. @Hepsirobot Ali bey belki bizleri aydınlatır neden yapılamadığı noktasında ancak benim değişen cihaz sonrası gözlemim ana fırçanın yukarı aşağı hareketini sağlayan mekanizmadaki sorunun çözülemeyecek büyük bir sorun olamdığıydı. Zira servise gönderdiğim cihazın söz konusu hareketi sağlayan mekanizması sıkışmış gibiydi. Bunun normal şartlarda küçük bir parça değişimi veya müdahale ile çözülebilir olduğunu düşünmüştüm, tabii yazılımsal bir sorun eklemlenmesi ihtimalini ayrı tutuyorum. Ek: Tamir süresi ve ilgili parçanın ellerinde bulunmamasını da bir ihtimal olarak not düşmeliyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 15 Eylül 2025; 22:41:43 > |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
Peki 20 bin civarında seçiminiz ne olurdu? |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Spesifik olarak hangi ürünleri kovalamalıyız? |
|
Xiaomi ürünleri göz ardı ediliyor bu aralar, moda pahalı ürünlere kaydığı için ama, mesela X20 Pro iki katı fiyattaki robotların bir çok kayda değer özelliğine sahip ve performansı da çok çok iyi. Xiaomi kadar iyi bir mopa sahip olmamasına rağmen Ecovacs Deebot N20 Pro Plus da çok yüksek performansa sahiptir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 16 Eylül 2025; 8:15:9 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 16 Eylül 2025; 8:34:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teknoloji tamamen şans işi. Dreame L20 kullaniyorum. 1.5 sene oldu alalı. Henüz bir sorun ile karşılaşmadım. Hala kutu icinden çıkan temizlik sıvısı bitmedi. Bakımlarını düzenli yapınca bir sorun çıkarmazlar genelde. Evde ayrıca irobot 976 modelide var oda 4 sene oldu sanırım hala taş gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
|
eşim mutfakta kullandığı bulaşık matı - kurutma örtüsü sünger malzeme bunu yıkamış sıktım diyo ama tam sıkamamış gitmiş arka odada bahçeye çıkan tarafta kapı koluna asmış. tabi ıslak olduğu için sünger malzeme içindeki su damla damla akmış altı komple göl olmuş , robotta üstünden geçti trabzon maçını izlerken bizde fark etmedik süpürme sonrası bi baktım hazneye ( roborock s8 ) hazne ıslanmış suyu biraz çekmiş. 1 gün beklettim o şekilde dün akşam çalıştırdım bir sıkıntı yok sanırım içine işlemedi çok fazla. ama suyu hazneye çekmiş. bu da böyle bir anım. inşallah bozulmaz |
Arkadaşlar merhaba ; annemler için Dreame D10 Plus Gen 2 modelini düşünüyorum. Paspas yapılmayacak. Sadece süpürmek için kullanmayı düşünüyoruz. Hepsiburada 13 bin 6 taksit imkan var. Yorumunuz ne olur. |