Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
61.377
Cevap
1.475
Favori
2.576.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
235 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
79. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Roborock henüz iRobot kalitesinde değil, rahat olun. Kalite bir kültürdür, köklülük gerektirir.

• needacar kullanıcısına yanıt

piyasadaki hiç bir robot halı üzerinde Roomba i7 veya Roomba S9'un yanına yaklaşamıyor. O çift fırça tam bir canavardır.

hayırlı olsun iyi robot, güle güle kullanın  

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Şu S7 nin moplama ve süpürme performansı benim aklımı çeldi. Gerçekten hem çok iyi süpürüp hem de çok iyi moplama yapabilen cihazlar çıkaracaklar herhalde! Bakalım Ecovacs neler yapacak.

Robotu kullandıkça evdeki halıların fazlalık olduğunu hissetmeye başladım, pislik toplamaktan başka bir işe yaramıyorlar  

• fbyram kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim; daha iyisini sizlerin olsun.

Ecovacs N9S ile yuvarlak ovalayan mopa geçiyor zaten, mop bezlerini de temizleyen bir otonom sistem ile.

1000 $ dan aşağı olmaz o; yurtdışında. Bizde; düşünmicem; sinirlenirim!
  • Amazon satıcılı Roborock s5 max mevcut şu an sitesinde

Tamam, sustum. Ama doğru, fiyatı o civara yaklaşır bence de.

• Hayırlı olsun... 👏👏

teşekkür ederim hocam

• airwolf26 kullanıcısına yanıt

Bi yükbeygiri de ben aldım. 😁 Yüzümü kara çıkarmaz inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ali abi daha öncede sormuşum ama yeri gelmişken tekrar sorayım bu n9 daki moplar şuankiler gibi çıkmalı mı olacak yoksa sabit mi? Sabitse halı üzerinde nasıl ilerleyecek? Açıkçası sabit olursa ya halısız evlerde yada mağazalarda işe yarar. Hoş üst seviye cihaz muhtemelen lüks villa gibi büyük ve zengin evlere yönelik bi ürün bizim ülkenin geneli gibi halı olan evlere değil.

İlk robot süpürge için yanlış mı tercih olur kararsız kaldım açıkçası. Daha önce de dediğim gibi benim eşyaların neredeyse hepsi 9cm altında bu yüzden çoğu süpürgeyi elemek zorunda kalıyorum. Mop Pro 2+ dışında bu ölçüde olan bildiğiniz bir cihaz var mı ?

Dediğiniz gibi bir süredir kullanılan, elinizde verisi olan, tecrübe edinilmiş, fiyat olarak daha uygun bir cihaz ile ilk deneyimi yaşasam daha iyi olacak sanki.

• Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2in1 Essential diye bir süpürge var. Yükseklik 8,2 cm diyor, ne kadar doğru bilmiyorum. Trendyol'da 1526,78 TL gibi bir fiyata satılıyor.
    • Xiaomi Mi Robot 1C Vacuum Mop cihaz da yine 8,2 cm gibi. Onun da fiyatı 1939,03 TL gibi görünüyor.
    • Anker Eufy Robovac 11s robot 2,85 inc diyor o sanırım 7,24 cm gibi bir ölçüye tekabül ediyor. Onun da fiyatı 1597 TL gibi.

Başka cihazları da araştırmaya devam ediyorum ama sizin ve diğer arkadaşların özellikle tavsiye edeceğiniz marka ya da model olursa çok memnun olurum.

Ev özelliklerini yine yazayım; 120 m2 tek katlı ev, 2 büyük çocuk, evcil hayvan yok, halılar çok tüylü olmayan fabrikasyon halılar vs. Öyle ekstra bir şey yok. Tek ekstra olan şey herşeyin 9 cm altında olması :)

• 3500-4000TL arası alınabilecek en iyi süpürge nedir ? Viomi v3 xiaomi,mop pro 2 3d ve roborock s5 max arasında kaldım.Xiaomi en iyisi gibi duruyor siz nedersiniz ? Başka bir model önerirseniz bakayım.

Ev 180m2 köpek var bol bol tüy döker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senqaii -- 11 Mart 2021; 19:13:52 >
  • Viomiyi eleyin..diger ikisinde mop pro 2 yeni cikti birsey diyemem..S5max kendini kanitlamis bir ürün
  • Robot süpürge temizlik sırasında anlık internet bağlantısı kopma yaşarsa sorun olur mu? Mesela modem sinyal arka odalarda zayıf ise süpürge veriyi gönderemiyor mu? Supurge veri alışverişini direkt modem ile mi yapmakta dock ilemi? Wifi dagitici kullansam süpürge sinyal seçimi yapabiliyor mu? Yani modemden uzaklasinca dagiticiya otomatik kendisi bağlanır mı? İnternet bağlantısıni geri kazanınca veriyi o zaman aktaramiyor mu?

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Moplar çıkabiliyor ve normal halı zeminlerde de çalışabiliyor.

• NEden özellikle Amazon satıcılı aranıyor. Roborock S5 Max için

• 
Sayfa: önceki 15471548154915501551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.