< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (3039. sayfa)

-
-
Sipariş verdim sağolasın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayirli olsun l40 fiyatina dusmustu . Yukselmis tekrar simdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerdeki ufak kırıntıları saçları kılları tespit edebilen modeller çıkmadan robot süpürgelere dünya dolusu paralar vermeyin, yok ben illaki pahalı ürün alacağım benim için paranın önemi yok diyorsanız çift silikon fırçası olmayan modeller almayın, bütçesi kısıtlı olan arkadaşlarım hiç üzülmesin Q8 max ve benzeri ürünler işinizi fazlası ile girecektir. Bana güvenin 👋🏻
Selamlar, sizin x50 ulasti ise degerlendirmeniz olur mu?
Dreame konusundan okuyabilirsiniz, burayı işgal etmemek adına oraya yazıyorum, özet olarak şunu söyleyebilirim şimdilik fiyasko.
Bu anlamsız bir algoritma olurdu.
Yerdeki kırıntıları, saçları, kılları görebilmek ve tespit edebilmek için zaten bütün evi dolaşacak, e dolaşırken zaten temizler... tıpkı şimdi olduğu gibi.
Q8 Max modeli de çift silikon fırçalı, bu pozitif ayrımcılık neden?
Saygılarımla
-
Orda arkadaş şunu demek istedi sanırım bazen yan fırça kırıntıları süpürgenin daha önce süpürdüğü alana fırlatıyor daha sonra da orayı tekrar süpürmüyor ya da standart temizlikte bazı yerleri es geçtiği oluyor ama hiçbir yapay zeka yerdeki kırıntı mı iz mi anlamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir tabii, haklısınız.
Ancak burada da sorun mekanik aslında. Yani yan fırçanın belirli bir kol açısı ve dönüş hızı hesabı var robotun anlık ileri gidiş hızı ile orantılı olarak hesaplanan, bununla oynayarak yan fırçanın topladıklarının robotun tam önüne yığmak mümkün. Bunun hesaplanma yöntemini yıllar önce iRobot teknik eğitimlerinde bize öğretmişlerdi ve mesela iRobot makineleri kırıntıları öyle sağa sola savurmaz.
Standart temizlikten kastınız tam olarak nedir bilemiyorum ama petit-carreau (kısaca pötikare) izli temizlemede (yani ardışık temizleme yönü 90 derece olduğunda) robotun es geçtiği yer kalmamalı, kareli çalışma algoritmasının anlamı bu çünkü.
Son olarak, ARI robotumuzun kamera ile zemin sorunu ve kir algılaması üzerinde bizzat alıştığım için rahatlıkla söyleyebilirim ki yapay zeka destekli derinlik algısı olan basit bir stereo kamera zeminde kalem ile çizilmiş izi kıldan ayırabiliyor. Bu aslında bizim değil optik teknolojisinin bir başarısı.. Tabii şu an için fiyatları ev robotuna yerleştirilecek kadar makul değil ama seneye o da olacak.
Saygılarımla
-
Hocam zaten genelde köşelerde karşı duvara sektirip dağıtıyor kırıntıyı ya da sandalye masa ayaklarının etrafında dönerken fırça ile vurduğu kırıntıyı alakasız bir yere atıyor. Standart temizlikten kastım doğrusal olarak zemini süpürürken yoğun temizliğe göre süpürdüğü alanların arasında daha geniş boşluk bırakması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 10 Mayıs 2025; 19:57:27 >
-
Görünce aynı tepkiyi verdim 🤣 Donanımı daha iyi olan Curv daha ucuz, niye diğerini getirip satarsın ki fiyatları yüksek tutacaksan. Acilen fiyat politikalarını düzeltmeleri lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 10 Mayıs 2025; 20:42:37 >
Just a dad in videosu vardi aslinda. Yeni gelen curv yaniomiyorsam 300-400 dolar daha uygundu ordaki fiyatlarda eski curve gore. Kamerasi da yoktu yeni gelen versiyonun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeir -- 10 Mayıs 2025; 21:4:29 >
Qrevo L mi alınmalı yoksa Philips XU7100 mü
Arkadaşlar aşağıdaki ankete 2-3 dakikanızı ayırabilir misiniz? Robot süpürgelerle ilgili düşünce ve beklenti ne yönde görelim. www.surveymonkey.com
Robot süpürgeyi ilk olarak nerde gördünüz?https://www.surveymonkey.com/r/GZWFVD2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga81 -- 11 Mayıs 2025; 1:47:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
S8 pro almıştık ama hb de tek yorumda haritalamdırmayı düzgün yapmıyor diye yorum okudum,tek yıldız vermiş.Daha ürünü açmadım,acaba sonic le değişimmi yapsam.Bunların sensörü aynı değilmi acaba.
Qrevo L alarak arayışı bitirdim bakalım.
Bu arada şunu sormak istiyorum. 1 robotu 2 telefona kurulan uygulama ile kontrol etmek mümkün mü?
evet tabii ki
-
S8 serisinin yazılım ve donanım altyapısı tamamen aynıdır, o yorumu kim yazmış ise kurmayı becerememiş.
Roborock kadar kolay kurulan bir yazılıma sahip bir robotu da kuramıyorsa zaten almasın da, kullanmasın da.
-
Sağolun hocam,zaten kalsın diye karar almıştık,bu yazınızda iyi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X