Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1761. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.129
Cevap
1.509
Favori
2.652.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17591760176117621763
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk çalıştırma ve kullanma konularında https://hepsirobot.com/robot-supurge-kurarken// ve https://hepsirobot.com/kullanirken// sayfalarından da faydalanabilirsiniz.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler ilginiz için
  • İron-i Man kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek videolar çektim

İlk fırsatta yüklerim

Bakalım Sıdıka (i-life A10s) ne yapacak diye
    2 gündür evi süpürmedik ( insan pisliğini gösterir mi 😭😭😭 ne biçim bi forum bura 😄😄😄)

Ev 120m2 3+1

Siklon teknoloji halı havları ,saç, tüy vs iyi sıkıştırıyormuş

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Sadece salon

Diğer 2 oda + koridor + 2 banyo dan çıkanlar Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]

Keşke tamamladığı zaman M2 ve zamananın yanıda %lik pil durumunu da gösterseymiş 😭

Pil süresi yetmeyebilir diye ilk temizliği %70 de performans ile başlattım
    Tam şarj bitmeden bitirdi ama 🤗
    Lakin % sel şarjı nasıl gösteriyor bulamadım yada yok

Çubuk şeklinde gösteriyor ve tek çubuk kaldığında temizliği bitirebildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estamemuchoo -- 16 Mayıs 2021; 3:26:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 360 güncellemesini yapmayanlar varsa sakın yapmasınlar çünkü bir çuval inciri berbat etmişler, şu an güç ayarının temizleme esnasında artık değiştirilemediğini fark ettim, bakalım daha neler çıkacak .

• Roborock S5 max ile s6 pure arasında kağıt üzerinde çok bir fark yok gibi. Aradaki farkı ödemeye değer mi s5 max için?

• |RS| kullanıcısına yanıt
    Ben söktüm valla 2 iş olmasın pili harcamayayım dedim (@hepsirobot Ali beyi önermişti ben de önerisine uydum) dediğiniz gibi ilife A10s de ilk soruyor haritalama oluştur diye gayet sessiz bir şekilde 10 dakikada benim 120m2 3+1+2(banyo) gezdi bitirdi
    Sonra ana fırça ve yan fırçaları taktım
    Sıdıka önde Latte🐱 arkada bazen önde ona engel teşkil edecek hareketler yapsa da 56 dk da 63m2 ile evi bitirebildi
    Ya arkadaş ne eşya varmış bizde 😭😭
    Döküntü şeklinde ilk temizliyecek diye herşeyi koltuk masa yatakların üstüne çıkardık
    Bu robotların bir faydası da daha sonra sizin daha derli toplu olmanızı sağlaması gibi geldi bana bakalım sonradan bozulmazsak 🤔
    Robot mu bize hizmet edecek biz mi ona zaman gösterecek 😏

• Sorma sonra Sıdıka 🤖 rahat çalışsın diye evi ayağa kaldırdık saat 23 de 😆😆

• İron-i Man kullanıcısına yanıt
    Ali bey cevaplamış sağolsun 👏👏

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Ali bey sarf malzemede olacak mı ?

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

Çok güldüm.

Hakikaten robotu seyrederken evdeki eşyanın fazlalaığı ortaya çıkıyor.

Tabii ki.

Evet benim de fark ettiğim tek yazılımsal eksik şarj yüzdesi oldu, % olarak belirtilirse takibi çok daha kolay olurdu, belki ilerde yeni yazılımla gelir o da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1+1 evim için ıslak-kuru(moplu) robot süpürge önerisi rica edeceğim, tercihen fiyat performans ürünleri ilk tercihimdir.

Süpersiniz hocam 🙂 Tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah
  • Biz de arayışımızı S6 Pure ile sonlandırdık. Bugün teslim edilecek inşallah. Youtube videolarında genellikle temizlik testlerine yer verilmiş. İlk açılışla ilgili bir kaç sorum var.
    1-Robot geldikten sonra direk kullanabiliyor muyuz yoksa çalıştırmaya başlamadan full şarj etmek de fayda mı var?
    2- İlk haritalamayı nasıl yapıyoruz? Telefon üzerinden biz mi elimizle çiziyoruz yoksa robotu çalıştırdıktan sonra kendi mi harita çıkartıyor?
    3- Ev oldukça büyük ve bazı odalarda wifi çekmiyor, robotun çalışmasına engel bir durum mu bu?

Şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba. 360 s7 robot süpürgemi satacağım. Tam tarihini hatırlamıyorum ama 4-5 ay flan oldu galiba. Biraz daha büyük bir eve taşındığımız için şu an yeterli gelmiyor. S9 yada s5 max almam lazım. Fiyat belirlemedim

• juves01 J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun..

1- İlk kullanım öncesi tam şarj için 4 saat civarı şarjda bekletmenizde yarar var.

2- Haritalamayı çalıştırdığınızda kendi yapacaktır.

3- Çalışmasına engel değil ancak çekmediği dolayısıyla cihazın bağlanmadığı odada uygulamadan göremez ve yönetemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 16 Mayıs 2021; 14:2:9 >
  • |RS| kullanıcısına yanıt
    I-life A10S in Uygulamadaki eksiklikleri (tabi ki bana göre 😄)
    İlk gün deneyimlere göre

Pil yüzdesini göremiyoruz

Zamanlı programlamada %sel ayarlanamıyor ( en son kaçta bıraktıysan onla temizliyor , örneğin sabah saatlerin herkes uyurken %20-%50 arasında çalışmaya programlayabilinmeli , gün içinde %50-%70 , evde kimse olmadığında %70- %100 gibi ayarlayabilme konforu vermeliydi bize )

Oda X2 temizleme yok ( 2 farklı zaman programla yapabilirim ama keşke olsaymış)

• monarchisoliders kullanıcısına yanıt

Size de iyi Pazarlar.

Mijia 1C veya Dreame F9 bakınız.

• oqi kullanıcısına yanıt

Bu yeni güncellemeyi yaptığım için çok pişmanım yok mu bunun geri dönüşü?

• 
Sayfa: önceki 17591760176117621763
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.