Bildirim
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2991. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü,
4 Mobil

Giriş
-
-
Merhaba,
Benim evim yerden ısıtma ve zemini komple parke görünümlü taş (seramik) döşeli. Q revo master kullanıyoruz ve çok memnunuz.
-
Saros 10
Q revo master
S8 maxV ultra önerileri geldi. Hangisinde ne var ne yok nasıl bilmiyorum. Gidip son çıkanı alabilirim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Döner moplu önerir misin? Hangileri döner moplu?
Arkadaşlar selamlar,
Eşime hediye alacağımda biraz araştırdığımda roborock q revo master almayı düşünüyorum(çok üst fiyatlara çıkmamak adına) sizlere sorum bu modelde döner mop varmıdır ve engel aşma 10 mm olarak gözüküyor halılarda sorun yaşatırmı(orta kalınlık) yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada düşünen arkadaşlar var ise amazonda indirmde 42.500 e satılıyor q revo master
Q Revo Master modeli döner mop sistemine sahip ayrıca 1Cm’e kadar mopunu kaldırıyor, halı yüksekliğinizi ölçüp değerlendirin derim, ben orta yükseklikli halılarda sorun yaşamıyorum fakat şöyle bir seçenekte var, mopu ıslatmadan önce halı temizliği sonra halı dışında kalan alanlar için süpürme ve mop.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 taksit avantajı, Amazon güvencesi ile mantıklı bence
Qrevo Curv
Saros 10R
Döner moplu modeller. Bence bunlara bakabilirsiniz.
Teşekkür ederim yanıtınız için, siparişi verdim :)
Hocam selamlar l20 ye solisyon bulabildinizmi ? Nasıl bir yol izlediniz
Rica ederim, hayırlı olsun 😊
güle güle kullanın.. mantıklı bir seçim olmuş.
aceleniz yoksa.. koliyi teslim alıp açmadan 1-2 hafta bekleyin derim..
4 hafta once n11'den 37500-40000 skalasına alanlar oldu..
Ben de 10 gün önce aynı modeli 39600 tl'ye amazondan aldım.. fiyatta sürekli inişler çıkışlar oluyor.
-
39.600 çok iyiymiş gerçekten, teşekkür ederim yanıtınız için size de hayırlı olsun
Zannetmiyorum hocam. Moblu yuvarlak olanlar kalkıyor ama paspas şeklinde olanlar da öyle bir özellik yok.
Merhaba dreame l10 s pro aldım dün hızlı haritalandirmayi yaptım ancak bugün cihaz çevrimdışı görüyor ve 3 ışıkta yanıyor ne yaptıysam bağlantı kuramadım wifi sıfırlamiyor reset atıyorum robota kapağın altından tepki vermiyor hep üç ışıkta yanıyor
arkadaşlar bir sorum olacak robot süpürge istasyon su deposuna kimyasal koymayın diyorlar tamam koymayalım fakat iyi bir temizlik açısından mop yapmadan önce zeminlere yüzey temizleyicisi döksek o şekilde moplasak olmaz mı?
-
Arkadaşlar bir sorum olacak 30-35 bandında istasyonlu süpürge bakıyordum roborock q revo s denk geliyor hep sizce alınır mı bu fiyata, yada daha iyi bi alternatif var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X