Ortalama 2 saat sonra cihazın alt tarafının fotoğrafını yüklüyor olacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2123. sayfa)

-
-
-
Bir yanlışlık var, şarj ünitesi kontaklarında gerilim 20.0-20.5V olmalı. Yoksa zaten şarj olmaz. Robot pinleri diod korumalıdır, orada şarj anı dışında gerilim olmayabilir/ölçülemeyebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Robot açılmamış ama, içiniz rahat olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Prize taktıktan sonra ölçtüm şarja başladığında gerilimin yükselmesi gibi durum var mıdır ? Çünkü iki defa ölçtüm aynı değerleri gördüm ayrıca güvenlik bandı ile ilgili yorumunuz nedir ?
-
Bu mesajınızı yeni gördüm teşekkür ederim sanırım sorun şarj ünitesinde gibi görünüyor
-
Bu ölçü aletini DC ye ayarlayıp şarj ünitesini ölçtüğümde bende de benzer değer çıkıyor 4.3 (S5 max).
-
Teşekkür ederim değişim için gerekli talepleri açtım 30 Aralıkta teslim alacaklar süreç hakkında detaylar geldikçe bilgilendirme yapacağım
-
-
Çok benzer bir halımız var ama s5 max da hiç öyle bir hata almadım,belki boşluk sensörü yoktur onu da bilmiyorum :)
-
Kalite farkı 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Robot üzerinde gelip şarja oturduğunda çalışma voltajına çıkar.
-
Başka halıda yapıyor mu? Boşluk sensörü için mesafe ölmesi gerekmiyor mu? Saçma geldi bana. Olabilir de tabi iddiam yok.
Tüm robotlarda aynı tip sensörler mevcuttur efendim. Roborock hassasiyeti biraz daha düşüktür.
-
Ben de irobot.com.tr'den fırça sipariş etmek istedim şuan ellerinde yokmuş Ocak sonu gibi gelecekmiş.
Tüm boşluk sensörleri önce renk algılar ve çok koyu/siyah renkleri kızılötesi olarak göremediği için düşme tehlikesi olarak algılar efendim.
-
Mamibot 2600 ExVac 680S Smarteye Robot Süpürge
Amazon da 1800 TL ye indi, giriş seviyesi için düşünülebilir.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZRXDT67/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_E21PTMQC4E9RS7G0V14H
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hoover H-GO 300 HYDRO 2si 1 Arada
Arkadaşlar 70 yaşında yaşlı teyzem için almayı düşünüyorum. Ürünü kullanan, bilen varsa bilgi verirse mutlu olurum.
-
-
Teşekkürler.. 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X