Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
61.857
Cevap
1.493
Favori
2.626.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17961797179817991800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MediaMarkt genelde Ecovacs servislerini bana gönderiyor ama bunuk im ithal etmiş bilemiyorum.

Fiyat güzel.

• konuda arama yapma barını bir türlü bulamadım.

xiaominin distürbitör garantili süpürgesini nerden bulabilirim? malum online alışveriş sitelerindekilerin hepsi ithalatçı garantili şu an.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Aynen navigasyon daha hızlı ve daha detaylı gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahcebre -- 1 Haziran 2021; 11:49:18 >

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt

Bunda haritalama var mı? Telefondan oda seçimi gibi özellikler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1c 1500₺ alınır mı anne için?

ikinci el osmo 950 satılır mı satılsa kaça satılır? siz bakım yapıyormusunuz? rutin herhangi bir arıza olmadan gibi ? tefal robotlara geçiş yapılır mı? 6cm den dolayı düşünüyorum, tüm esyaları 11cm yükseltemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahcebre

Hocam bende alacaktım ama 1 yıl garantisi var diyor, yasal olarak 2 yıl olması lazım, yenilenmiş cihaz mı diye düşünmüyor değilim.

• cruel_crazy C kullanıcısına yanıt

2 boyutlu haritalama var sanırım.

• VEBAL kullanıcısına yanıt

satıcıya bu minvalde bir soru sordum cevabı gelince tekrar yazarım. Gönderim yerinin usa olduğunu söylemiş satıcı ayrıca bir iki tane değil sanırm 100 kadar stok girilmiş bu kadar çok yenilenmiş ürün olur mu bilemedim. ancak dediğiniz gibi bir durum varsa takip ediyorum bilgilendireceğim.

Sorulara bende baktım ama satıcı cevapları çok güven vermedi.

Hocam satıcıya sordum yenilenmiş cihaz mi garantisi niye 1 yıl, cevabı evet oldu

• Soru: Yenilenmiş ürün ne demek soru cevaplarda böyle bir şey gördüm ürünü satın almıştım kafam karıştı

b** ö**1 Haziran 2021

Cevap: 2021 model geliştirilmiş anlaminda özellikleri açısında

soruları cevaplayan elemanın da konuya çok vakıf olmadığı belli yenilenmiş ürünü 2021 model olarak anlıyor sanırım. bende sipariş geçtim ama kararsız kaldım şimdi.

• Merhaba arkadaşlar, bi konuda yardımınıza ihtiyacım var. S6maxV supurgem var, şarj ünitesinin yerini değiştirmek istiyorum. 1 metre kadar sağ tarafa alcam. Tekrar bütün evi haritalama yapmam gerekiyor mu yoksa daha kolay bi çözümü var mı?

• slhztprk kullanıcısına yanıt
    1 metreden birşey olmaz. Odanın ortasına koyun odada küçük bir alan temizlik görevi verin. Baktınız konumlandırma doğru şarja gönderin arar bulur haritada da yerini değiştirir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tamir görmüş olmasi lazim. Yani en azindan laptop vs de bu sekildeydi.

• cruel_crazy C kullanıcısına yanıt

Alınır, hataları olsa da iyi iş gören bir makinedir.

Hocam ne yapmayı düşünüyorsunuz? Video ile paket açıp duruma göre iade mı?

Tekrar merhaba hocam,

Belirttiğiniz ürünlerden "Ecovacs Deebot Ozmo 950" modeline baktım, 4.750 TL civarında şu an.

Araştırdığım kadarıyla süpürme+mop yaptığı zaman halıyı algıladığında halının etrafından dolanıyor, halı süpürülmemiş oluyor yani, yanlışsam düzeltin lütfen.

Sanırım benim kafamdaki "Tek seferde çalışınca halıda sadece süpür, halı harici yerleri hem süpür hem mopla" düşüncesi için yeni çıkacak Roborock S7 gibi ürünlere yönelmem, dolayısıyla bütçeyi baya bir arttırmam lazım.

• schumici kullanıcısına yanıt
    Bu bir tercih meselesi tabii.
    Ancak genel kullanımda önce tüm ev mopsuz olarak süpürülüyor, ardından da mop ünitesi takıldığında sadece sert zeminler moplanıyor.
    S7 sadece 5mm yükseltiyor modunu halıya denk geldiği zamsn.
    Bu yükseklik ülkemizde genelde tercih edilen halı yüksekliğinin çok çok altında.

Saygılarımla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17961797179817991800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.