Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1846. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sabriaga81 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
62.099
Cevap
1.505
Favori
2.647.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Hepsirobot Ali abim, üstadım, @Puppyoo Türkiye Yakup abim nerde videomuz nerde videomuz diyor, esas videodan bir kesit atiyim dedim yoksa peşimi bırakmayacak  

İyi seyirler  

Yakup abim samimiyetimize istinaden takılıyorum sonra şikayet etme beni üstadıma  

Robot Kafalaryoutube
    Puppyoo R6 Home Robot Süpürge inceleme videomuzdan bir kesit ; Robotlara fısıldayan adam HepsiRobot desteğiyle Puppyoo Robot Süpürgeler garantide 1 Numara hem de 3 yıl...
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D34evRma5kSg&q=EgQuLZpEGIqa7IoGIhAXvvGY1HI9798vx3-QIfUyMgFy

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Mop kısmında farklılık var hocam. S5 max elektronik kontrollü ve daha büyük su tankı var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bjQ7 B kullanıcısına yanıt

Doktorum S5 Max a sadece moplama özelliğinin geldiğini duydum gözünüz aydın.

Fan tamamen kapatılıp sadece mop yapılabiliyormuş artık  

• Eyvallah hocam ama ben hiç eksikliğini hissetmedim :) Sadece denedim bugün uygulamada değişiklik olmuş. En düşük ayarda yine vakumu da çalıştırmaya devam ederiz galiba.
    Bu arada androide Türkçe desteği gelmemiş sadece i phone lara mı geldi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjQ7

Eyvallah hocam ama ben hiç eksikliğini hissetmedim :) Sadece denedim bugün uygulamada değişiklik olmuş. En düşük ayarda yine vakumu da çalıştırmaya devam ederiz galiba.
    Bu arada androide Türkçe desteği gelmemiş sadece i phone lara mı geldi acaba?

Android Google Play Roborock güncellemesinde Türkçe ve Darkmod geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NETGUYTR -- 6 Temmuz 2021; 0:40:26 >
  • Evde köpek bekliyoruz. Dolayisiyla heryer kil tuy oluyor. Halilarimizda yikanabilen halilar. Bu robot supurgeler kopek killarini filan temizliyor mu? Cevremde al diyen cok kisi varda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sert zemilerde kıl, tüy ve toz konusunda çok başarılı. Yıkanabilir halıların büyük çoğunluğunun yapısı, kılı, tüyü bırakmamakta inat eden eski tip halılar gibi olmadığından sert zemindeki performansın benzerini sergiliyor robot bu tip halılarda. En azından benim evimde kullandığım yıkanabilir halılar bu şekilde. Çevrenize kulak verin bence :)

• oqi kullanıcısına yanıt
    Seni seviyoruz 😍😁

Teveccühünüz, elimizden ne gelirse.

Çok teşekkür ederim.

• robot süpürge alıp kullanan ve memnun olan varsa burada paylaşsa bizde öğrensek :) Ben hangisi daha iyi asla anlamıyorum

• dijitaldunya1 D kullanıcısına yanıt

Forumun tamamı bu dediğiniz zaten.

• NETGUYTR N kullanıcısına yanıt
    Ayrıca S5 Max'ın kendisine de güncelleme gelmiş. Yapmayan varsa kontrol etsinler.

Şu an sahibi olan arkadaşın yanında oturuyorum ve bilgiyi teyit ettik :)

• Merhabalar Üstat,

Robot süpürgeler hakkında herkesin faydasına paylaştığınız engin bilgileriniz için size teşekkür ediyoruz. Piyasaya bu kadar hakim ve yaptığı işe gönül vermiş olan sizi yakından tanımak şahsım ve firmam adına büyük bir şans. Başarılarınız daim olsun emeğinize sağlık.

• NETGUYTR N kullanıcısına yanıt
    Evet dün yoktu bugün gelmiş :) Hatta yazılım güncellemesi de gelmiş, o ne içeriyo bilmiyorum ama.

• @hepsirobot

Hocam S5 max’ta böyle bir hata aldım. Ne yapmak lazım?

Lidar error. Check that the lidar turret turns freely

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alibalyedi A kullanıcısına yanıt
    Eğilip lidar kulesine bakın, çalıştırma düğmesine basınca dönmeye başlaması lazım.
    Dönmüyorsa ya bir şey kaçmıştır içine, ya da motoru/kartı bozulmuştur.

• S6MaxV Moplama.... Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

• Merhaba hocam sizin tavsiyenizle mi mop pro almaya karar vermiştim araştırırken hb stoklarında vardı, alana kadar tükendi w haftadır takip ediyorum hala hb satıcı olarak satılmıyor, başka nereden uygun ve güvenilir olarak alabilirim yardımcı olurmusunuz, 2700tl civarı bütçe ayırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rushb R kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ben firma konusunda tavsiye vermiyorum efendim.

• 
Sayfa: önceki 18441845184618471848
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.