Ecovacs N8 ile ilgili yorumlarınız nelerdir? N8 mi T9 mu farklarını baktım da genelde detaylı vermiyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorpioRaptor -- 28 Haziran 2022; 16:38:45 > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2320. sayfa)

-
-
Ozmo 950 kullanıcısı olarak az önce T9 aldım. Deneyimlerimi bir kaç ay sonra paylaşırım.
-
Merhabalar, bugün bir robot süpürge alacağım ve size danışmak istedim.Uzun süredir araştırıyorum ve eski mesajları da okudum.Ev 110 m2, yerlerde biraz fazla engel var genellikle eşyalarla dolu ve mop özelliği benim için önemli, aklımdaki modeller şunlar;
1. Roborock s6 max 7200 tl
2. Dreame L10 pro 7600 tl
3. Roborock S5 max 6000 tl
Sizin önerebileceğiniz başka modeller varsa fikirlere açığım, şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatırlatmadır.
Robot Kafalaryoutube
Modem / Wifi olmayan evde Cep telefonu interneti ile Robot Süpürge kurulabilir, kullanılabilir mi ? YouTube yorumlarından "Kaan Aydın" bey Annesine robot süpürge almak istediğini fakat evinde modem olmadığını iletti bu soru üzerine tüm Robot Kafaları bilgilendirmek istedik. Farklı bir sorunuz olur ise kanalımıza abone olup videomuzu beğenerek yorumlar kısmından bizimle irtibata geçebilirsiniz. İyi seyirler. Etiketler; robot süpürge internetsiz çalışır mı robot süpürge internetsiz çalışır robot süpürge internetsiz internetsiz robot süpürge çalışır mı internetsiz robot süpürge çalışır internetsiz robot süpürge internetsiz robot wifisız robot süpürge çalışır mı wifisız robot süpürge çalışır wifisız robot süpürge wifi sız robot süpürge çalışır mı wifi sız robot süpürge çalışır wifi sız robot süpürge internet olmadan robot süpürge çalışır mı internet olmadan robot süpürge çalışır internet olmadan robot süpürge internet olmadan robot modemsiz robot süpürge modem olmadan robot süpürge modem olmayan evde robot süpürge modemsiz evde robot süpürge wifi olmayan evde robot süpürge wifisız evde robot süpürgehttps://www.youtube.com/watch?v=-XkeY_a0rEg&feature=youtu.beRobot Kafalaryoutube
internet olmadan Robot Süpürge / internetsiz Robot Süpürge ile neler yapılır neler yapılamaz , internet yoksa ne tarz Robot Süpürge seçilmeli bu ve benzeri sorulara cevap vermeye çalıştık, Anneler gününe az kaldığı için çok fazla bu konu ile ilgili soru gelmeye başlamıştı umarız işinize yarar. Farklı bir sorunuz olur ise kanalımıza abone olup videomuzu beğenerek yorumlar kısmından bizimle irtibata geçebilirsiniz. İyi seyirler. Etiketler; robot süpürge internetsiz çalışır mı robot süpürge internetsiz çalışır robot süpürge internetsiz internetsiz robot süpürge çalışır mı internetsiz robot süpürge çalışır internetsiz robot süpürge internetsiz robot wifisız robot süpürge çalışır mı wifisız robot süpürge çalışır wifisız robot süpürge wifi sız robot süpürge çalışır mı wifi sız robot süpürge çalışır wifi sız robot süpürge internet olmadan robot süpürge çalışır mı internet olmadan robot süpürge çalışır internet olmadan robot süpürge internet olmadan robothttps://www.youtube.com/watch?v=I-a9JtYZP0g -
öncelikle çok sakin olmalısınız.. daha sonra en yakınınızda bulunan bir alet edevat sayılabilecek bir nesneyle makinaya girişiniz efendim
-
merhaba hocam. viomi v5 pro için düşünceniz nedir acaba?
s6 maxv aldım teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omara -- 29 Haziran 2022; 16:49:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru seçim, iyi günlerde kullanınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Robogil STELLA 500a 5500 TL, Luna 100 6500..ya da muadil ne olabilir sizce.. 500a fiyatı fena değil gibi geldi bana ama tavsiyeye de açığım..
Hocam evim 120 M2 mop özelliğini kullanmıyoruz. Yüzey temizleyici koymuyoruz diye.
Hangi cihazı önerirsiniz çok iyi temizler bu diye. Yoksa iyi cihazların hepsi moplu ecovavs t9 yada 360 s10 mu alın dersiniz.
Emeğiniz cevaplarınız için teşekkürler
Merhaba,
360 mop sisteminde farklı bir şey yok, mop için onu önermem.
Titreşimli mop yapanlardan tabii ki Ecovacs T9 veya Roborock S7 çok güzel cihazlardır.
