Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nickimsonikimsi , qwerr02 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.105
Cevap
1.505
Favori
2.648.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360 S9 iyi bir alternatif... @estamemuchoo

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

Viomi sevmemek değil hocam yani Xiaomi konusunda azda olsa belli kullanıcıların cihazı balkondan aşağıya atacak hale gelmeleri, firmanın yazılım sorunlarına uzun zaman duyarsız kalması Risk algısı olarak - yönde. Yoksa binlerce sorunsuz kullanan var.

Sizin aldığınız model eski bir model olsada barındırdığı özellikleriyle bir çok iyidir denilen pahalı elektrik süpürgesinden daha iyi iş yapar bu çok net benceRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Peki Ali abi bu sabit CHM için çok daha iyi bir mühendislikle tasarlanmış hava akımı yoluna sahip, iyi-güçlü ve verimli bir Nidec motora sahip, genel olarak temizlik performansı üst limitlerde olan bir cihaz içinde aynısını mı düşünürsünüz?

• erenkuqo kullanıcısına yanıt
    Bir incelemede birden fazla harita kaydetme özelliği olmadığı için no mop zoneları ve sanal duvarları her seferinde yeniden işaretlemeniz gerekiyor diye okumuştum sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

Hocam "eski bir model olsada" dediniz ama viomi se 2020eylül çıkışlı gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

''İlk kullanım öncesi yapmam gereken yada ilk kullanımda dikkat etmem gereken şeyler nelerdir ?

İlk sarj hakkında çeşitli bilgiler var siz ne düşünüyorsunuz ? ''

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/146698094

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam, merak edilen bir model ve forumda çok tecrübe paylaşını yok :(

Neden siz olmayasınızRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Barındırdığı donanım ve tasarım olarak demek istemiştim hocam

Sakin ol champ SE güzeldir Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Birden fazla temizlik senaryoları için

Olası yazılım sorunlarında sağlık bir harita yedeği olma avantajı

Çok katlı ev veya birden fazla mekanda kullanım (ev-yazlık-ofis vs)

gibi gibi

Sakinim hocam. İstediğinizi söyleyin viomi ye sorun değil. Üreticisi değilim. Sadece tüketiciyim ve olumlu olumsuz herşeyi bende yazarım merak etmeyin Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

• blackcurse B kullanıcısına yanıt

O dediğiniz hiç harita kaydı olmayan yani her göreve başladığında tekrar anlık harita çıkaran robotlar için geçerli hocam.

• Hep diyorumya kullanmadım ama atıp tutuyorum biri benim yanılmamı sağlayacak tecrübelerini paylaşsın diye umut edioyorum SE modeli özelindeRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 18 Mart 2021; 10:57:20 >
    1 aylık kullanımımda viomi serilerinin içinde alanıbilecek en mantıklı robot bence fazlası var eksiği yok özellik bakımından. İki kusurunu gördüm hareketsiz ana fırça halı performansını düşürüyor ve birde 2. Haftadan sonra yapmaya başlamıştı şarjda olduğu halde ara ara şarj oluyor uyarısı veriyordu onu anlamadım.

• Plceformyhead P kullanıcısına yanıt

Zaten SE özelinde siz ve bir kaç kullanıcıdan dolayı SE fiyat olarak o özelliklere alınır gibi bir algı oldu bendeRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

''birde 2. Haftadan sonra yapmaya başlamıştı şarjda olduğu halde ara ara şarj oluyor uyarısı veriyordu onu anlamadım.''

Yazılım kalitesi :( ama temziliğe bir zararı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 18 Mart 2021; 11:57:16 >
    Doğru dediniz fiyat ve özelliklerinden dolayı fazlasıyla dile getirdik robotu yazılım kalitesi sonradan sıkıntı açacak gibi duruyor. Ama şu mantığa vardım kaliteli alıp bir defa para verip arkana bakmamak en iyisi bu robot işinde.

Hayır, çünkü işi fırça yapıyor.
    Çok anlattım bunu: çıkartın fırçayı, son güçte çalıştırın robotu. Ne toplayacak göreceksiniz.
    SE elektroniği V3 ile aynı zamanda tasarlanmıştır.
    Aslında onun da garantisi yok.
    Gelen robot istatistiklerine baktığımda Roborock yaklaşık %25 yer tutuyor. Tabii bunda ‘bu robot kaya gibi, nasıl kullanırsam kullanayım bozulmaz’ zihniyeti de var.

O da bir bakış açısı ki ben hayatımda hep o yolu tercih ettim pişmanlıkta yaşamadım.

Ama bizim düşüncemizin tersi yönünde az paraya gittiği yere kadar olsun, sürekli yenisi çıkıyor diyen bir kitlede var. Saygı duyarım.

• Robot süpürgeler konusunda tavsiyem alacak olanlar hergün ama olmazsada gün aşırı mutlaka çalıştırsınlar. Ev temiz görünüyor o zaman. Yoksa 3-4 gün çalışmazsa ev çok pisleniyor ve büyük süpürgeyi açmak ihtiyacı oluyor psikolojik olarak. Sonuçta bu makinalar bir hevesle alınıyor sonradan pek kullanılmamaya başlıyor ve işe yararlığı azalıyor.
    Şahsi fikrim çok işe yarar bir makine ama hanım pek kullanmadığı için almasamda olurmuş.

• Selamlar 360 S9 düşünüyorum satıcı olarak turkcell pasaj nasıldır üzer mi beni sizce

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.