Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.103
Cevap
1.505
Favori
2.648.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    S5 max ve S6 pure ile Ozmo 950 arasında hangisi tercih edilir peki sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Ozmo candır ama eskiyor artık.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Yani paraya kıyıp t8 aivi alayım diyorum ama 5.000 lira verip aliexpress'ten garantisiz ürün almak düşündürüyor.

O950 ile T8 arasında dağlar kadar fark var ama...
    Ecovacs’lara ek garanti konusunda Hepsirobot.com olarak bir çalışmam var, çok yakında belli olacak.

Ağzına sağlık abiRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

Viomiler için konuşmamak istiyorum ama üzülüyorumda tüketiciye, sizin sözünüzü dinlerler umarım...

Bu arada sabit/hareketli temizlik ünitesinin temizliğe katkısı veya olumsuz etkisi nedir Ali abi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Sizin motorlardan amortisörleri ve yayları sökelim, öyle konuşalım bu konuyu.

Bizim markada amortisör var ama agresif karakterden dolayı sert abi yani var yok arası... virajda mermi ama konforRobot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dün demiştiniz zaten piyasadaki en performanslı ürün diye t8 aivi için. Ama dediğim gibi 5.000 verip alınca da korkuyor insan. Ya da bi S6 pure falan alıp geçeceğim.

Tabii ki riskler konusunda haklısınız.
    Ama çok güzel makinedir.
    Sizi daha fazla yormayayım. Bu fiyat bandında ne tavsiye edersiniz? 4.000 diyelim max.

İşte sorun burada. Hareketsiz fırça haznesi zemine her zaman tam temas etmiyor, paralel kalamadığı için de temizlikte geri kalıyor.
  • Musty86 M kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güzel günlerde uzunca bir süre kullanırsın inşAllah

Roborock S serilerinden herhangi biri, Ecovacs N3Max olabilir. 360 S9 da kararlı ve başarılı bir ürün. Aralarında en sağlamları S5Max/S6Pure ama özellik ve yetenek olarak hemen hepsi eşdeğer.
    Saygılarımla
  • estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

Roborock distribütörü yok ülkemizde, https://www.ekayonline.com/

hocam dediklerinizin üstüne laf edemeyiz tabi.

v3e hiç bakmamıştım şimdi baktımda 2600pa çekiş gücü diyor. bu kağıt üzerinde midir acaba?

• Halıda başarılı, moplarken su kontrolü elektronik, birden fazla harita kaydedilebilen ve no-mop zone özelliği bulunan alabileceğim en uygun cihaz s5 max mıdır? Halı temizleme performansı çok önemli

• oqi kullanıcısına yanıt

sağolun hocam. viomi sevilen bir markal değil ama inşallah üzmez bizi. viomi sahipleri de çok memnun görünüyor. bakalım artık yaşayıp göreceğiz.

Bende şu şekilde açıklayabilirim hocam. 2 adet robotumdan bir tanesini satacaktım. Bi tanesi mi vaccum robot 3 yıllık baya yıpranmış bi robot diğeri de daha 1 aylık olmayan Viomi Se.
    Ortalama fiyatları aynı ama eski robotumu satmayıp viomi se yi sattım çünkü ali hocamın da dediği gibi sabit üniteli olduğundan halı performansı neredeyse yarı yarıya sırf bu yüzden özellikli robotu satıp neredeyse fazla bi özelliği olmayan hareketli temizlik üniteli eski robotuma devam ediyorum. Gerçekten hareketli ve hareketsiz arasında çok büyük bir performans farkı var.

Ali bey çok pahalı ama

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt
    O950 4200 civarında...
  • 
Sayfa: önceki 15771578157915801581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.