Xiaomi de titreşimli moplu makine çıkardı ama fiyat farkı az olduğu için tercihinizi daha kaliteli bir üründen yana kullanmanız mantıklı olabilir.
Bu arada, ben yüzey temizleyici konusunu çok yazdım ancak tabii ki tüketicinin eğilimleri farklı oluyor.Sabun bazlı olmayan ve bir çay kaşığı gibi makul miktarlarda kullanılan yüzey temizleyicinin hiç bir sakıncası yoktur.
Saygılarımla
-
Merhabalar,
2 tane kedimiz olan, 180 m2 kullanım alanlı evimiz için ne önerirsiniz? Mop özelliği de istiyoruz.
Teşekkürler.
-
Roborock markası tam olarak kime ait? Xiaomi mağazalarına ne zaman sorsak kendi markamız diyorlar.
-
-
Aynı soruyu dün bende araştırdım. Roborock web sitesinde firmaya 2014'de Xiaomi'nin yatırım yapıp ortaklık sağladığını okudum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Haziran 2022; 11:3:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ecovacs Deebot T9 Az önce iş yerime ulaştı. Ancak dış kutusunun olmadığını görmüş bulunmaktayım. Dakka bir gol bir hadi bakalım, daha ne hata çıkacak?
-
Az önce Mi Store dan ufak kargo geldi. N11 üzerinden süpürge alana hediye mi gönderiyor acaba dedik. Kutuyu açtık ki s7 ait garanti belgesini göndermişler.
Ürün dünden önceki gün geldi garanti belgesi bugün. Böyle bir şey ilk defa gördüm.
-
iRobot Roomba i7 'ye bir de Robot Kafalar gözüyle bakın...
Robot Kafalaryoutube
Dünyanın en önde gelen markalarından iRobot'un üst düzey modellerinden bir tanesi olan Roomba Roomba i7 yi şanımıza yakışır şekilde en detaylısından inceledik ve sizlerin seyrine sunduk. Umarız tercihlerinize faydası dokunur... #iRobot #Roombai7 #RobotSüpürge iRobot Roomba ürünlerini incelemek ve satın almak için : https://www.irobot.com.tr/product-category/roomba-supurge/?utm_source=robotkafalar Bölümlendirmeler : 00:00 - 01:05 Giriş 01:06 - 02:10 Kutu içeriği 02:11 - 11:15 Genel Dış (Alt-Üst-Yan) İnceleme 11:16 - 12:52 Batarya 12:53 - 13:11 Engel aşma 13:12 - 13:29 Yükseklik 13:30 - 13:50 Yan fırça 13:51 - 14:37 Haritalama 14:38 - 15:14 Kir saptama 15:15 - 15:32 Perde 15:33 - 15:50 Halıda güç arttırma 15:51 - 16:36 Toz haznesi doluluk uyarısı 16:37 - 18:12 Yuvaya net dönüş 18:13 - 19:31 Ayaklara çarpma 19:32 - 21:01 Paspas ve istasyon 21:02 - 21:41 Harita detayları 21:42 - 22:49 Emiş modu ve ses seviyesi 22:50 - 23:01 Harita kaydı 23:02 - 24:17 Yasaklı alan - Sanal duvar 24:18 - 24:46 Temizlik düzeni 24:47 - 25:27 Türkçe mi 25:28 - 25:43 Paylaşım 25:44 - 26:01 Karanlık ortam 26:02 - 26:10 Uzaktan kumanda 26:11 - 26:34 Aktif haritalama 26:35 - 26:54 Zorlanma 26:55 - 27:21 Sesle yönetim 27:22 - 27:38 Sık kullanılan ekleme 27:39 - 28:00 Programlı temizlik 28:01 - 28:16 Robot sağlığı 28:17 - 28:40 Yardım 28:41 - 30:22 ÖZET 30:23 - 31:39 SON Arama terimleri : irobot roomba i7 harita,irobot roomba i7 plus,irobot roomba i7 robot süpürge,irobot roomba i7 inceleme,irobot roomba i7 wi-fi'lı robot süpürge,irobot roomba i7 kurulumu,irobot roomba i7 app,irobot roomba i7 in action,irobot roomba i7 tips and tricks,irobot roomba i7 empty bin,irobot roomba i7 clean base,irobot roomba i7 cleaning,irobot roomba i7 carpet,irobot roomba i7+ robot süpürge,irobot roomba i7+ wi-fi'lı robot süpürge,irobot roomba i7+ inceleme irobot,roomba,vacuum wars,irobot roomba i7,irobot roomba i7 inceleme,irobot roomba i7 vs roborock s7,irobot roomba i7 harita,iRobot Roomba i7+,iRobot Roomba i7+ vs 980,iRobot Roomba i7 test,iRobot Roomba i7 inceleme,i7,robot süpürge kurulumu,robot süpürge sesi,robot süpürge nasıl çalışır,robot süpürge kedi,roomba i7,irobot roomba i7 kurulumu,wifili robot süpürge,irobot roomba i7 halı,irobot i7 roomba,irobot i7 vs irobot roomba i7, irobot roomba i7+, irobot roomba i7 inceleme, irobot roomba i7+ robot süpürge, irobot roomba i7 kurulumu, irobot