< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DH e ozel bana tanımlasanız :) yeni siparis gectim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marldream -- 9 Ekim 2023; 21:25:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Philips Homerun 7000 güzel bir cihaz ancak servis konusunda temkinli konuşmak lazım, henüz yeni olmalarına rağmen çok şikayet geliyor. İyi günlerde kullanınız. |
Cevabınız için teşekkür ederim, bir süre kullanıp ben de sizlerle deneyimlerimi paylaşırım. Selamlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo41 -- 10 Ekim 2023; 10:54:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips XU7000/01 ve Roborock S8 iki üründen birisini alacağım. ürünleri özellik ve F/P açısından değerlendirebilecek var mıdır? Teşekkürler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iCoTech F10 Max Plus Robot Süpürge Ön inceleme videomuz yayındadır, ilgilenen ve araştıranlar izleyebilir... ![]() Yeni piyasaya giren tam 10bin Pascallık muhteşem özelliklere sahip iCoTech F10 Max Plus AI Robot Süpürgeyi ön incelemeye aldık, alt üst istasyon vs herşeyiyle kısa bir değerlendirme videosu hazırladık. Umarız yol gösterici olur. Detaylı inceleme videosu ileri dönemlerde mutlaka kanalımızda olacaktır.
Bizi takip etmeden izlemeden robot süpürge alırsanız eşiniz size resimdeki gibi davranır ona göre. Bizden uyarması 😀😀😀
İyi seyirler dileriz.
Hepsiburada ürün linki : https://app.hb.biz/dz0aUnbjXCe0
@icotechcomtr https://www.youtube.com/watch?v=iZWasWHHnH8 |
Eskilerin tabiri ile: Kabili kıyas değil! |
Çöp istasyonlu olduğu düşünüldüğünde bedava bence.10 bin civarındaydı hep < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |