< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1876. sayfa)

-
-
Merhaba, i robot 7 almayı düşünüyorum. Mop özelliği benim için önemli değil. Bütün önerilere, uyarılara ve muadil ürünlere açığım. Bu konuda hiçbir bilgim yok diyebilirim. En alt seviyeden açıklama yaparsanız çok iyi olur. Sevgi ve sağlıkla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
360 S10 mop özelliğini kullanırken. Halıları engel olarak görüyor. Her seferinde halı topla kaldır yapmak istemiyorum. Halıdan dolayı oda değiştiremiyor yeri geliyor. Halıların üzerinden geçip gitmesi için bir ayar varmı. Halıyıda ıslatsın gerekirse
-
Mop yapmayacaksanız zaten su haznesini takmadan kullanacaksınız, ayrı mop aparatı yok. 4 harita kaydı var, robotu elle götürüp diğer katın ya da terasın ayrı haritalarını çıkaracacaksınız. Harita çıkarmak için şarj ünitesini taşımanız gerekmiyor, bir başlangıç noktasına bırakıp harita çıkarılır, sonrasında temizlik bittiğinde gelip o noktada durur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mop aparatını çıkartıp o şekilde dener misiniz? Su haznesini çıkarmanıza gerek yok.
-
Hocam S6 pure için söylemiştim, benim S5 max da su haznesini çıkarmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerci46 -- 28 Temmuz 2021; 14:15:21 > -
Pardon, ben başka bir arkadaşın benzer sorusuna cevap verdiğinizi sanmıştım, hata bende.
Kusura bakmayın.
-
iRobot halı yoğun evlerde tercih edilen iyi bir markadır.
Çift ana fırçası ile çok iyi temizlik yapar, sizin de yazdığınız gibi mop özelliği yoktur. Çift ana fırçalı başka ürün yok henüz - ülkemize gelmeyen Ecovacs T9 dışında.
-
Estağfurullah hocam, saygılar..
-
Xiaomi ve Roborock firmalarının ana toptance/satıcıları Dragon olan Muchen Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret Bakanlığının talebi üzerine başvurarak ürünlerinin fabrika çıkış fiyatlarını ve satış detaylarını belgeleri ile sundular.
Dolayısı ile artık sahte ve düşük bedelli fatura ile ürün getirmek çok zorlaşacak, geriye dönük incelemeler çok daha çabul yapılacak ve piyasadan ürün toplamaların önü açılacak.
İki senedir süren bin türlü sahtekarlığın sona ermesi ve ürünlerin doğru, dürüst firmalar tarafından ithal edilebilmesinin önü açılır diye umut ediyorum.
-
-
Mop için ayrı bir harita yapıp o haritada halıları silersen geçer diye düşünüyorum
Merhaba, bu söyledikleriniz gerçekten çok önemli şeyler, dragon ve muchene işbirlikleri icin de teşekkür ederiz. Bakanlığımız bu noktada gerekeni herzaman ki gibi yapmış. Insallah orjinal ürünler içinde bir çalışma yaparlar. Çünkü sahte yada yan sanayii urunleri getirip orjinal diye satan oldukça fazla firma var, özellikle robot aksesuar kısmında.
Bilgilendirme için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali hocam, güzel bir haber..
Ancak biz pek umutlu değiliz.
Daha önce de bir operasyon düzenlenmişti sahtecilere ancak bir şey değişmedi.
Robot Süpürgeler için uygulanan 85.08.11 ile başlayan GTİP kodunun (Yedek parçalar hariç) Cayraskop navigasyonlu, Kamera navigasyonlu ve Lazer navigasyonlu modeller için ayrı şekilde 3 ayrı kod olarak belirlenmesi ve şuan Robot Süpürgelerde 70$ olarak uygulanan gümrük deklerasyon limitinin, kamera ve lazer navigasyonlu robot süpürgeler için gerçekçi bir rakam olarak belirlenmesinin belki bir faydasi olur.
Tabi Cam Temizleme Robotları için de ayrı bir kod ve limit gerekiyor.
Belki ilgili Bakanlıktan izleyenler vardır forumu..!
Düzeltme: Gtip kodu sehven hatalı girilmiş, düzelttim. Kusura bakmayınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BravoUno -- 29 Temmuz 2021; 21:37:57 >
Ben ümidimi yazdım, olması gereken bu.
Eğer devlet üretici ibrazlarını kabul eder ise çok şey değişir.
AliExpress ile anlaştılar ve gelen ürünlerin önemli kısmına otomatik olarak gümrük ekleniyor artık, belki bunu da başarırlar.
Robot aksesuarları çok ayrı bir konu. Oraya müdahale edilmesi zor ama imkansız değil tabii ki. Çünkü Çin’de bir sürü yan sanayi üretici var, bakanlık onların orijinalliğini araştıramaz.
-
Hocam merhabalar ben ürünü alalı bir yılı geçiyor.11s modeli.bir aya yakimdir evde yoktum ürün sarjdaydi.simdi eve geldim şarja takıyorum beş dakika boyunca turuncu yanıp sönüyor daha sonra kırmızı sabit kalıyor.sarj olmuyor..ne yapmam gerek?bir yemizleyi tozunu aldık, eşim tekerlek sorunu var galiba dedi ama düzeltmesi🤔şimdiden tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X