roomba i7 vs roborock s7, irobot roomba i7+ vs roidmi eve plus, irobot roomba i7+ robot süpürge siyah, irobot roomba i7+ akıllı robot süpürge, irobot roomba i7 vs roborock s5 max, irobot roomba i7+ kutu açılımı, irobot roomba i7 robot süpürge, irobot roomba i7 emiş gücü, irobot roomba i7 wi-fi'lı robot süpürge, irobot roomba i7 kullanım kılavuzu, irobot roomba i7 plus yorumlar, irobot roomba i7 wi-fi robot süpürge, irobot roomba i7 app, irobot roomba i7+ and braava jet m6, irobot roomba i7+ robot vacuum with automatic dirt disposal, irobot roomba i7 aplikace, irobot roomba i7 battery replacement, irobot roomba i7 empty bin, irobot roomba i7 clean base, irobot roomba i7 cleaning, irobot roomba i7 cleaning head module, irobot roomba i7 charging, irobot roomba i7 carpet, irobot roomba i7 cleaning instructions, irobot roomba i7 not charging, irobot roomba i7 vacuum cleaner, irobot vacuum cleaner i7, irobot roomba i7 not connected, cleaning irobot roomba i7, how to charge irobot roomba i7, i robot roomba i7 plus, i robot i7 plus, irobot roomba i7 dog hair, irobot roomba i7+ vs ecovacs deebot ozmo t8+, ecovacs deebot ozmo t8+ vs irobot roomba i7+, irobot roomba i7 error 26, how to empty irobot roomba i7, irobot roomba i7 factory reset, irobot roomba i7+ wi-fi'lı robot süpürge, irobot roomba i7 wi-fi connected robotic vacuum, irobot roomba i7 how to use, irobot roomba i7 pet hair, how to clean irobot roomba i7, how to reset irobot roomba i7, how to map irobot roomba i7, how to set up irobot roomba i7, how to set up irobot roomba i7 plus, i robot roomba i7, irobot roomba i7+ installation, irobot roomba i7 vs i3, irobot irobot roomba i7+, irobot roomba i7 vs i7+, irobot roomba i3 plus vs i7, irobot roomba i3 vs i7, irobot roomba i7 vs j7, irobot roomba i7 kullanıcı yorumları, irobot roomba i7 mapping, irobot roomba i7 maintenance, irobot roomba i7 mop, irobot roomba i7 mapping run, irobot roomba i7 vs roborock s6 maxv, irobot roomba i7 vs s9, irobot roomba i7 vs xiaomi, irobot i7 plus, irobot roomba i7 plus setup, irobot roomba i7 replacement parts, irobot roomba s9 plus vs i7+, irobot roomba i7 plus test, irobot roomba i7 reset, irobot roomba i7+ review, reset irobot roomba i7, review irobot roomba i7+, irobot roomba i7 setup, irobot roomba i7 setup video, irobot roomba i7 sound, irobot roomba i7 silver, set up irobot roomba i7, irobot roomba i7 troubleshooting, irobot roomba i7 test, test irobot roomba i7, irobot roomba i7 unboxing, setting up irobot roomba i7+, irobot roomba 960 vs i7, irobot roomba i7 zoom, irobot roomba i7 zoom test,https://www.youtube.com/watch?v=LDu8_U46DbI -
Roborock bir spin-off aslında. Xiaomi’ye üretim yapan bir firmanın ayrılması ve Xiaomi’nin %25 ortaklığı ile gelişti. Şu an Singapur’un en büyük teknoloji şirketi ve seneye elektrikli arabasını çıkartacak.
Xiaomi artık küçük ortak, mağazalarda söylenenler - hemen her konuda olduğu gibi - reklam kokan hareketler en hafif tabiri ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten Xiaomi mağazasındaki gençler, akıllı telefon çağı çocukları. Biraz konuşursanız pek de teknik bilgilerinin olmadığını anlıyorsunuz. İleride daha teknolojiden anlayan Anakin Skywalker'lar olur sanıyorduk tam tersi oldu.
Bu arada dün T9'umla standart süpürme ve mop özelliğini kullandım. Şimdilik gayet tatmin edici. O süre zarfında kahvemi içip kitabımı okudum. Amaç da buydu!
-
üstadlar bugun alım yapacağım yardımınıza ihtiyacım var bütçe 6.500 140 m2 ev hali ile eşyalar ağırlıklı ev 2 süpürge arasında kaldım fiyat aynı gibi Xıaomı Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro ve RoborockS5 Max Vacuum Cleaner Mop tavsiyeniz olur mu @Hepsirobot
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X