Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sabriaga81 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.058
Cevap
1.506
Favori
2.645.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30993100310131023103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satın aldım, iade edebilirim deseydiniz keşke, elime geçti, elden çıkartacağım dediğiniz için ben de anlamadım nasıl edindiğinizi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    O kısmın konuyla alakası olmadığı için detaya girmedim ya sıfır cecotece mi geçmek s5maxın bataryasını mı değiştirmek sizin öneriniz ne olur

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

X20 Plus ile Dreame L10 S Ultra arasında kaldım. X20 Plus daha iyi görünmesine rağmen daha uygun fiyatlı mesela. 25bin TL'ye kadar hangisini önerirsiniz. Ben isterim ki çok sorun çıkarmasın, halılara gelince mopu kaldırsın, uygulaması güzel çalışsın, otomatik olsun bir de. Sürekli temizlemek istemiyorum.

• @dobruca Cecotec Conga serisi ufak tefek kozmetik değişiklikler ile birebir Xiaomi ürünlerini kullanır, gayet de iyi bir markadır. Ama 7490 eski bir model, fan gücü ve fırça yapısı eskidi. Onun yerine biraz daha üst fiyata Xiaomi X20+ alabilirsiniz mesela (tabii ki yazan orijinal fiyatı üzerinden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 14 Ağustos 2025; 16:29:32 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    19000 lira fiyat etiketi olan Conga 7490’ın 5000 liraya inmesi fırsat mıdır yani? Xiaomi’nin hangi modeline denk geliyor tam olarak?

Lydsto R1 ve Viomi S9.

19000 TL etmez tabii ki, 5000 de stok temizleme parası denilebilir.

• Robot süpürgenin toz filtresini temizlemek için kullanıyorum. Filtre sığacak kadar bir kavanoza koyup calkaliyorum. Kavanoz kuru olsun. Yinede senede bir değiştirmek en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TimeBoy kullanıcısına yanıt

su mu koyuyorsunuz ?

• speedman kullanıcısına yanıt

Kavanoz kuru olsun demiş, su koyarsa ıslanır.

• TimeBoy kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir avantajı var bu yöntemin, zaten çalkaladıkça tozlar tekrar başka yerlere yapışacak.

• einhell TC-AC 190/24/8 kompresörüm var evde yerim müsait müstakil olduğu için. ben her süpürme sonrasında filtreye hazneye hava tutuyorum dehşet toz çıkıyor filtre ilk günkü kadar temiz 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 15 Ağustos 2025; 14:41:59 >
    Ben de el Turbo Jet fanı ile temizliyorum.

hocam onlar iyi mi gerçekten ; bir üfleme operasyonunda videoya alıp ekleyebilir misiniz ?

Bende kompresör ile çeker yüklerim ama kompresör inanılmaz başarılı. Yani kablosuz dyson gen5 detect de var bende bir toz çıkıyor içinden 8 barı verince ; o küçük siyahlar jetler ne kadar üflüyor kestiremiyorum.

Kompresör gibi asla olamaz tabii ama iş görüyor ve çok pratik.

Şunun 48 Volt / 4000mAh olanı bendeki:
    Mert Bayantemuryoutube
    Acayip Güçlü Turbo Jet Fan Aldım 😀
    https://www.youtube.com/shorts/UBzFslUlIaI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 15 Ağustos 2025; 15:11:57 >

• Roborock Qrevo L kullanıyoruz, fakat normal süpürge kadar iyi temizlemiyor sanki. Kırıntılar gene kalıyor tek tük. Bunu düzeltmenin yolu var mı, yoksa bizim üründe mi sıkıntı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: bycool44

Hocam mart ayında roborock q revo master aldım. İlk aldığım zamanlarda sıkıntı yoktu ama son 2 3 haftadır yuvasına dönerken ki rampada çıkamıyor, çıksa da tam yerleşemiyor. Elimle ittirerek yuvasına sokuyorum. Aynı zamanda halılara da yüksek olmamasına rağmen zor çıkıyor. Acil yardım edin, eylülde şehir dışında olacağım evdekiler de beceremez bu ay düzeltmem lazım. Ekte görüldüğü gibi bir tarafı yukarıda duruyor. Videoda var becerebilirsem ekleyeceğim.
    https://photos.google.com/share/AF1QipNbdZPIA4ocBLhe-ek9dJgOc5ciQpPQvT9nzptp5P9eZqPSZGpT6raCmcu8WycTxQ?key=QXNoTW1FTmY4QTZXRFVrZ0szcDBUUjI3c0NHazN3
    Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Yardım edin lütfen sorunun ne olduğunu ve çözümünü yazacak bir dh'li arıyorum  

• bycool44 kullanıcısına yanıt

Videolarınızı 05519899836 numaraya gönderebilir misiniz?

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Normaldir. Robot süpürgeler her gün ev temizliği yapması için tasarlanmış cihazlardır. Bunun için de belli bir hızda ilerleyerek süpürge ve paspas yapması gerekir. Her gün çalıştırılan bir robot süpürge o gün o kırıntıları alamasa bile ertesi günkü temizlik rutininde o kırıntıları toplaması gerekir tabii bu seferde başka bir yerde kırıntı bırakması normaldir. Genelde yerde tek tük kalan kırıntılar süpürge kendi ekseni etrafında dönerken yan fırçasının vurup savurduğu ya da bu yan fırçanın vurmasıyla başka bir engele çarpıp süpürgenin daha önce geçmiş olduğu alana kırıntının düşmesiyle kalan parçalardır. Bu durum sizi rahatsız ediyorsa belli odalarda süpürge döngüsünü 2x-3x kez tekrarlatarak, yoğun halı temizliği modunu açarak, bazı markalarda uzayan yan fırça için yoğun mobilya ayağı temizliği ve fırça uzatma sıklığını artırarak sizin için en doğru senaryoyu deneme-yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz. Tabii bu size uzayan temizlik süresi olarak dönecektir. Ben kendi temizlik senaryomda yoğun halı temizliği (süpürgenin temizlemekte en zorlandığı alanlar halılardır), Mobilya ayakları için yoğun temizlik (yemek masasındaki sofra kırıntıları için) modlarını açık tutuyorum. Fırça ve paspas pedi uzatma sıklığını orta ayarda tutuyorum. Bu arada hiçbir robot süpürge elektrikli süpürge gibi güçlü bir temizlik yapamaz. Başta da dediğim gibi robot süpürge her gün çalışarak evi temiz tutabilir. Aşırı kirli bir ortamı ancak 2-3 temizlik döngüsü ya da yoğun temizlik moduyla elektrikli süpürge gibi temizlemiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 15 Ağustos 2025; 23:45:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sabriaga81 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar 130 m2 çoğunlukla halı olan bir eve robot süpürge bakıyoruz, max bütçemiz 20 bin. Mop olsun istiyorıuz. Evde hayvan yok. Ben Xiaomi S20+ Plus düşündüm ama varsa başka tavsiyeleriniz duymak isterim.

• 
Sayfa: önceki 30993100310131023103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.