Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1608. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.119
Cevap
1.506
Favori
2.650.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

150m2 1C için çok geniş bir alan.

Essential ise zaten haritasız, verimli olması imkansız.

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Viomi SE yükseklik durumları nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plceformyhead P kullanıcısına yanıt
    Değişir muhtemelen, dolar bazlı kartınız ve elinizde dolarınız olsa fark etmez ama bu durumda değişmemesi imkansız gibi
  • pcqlock P kullanıcısına yanıt

Xiaomi resmi distribütörü, yetkili satıcısı ve servisleri Evofon firmasıdır.

Ama onların da robot garantilerinde lidar, fan vs gibi parçalar için ek ücret istediğini biliyoruz.

• airwolf26 kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağolun hocam. O zaman mecbur beklicez artık nedense satıcıda robotu stoktan çıkarmış bulamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde viomi se yi baya bi yakından takip edip araştırıyorsunuz bakıyorum da

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

iRobot genelde halıda çok daha iyi sonuç verir, çift ana fırçası sayesinde. Ancak doğru dürüst haritalama yapan modeli i7dir ve o da pahalı.

MopPro 2+ çok az denenmiş bir ürün, yurtdışında da bir yer edinemedi. Bunda o kadar yüksek teknoloji bir ürünün Xiaomi'nin bilinen düşük-orta sınıf elektronik altyapısı da etken. Ama cihaz - en azından teknolojisi olarak - iyi bir cihaz.

220m2 ciddi bir alan, lidarlı modellere de bakmalısınız eğer yükseklik probleminiz yok ise. Roborock, 360 veya Roidme/Lydsto otonom boşaltmalı serilerine de göz atabilirsiniz.

Saygılarımla

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Haydaaaaa 😭😭 bunu da öğrenmek kötü oldu
    Ali bey

• Plceformyhead P kullanıcısına yanıt

Bu durumda sizinde olumlu geri bildirimleriniz ve uzun soluklu istatiskileirnizin etkisi var Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Ben bir çok robotu yakından takip ediyorum hocam Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]  fiyatına göre kağıt üzeri özellikleri, kasa dizaynı bana çoook sevdiğim bir robotu andırıyor, sanırım algıda seçicilik durumuRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 22 Mart 2021; 9:29:44 >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

9,6cm falan ölçtüm kaba taslak. 10,5 cm yere halısız giriyor rahat. Ama halı varken sürtüyor lidar kulesi. Malum lidar arkada ve halıdan inerken arkası kalkıyor . 12cm yapacam yüksekliği sorun kalmıcak inşallah

☹️ bu gidişat hayra alamet değil valla,
    babalarımız genç iken de hep böyleydi, bizler baba olduk , dede olacağız bu hala böyle...
    Bu kısır döngüyü artık kırmak lazım😠
    Bizde resmi satıcıdan olsun diye kırk takla atıyoruz

Ali bey
    N3max videonuzu izledim
    Pa cinsinden düşük cihaz nasıl daha iyi çekim yapıyor
    Yapıyorsa bu robot süpürgeleri teknik verilerini neden pa olarak koyuyorlar yada ön plana çıkartıyorlar
    Pa değeri yerine neye bakmalıyız ?
    N3max ile S6 pure
    Malzeme , donanım ve yazılım olarak kıyaslıyabilirmisiniz ?

• Evet NF Bilişim Dreame'nin distribütörü.

@estamemuchoo

http://dreameturkiye.com/300f0-web-agency-about/

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Robota göre evi dizayn etmek bir çok ülkede çok doğal karşılanıyor ancak bizim ülkemizde bu duruma ohoo birde mobilya mı yükselteceğim, yerdeki çorabı terliği kabloyu mu kaldıracağım hep bir muhalefet olma, direnç söz konusu...

Hepimiz saraylarda, piyano başında büyüdük zatenRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
    İnşallah uzun ömürlü olur
    Birde ben karar verebilsem
    İnat ettim
    S5max on fiyatının düşmesini bekliyordum
    Bu gidişle hayal olacak

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

Evofon firmasını biliyorsunuzdur diye düşünmüştür herkes, o yüzden kimse yazmamıştır size forumda.

Bir çok kullanıcıya aynı şekilde cevap verdiler, MiStore'larda da benzer yanıtları aldık. Yasal değil tabii ki ama firmanı ilk yanıtı bu şekilde oluyor garanti kapsamını sorunca.

Yakışmıyor markaya, umarım düzelirler bir gün.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Fiyatı arttırmaya başlamışlar bile newcep 4119tl olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

Hayırlı olsun
    İnşallah uzun ömürlü olur
    Birde ben karar verebilsem
    İnat ettim
    S5max on fiyatının düşmesini bekliyordum
    Bu gidişle hayal olacak

Lydsto R1 eğer malzeme olarak kalitesiz değilse ki Ali Bey videoda gayet başarılı bulduğun söylemiş muhtemelen beni tatmin eder. Gerçi videoda bahsedilmemiş ama ürünün sayfasında halıyı tanıdığı ve gücü artırdığını ayrıca moplamayı da kestiğini yazmışlar. S5 max benim de radarımdaydı ama hepsi bunun gibi ithalatçı garantili.

r1 neden düşünmüyorsunuz?

• oqi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: estamemuchoo

Fiyatı arttırmaya başlamışlar bile newcep 4119tl olmuş

Hepsiburada'da 4000 lira şu an. Bonus piu ile ödeme imkanınız varsa (hemen alınabiliyor sanırım online olarak) %5 bonus veriyor. Gittigidiyor'da 21 mart'a özel indirim vardı 150-200 TL. Ama orada da normal fiyat 4000'di. İndirim ayağına fiyatı yükseltmişlerdi.

• 
Sayfa: önceki 16061607160816091610
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.