lidar kısmına hava üflemenizi öneririm. Tam devrinde dönemiyor olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 5 Eylül 2021; 18:55:42 > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1919. sayfa)

-
-
Ben 6 aydır satıyorum ama denk gelmemişsiniz demek ki.
Hepsirobot.com
Orijinal filtreler pahalı olduğu için kimse ithal etmiyor.
-
Şİmdi buldum favoriye attım. Ekay online eskisin direkt sizden alacağım. hepsiburada tarzı yerlerde satışınız var mı ?
-
MErhaba aldığımda bakacağım hocam.
-
-
Hayır efendim, sadece kendi sitemizden satış yapıyoruz.
Bataryalarımız da aynı şekilde.
-
Eufy RoboVac L70 Hybrid amazonda 3253'e düşmüş. daha önce alıp harita silinemsi sorunu nedeniyle iade etmiştim. Bu ürün hakkında düşünceleriniz neler? Şansımı tekrar denesem mi ?
-
Aynı hatayı ikinci defa yapmaktaki ısrarınız nedendir?
-
Bu sorunu haricinde gayet memnundum aslında bir ay boyunca. Onarım istememe rağmen iade yaptı amazon. Yenisini sipariş verirsiniz dedi. Çekincem kronik olup bu sorunu tekrar yaşatıp, yaşatmayacağı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O robottan memnun kalan ender kullanıcılardansınız, şanslıymışsınız. Damlama sorunu, haznenin su kaçırması, fan sorunları gibi kronik arızaları çok olan bir robottur.
-
Teşekkür ederim hocam. Hiç bulaşmıyorum o zaman tekrar…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim efendim.
-
S6 maxv kullanan var mı? Nasıldır kendileri? Birde bu cihazın beyazı yok herhalde göremedim ben hiç bir yerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece siyah... sözde profesyonel görünüm
-
Muadil filtenin geçirgenliği daha fazla buda fanın daha çok tozlanmasına sebep oluyor.
-
merhabalar
roborock s6 pure cihazım var.mop haznesi su damlatmıyor filtresini değiştirdim ama hiçbirşey değişmedi ne yapmam gerekir.teşekkürler
-
Arkadaşlar selamlar, herkese iyi bir hafta diliyorum.
Toz toplama istasyonlu bir robot süpürge almak istiyorum ve bununla ilgili bir çok araştırma yaptım fakat tam bir karar veremedim.
Ben Xclea H30 Plus(3859 TL), Viomi S9(4300 TL) ve Lydsto R1(4400 TL) arasında kaldım.
Özellikle Xclea H30 Plus modeli çok hoşuma gitti ve diğer makinelere göre daha yeni bir model ancak Türkiye'de distrübütörü yok. Garajonline tarafından satılıyor ve EKSA elektronik tarafından garantili.
Bu masrka ve bu firma hakkında bilgisi olan var mı? Açıkçası arıza vb. durumunda ve ekstra torba vs ihtiyacı durumda sıkıntı yaşamaktan çekiniyorum.
Deneyimli arkadaşların yardımlarını rica ederim.
Selamlar,
Burak
-
Dünyanın tek yer yıkama robotu olan iLife W455 Avrupa piyasasına verildi.
-
Merhaba,
Ev 155m2 alana sahip, tek kat.
Süpürülecek alanın %60ı halı, %20 parke, %20 fayans.
Bütçem 3500TL civarı.
360 S9
Roborock s5 max
Xiaomi mop pro2
Bu üç model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Tavsiye ettiğiniz başka bir model var mı?
-
Bunlar arasında S5Max.
Yeterli gelir zaten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X