Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.653.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19891990199119921993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @hepsirobot Ali ustam
    Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum. Teknosadan 1 ay içinde üst model değişimi mümkün sonuçta. T9 stok veya fiyat göremedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 360 S9 muadil olarak d9 var baska xiaomi de hangisi dir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pro2gy P kullanıcısına yanıt

Aslında eşdeğer cihazlar ama uzun vadede Ecovacs kendini belli edecektir. İç teknik yapılarında Ecovacs çok ileride, S7'nin mop kaldırma dışında kayda değer bir özelliği yok.

Her iki cihazın da servisini kim veriyor, keşke sorsaıdnız. Çünkü son haftalarda bu konuda çok şikayet ve başvuru alıyorum Teknosa'dan robot almış ve sorun yaşamış müşterilerden.

• muratkar13 M kullanıcısına yanıt

Roborock ta S5 max var

Xiaomi de kağıt üzerinde Viomi ler var ama ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teknosa ben satışa aracılık ettim servis ve iade için garanti veren firmanın kararını dikkate alırım deyip sorumluluk almayacak Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 17 Ekim 2021; 9:22:2 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Viomi nasıl hocam s9 360 kiyasla

• Merhaba

Uzun araştırmalar sonunda ozmo 950 ve irrobot i3 arasında kaldım ( otomatik boşaltma istemiyorum) siz olsanız hangisini alırsınız bu iki model arasında. İ3 de sanal duvar veya istediğim yeri odayı sürme var mi testlerden anlamadım alacağım yerde fiyat farkı sadece 100 tl ye tekabül ediyor

Kendi evimde oZmo950 yaklaşık 2 senedir kullanıyorum

Bana göre 360 S9 derim kullandım uzun süre ama Viomi kullanmadım forumda kullanıcı tecrübeleri ve işin üstadından Viomi için Çokta pozitif şeyler edinmedim. Tabi ki her markada olduğu gibi çok memnun olan severek kullananlarda var.

Ben roborock s7 kullanıyorum. Gayet memnunum.

• Evdeki ufak halıları ne yapıyorsunuz? Süpürke üstüne çıkarken katlıyor, kaydırıyor. Bir türlü beceremiyor hafif olduğundan. Bunları kaldırmak mı gerekiyor?

• switel kullanıcısına yanıt

Ya kaldırmak gerekli yada halı bandı kullanabilirsiniz, alta serilen kaydırmaz pedler pek işe yaramıyor.

• switel kullanıcısına yanıt

O tip halılardan kızımın odasında var bir tane önce dik süpürge ile süpürüp yerden yukarı kaldırıyorum sonra Robota önce süpürmesi için daha sonra mop için görev veriyorum.

S9 daha iyi makine

• Mbaydar76 kullanıcısına yanıt

i3 moplu değil, ihtiyacınız yok mu?

• Arkadaşlar merhaba irobot roomba s9 almayı düşünüyorum benim için mop özelliği çok önemli değil. Sizce bu fiyatlarda fayda maliyet olarak daha iyi süpürme performansı alabileceğim bir cihaz var mı şimdiden teşekkür ediyorum..

• keynes26 K kullanıcısına yanıt

Daha iyi süpürme performansı ancak Ecovacs T9'da var.

• Kullandığımız bu robotların hergün yaklaşık 1 saat çalışması ilerleyen zamanlarda sorun yaratır mı?

• alphi3458 kullanıcısına yanıt

Öyle bir kısıtlama yok, her gün full çevrimini bir kaç defa kullanabilirsiniz.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Batarya olarak sıkıntı olmaz değil mi

• 
Sayfa: önceki 19891990199119921993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.