Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (12 Mobil) - 11 Masaüstü12 Mobil
5 sn
61.980
Cevap
1.505
Favori
2.639.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24662467246824692470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PhysioH P kullanıcısına yanıt

    BG Bee uygulamasından kupon alınca 376$ oluyor. Bu ürün gelir mi sorunsuz?

  • Yirmi dört Y kullanıcısına yanıt
    Son odaya tekrar gönderdim. O odanın haritasını daha güzel çıkardı bu sefer dfer. Yalnız o odada shagy hali var. Cebelleşti etti sonra takılıp kalınca beni kurtar diyerek benden yardım istedi. Bu durum biraz canımı sıktı. Halinin üstünden alıp parkeye koydum. Sonra bugün yeteri kadar yoruldun deyip yuvasına gönderdim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayaccak A kullanıcısına yanıt

    Hiç bir şekilde destek bulamazsınız. Sharkninja firma olarak da dışarıya teknik yedek parça vermez.

  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt

    Önceden alan arkadaşlar vardı, onların kargolarının gelmesini beklemek gerekir.

  • trilemma T kullanıcısına yanıt
    Shaggy halılar robot süpürgelerin korkulu rüyasıdır.

    Aslında hiç iyi bir halı tipi değil, bizdede vardı hanım hepsini toplayıp kaldırdı.

    Kırıntılar, saçlar hep aralarına kaçıyor çıkması temizlemesi bi dert.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trilemma T kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlı haritalandırma yapmadınız mı?

    152 M2 evi 9 dakikada haritalandırdı benim evde. Sonrasında tam temizlik yaptırdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be ne modeller çıkmış ben hala s7 360 pro kullanıyorum hala ilk günkü gibi performansı :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

    360 S7 ilk robot süpürgem, candır o robot ya şuan konuşulan üst modeller hariç alayına taş çıkartır.

    Sorunsuz taş gibi robottur.

  • Herkese Merhaba,


    Ecovacs Deebot T9 Samsung telefon kullanıcılarının yaşadığı harita görüntülüme problemi için hala bir güncelleme gelmedi ancak problemi aşmak için telefon dilini İngilizce yaparsanız harita uygulamada görülür hale geliyor.

    Bilmeyenler için burada kalsın.


    Cihazla ilgili deneyimlerimi de iletmek isterim.

    Temizlik performansı gayet başarılı, paspas konusuna gelince şuan en yeni cihazların dahi paspası bence elle yaptığımız paspası asla tutamaz.

    Ama yine de robot süpürgeler arasında en başarılı paspas atan cihazlardan biridir.

    Günü kurtarır yani, hatta bence paspas olayı olmasa da olur.

    Cihaz güzel cihaz, almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • Çakaçuka kullanıcısına yanıt

    Kendi sorumu gümrük memuru tanıdığımdan aldığım bilgilerle cevaplayayım.


    Ürün Türkiyeye gelir ve gümrük kontrole girer. Avrupa dışından geldiği için %30 vergi + gümrüğe sunma bedili vs kesilir. Bu işleri taşıma firması yapar yalnız taşıma firması ardiye ve aracılık işlemleri adı altında kendisi ek ücret talep edebilir.


    Bu durumda yaklaşık 6800 lira olan ürün ücreti vergiler dahil 9000lira + taşıma firmasının kesebileceği muhtemel ücrete denk geliyor geliyor.

  • Merhabalar, 100 m2 ev için günlük toz süpürme amaçlı robot süpürge düşünüyorum, paspas mevzusunu çok fazla kullanmayacağım. Hangi ürünü tavsiye edersiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cnrcndr C kullanıcısına yanıt

    iRobot modellerine bakabilirsiniz.

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginize teşekkür ederim, eşim instagramda mop 2 pro kullanıcılarının memnun oldukları şeklinde paylaşımlar görmüş, mop 2 pro konusundaki fikirlerinizi öğrenmek isterinim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cnrcndr C kullanıcısına yanıt
    Makul bir cihaz ama Xiaomi servislerine göre fazla karmaşık bir yapıdadır. Arızalar başlayınca göreceğiz gerçek performansını.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhabalar

    öncelikle @Hepsirobot ve diğer paylaşımcı arkadaşlara vermiş olduğunuz bilgiler ve paylaşımlarınız için teşekkür ederim.


    evde kedilerimiz var. sıcak bir memlekette olduğumuzdan 3-5 ay halılarımız serili, geri kalan zamanda ise zemin parke ve fayanstan oluşuyor. ev 180 metrekare.


    robot süpürge her gün çalışsın istiyoruz. sadece süper süpürme özelliği olsun (kedicik tüylerini :) ) bize yeter. silme ya da başka bir özellik aramıyoruz.


    @Hepsirobot bilgi ve tecrübelerinizle yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maidonisse -- 13 Kasım 2022; 20:45:49 >
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Hızlı haritalandirmayi duymuştum ama kurulum sırasında dikkat etmemişim herhalde tüm ev temizlik başlattım. Sonrasında da yerim kesmek istemedim. Neyse geç olsa da bir harita çıkardı. Daha önce robot süpürge deneyimim olmadı ama ilk kullanım sonrasında fikirlerimi söyleyeyim.
    Haritalamasini çok beğenmedim. Evde olmayan odalar gösteriyor :) diğer süpürge modellerinde de böyle oluyor mu bilmiyorum.
    Uzunlamasina bir dolabın kenarını dümdüz devam edip silemediğini gördüm. Kısa zigzag lar yapıyor. Her zaman olmuyor ama görseniz ne kadar saçma dersiniz.
    Haritada düzeltme yaparken haritanın geri kalanında bozulmalar yaşıyorum.
    Temizliğini ve paspasını beğendim.
    Uygulaması baya detay içeriyor ama biraz yavaş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trilemma T kullanıcısına yanıt

    Bir kaç temizlikte harita oturuyor. Bizim yüksek eşik var yatak odasına geçen kısımda. O tarafa geçemiyor ama kapısından oda olarak gösteriyor algıladığı için. Olmayan yeri gösterme gibi bir şey olmadı.

  • iRobot, dünya genelinde %26 gerileyen gelirlerinin sonucu olarak %10 personel indirimine gittiğini ve aynı zamanda kullandığı kredi tavanını %30 arttırarak 200 milyon USD'ye yükselttiğini açıkladı.

  • 120 m² ev. Yalnızca süpüren, mop özelliği olmayan, teknik servis garanti ve yedek parça anlamında sorunsuz bir ürün tavsiyesi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24662467246824692470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.