< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2383. sayfa)

-
-
İsimsiz markalara bakmanızı öneririm veya ikinci ellere.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
araştırırken dikkatimi çekti genelde her üründe ortalama üstü bir başarı sağlayan Samsung bu robot süpürge işini beceremedi mi ne dersiniz ? VR5000RM isimli bir modeli var görünüş ve tasarım olarak roborock dan falan çok daha şık ve kaliteli duruyor ama yorumları pek iyi değil fiyat olarakta Samsung un genel fiyat politikasının aksine oldukça uygun s5 max 8 bini görmesine karşın samsung un cihazı yarı fiyatındanda ucuza 3850 tl ye satılıyor bana ilginç geldi.Samsung un ürünlerini seven ve kullanan memnun biri olarak ( telefon , akıllı saat , televizyon , soundbar , fırın ve ocak ) ürünün fiyatı beni almaya itiyor.Siz ne dersiniz ?
-
Haritalaması bile olmayan bir robotu Roborock ile nasıl aynı kefeye koydunuz anlayamadım doğrusu.
Samsung robotları o parayı bile etmez.
@Hepsirobot hocam merhabalar. yurtdışındaki 52 metrekare çok çok az mobilya olan ve hiç halı olmayan bir stüdyo daireme robot süpürge alacağım. Bulunduğum yerde deebot ozmo n79s 3k tl, xiaomi 2c 4k tl gördüm. Sizce n79s bu ortamda haritalı model kadar verimli çalışır mı? Normalde s10 falan bakıyordum, ama n79s fiyatı çok uygun görünce bir sormak istedim.
Bu arada wifi modem yok haritalı model alsam cep telefonundan hotspot ile falan kurmayı deneyeceğim. Olurmu emin değilim ama olur diye umuyorum.
Haritalı performansı alamazsın boşa uğraşma dersen 2c'yi alıp geçsemmi diyorum. 4k tl ye fiyat iyi gibi 2c sanırım türkiyede 5k üstünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 10 Eylül 2022; 0:36:52 > -
koymadım sonradan inceledim evet haritalama yokmuş bu arada s5 max den vazgeçtim üzerine az biraz daha ekleyip s6 maxv almaya karar kıldım siz ne dersiniz ? Hem daha güçlü bir çekişi var hemde daha üst model yorumlarıda s5 max kadar iyi s5 max ile arasında 600-700 tl civarı bir fark var ?
-
Merhaba
N79S neredeyse 6 senelik bir teknoloji. İşinizi görür ama.
Ben 2C tercih ederdim, wifi bağlamasanız bile kendi başına haritalama yapacak, düzgün çalışacaktır.
Ön kamera ihtiyacınız yok ise S6MaxV temizlik performansı daha düşük bir cihazdır.
Teşekkürler hocam 2c sipariş geçtim.
-
hocam kararsız kaldım siz öyle yazınca s6maxv nin çekim gücü 2500pa ancak siz s5max daha iyi çeker yazmışsınız ? s5max da çok pahalanmış aslında bunlar yerine çok daha uygun fiyatlı 2C alsam çokmu fark var s5max la arasında boş yere 3 bin tl fazla vermeyim siz ne dersiniz ? Mob beklentim aşırı yok evim 100 metrekare civarı o kadar bile olmayabilir shagg halılarım yok evdeki halılar gayet ince tüysüz halılar ve çoğunluk yerim laminat parke ve fayans önerilerinizi bekliyorum 2C alsam mı piyasada 5100 tl ye bulunabiliyor sağlamlık ve kalite konusunda s5max tan çok mu geride arada 3 bin tl ciddi bir fiyat farkı var.
-
Hocam merhaba, cihaz geldi kurulumunu yaptık. Haritayı çıkarttı. Buraya kadar herşey normal, odayı süpürdükten sonra şarja geri döndü, istasyonu buldu, üstüne çıktı fakat geri indi. Bir iki kere tekrarladı, durdurup ev tuşuna bastım. Aynı şekilde istasyona şarj pozisyonunda çıktı fakat geri indi. Elle istasyona koydum şarj oluyor uyarısı gelmedi. Cihaz altındaki ve istasyon üzerindeki pinleri temizledim fakat değişiklik olmadı. Neden kaynaklanabilir bu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi marka model aldınız ?
-
Xiaomi mop 2c
bende bakıyorum aslında roborock istiyorum ama fiyatları çok uçmuş 8 küsür fiyatı var 2C alabilirim siz kullanın bakalım memnun kalacakmısınız ? Birde az fiyat farkıyla Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ 3D onumu alsam kararsızım.
-
2 gün oldu alalı, şarj problemine kadar sıkıntı yoktu. Mop olayını denemedim ama süpürmesi başarılı geldi. Sessiz modda bile halıdaki saç tüy vs topladı
IFA 2022 - Dreame'nin yeni canavarı Dreame L10S Ultra
Gördüğüm kadarıyla mop kaldırma teknolojisini de kullanmışlar 👌
Robot Kafalaryoutube
#DreameL10Sultra #NewRobot #robotvacuumcleanerhttps://www.youtube.com/watch?v=GzPPo3vVYkU -
kaç para olur bu alet
-
Ba-yıl-dım. Özellikle 60 günlük toz depolama gördüğüm en uzun süre. Slogan da güzel " ideas can shape your life, and make it more than you dreamed"
-
İyi geceler, 110 m kare ev için bir robot supurgeye ihtiyacım var.Hem halı hem mobilya yönünden biraz kalabalık S7 VE 360 s10 arasında kaldım daha doğrusu s10 a karar vermistim ama son zamanlarda ağ istisnası hatası olduğunu gördüm...Bu durumda kafamı karıştırdı sizin tavsiyesniz nedir acaba, bütçe problem değil.Bu modeller dışında bir tavsiyeniz de olabilir.İstasyon şart değil mob şart değil kaliteli ve bana sıkıntı çıkarmayacak bir model arıyorum....
Roborock S7 daha makul bir makine bu karşılaştırmada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X