Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
61.991
Cevap
1.505
Favori
2.640.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cilek_ C kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla 5200mAh görünen en yüksek batarya kapasitesi. Şarjı azalınca kendi şarja dönüp sonra temizliğe devam ediyor bir çok model. Tüm evi tek seferde değil de kısım kısım temizletebilirsiniz. Uzun süre çalışması erken arızlara da sebep olabilir diye düşünüyorum. Eğer halılar genelde sabit ise no mop zone özelliği olan cihazlarda halı olan yerleri seçerek tek harita da kullanabilirsiniz. Buna göre kriterleriniz azalabilir. Ayrıca toz haznelerinin hacmini de dikkate alın.

  • Castiel kullanıcısına yanıt

    Kanalımızdaki videomuzu izlemenizi öneririm : LİNK

    360 S7 ve S7 Pro en çok Xiaomi Mop Pro ile karşılaştırılır, kıyas yapamıyoruz çünkü Mop Pro deneyimlemedik.

    S7 gerçekten özellikleriyle göz dolduran bir robottur. Kanalda baya video var 3D haritadan Türkçe sese kadar incelemenizde fayda var. 5 harita kaydı 5 de son temizliği hafızasında tutuyor vs vs. Mop Pro yu da ayrıca inceleyin tabiki.

    İhtiyacınıza göre karar verirsiniz.

  • Hepsiburada'da 360 S7 ve S7 Pro aynı fiyattan (2499,00 TL) satışa sunulunca S7 Pro modelini peşin fiyatına 9 taksit ile almış olduk. İyi mi yaptık, kötü mü bilmiyorum? 😁 Firma, marka umarım bizi üzmez.

    WhatsApp üzerinden Sherman firması ile 2 gün önce yazıştığımda Şubat ortası gibi S7 modelleri stoklarımızda olacak demişti. Fiyat olarak tahmini 2700 TL'den satışa sunulacağını belirtmişti. Bir üst modelini 200 TL uyguna hemde 9 taksit almak ilginç oldu.

    Bayii fiyatından nasıl daha uyguna aldığımızı anlamadım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    N3 Max tek harıtalı oldugundan katlı evde haritasız olarak kullanabiliriz degil mi

  • dropby23 D kullanıcısına yanıt

    Şu da olsa çılgın olurdu dediğimiz birşey kaldı mıııı, sanırım Y shape mop ama onun patenti Ecovacs'da yapamazlar onu x2 pötikare ile çözüyorlar yani hem enlemesine hem boylamasına 2 tur zigzag yapıyor robot. Onun haricinde birşey gelmiyor aklıma bazı arkadaşlarda dönem dönem ağ sorunu yaşanıyor ama öyle can sıkıcı boyutta değil ben 2-3 ayda 1-2 kere yaşadım o kadar az.


    Genelde tam ev temizliği yaptırmam ama standart mod + halıda güç arttırımı ile bir temizlik raporumu buldum 135 m2 evimi 85 m2 temizlenebilir alan olarak tespit ediyor ve temizliyor. Bataryası bitmemişti tahminimce 90-95 m2 civarı temizlenebilir alanı halleder tek seferde yine belirtiyorum Robotlarda tam ev temizliği çok nadir kullanılır bataryaya takılmayın.

  • oqi kullanıcısına yanıt
    Ben hep tam ev temizliği yaptırıyorum işteyken
  • dropby23 D kullanıcısına yanıt
    Bu durumda eviniz büyükse 3200 yetmeyebilir 135 m2 evi tek solukta temizliyor ama bu şimdilik 1 sene sonra yetmeyebilir. Ben tam ev temizletmediğim için bana fazlasıyla yetiyor. genelde oda oda x2 şeklinde düzenli temizlik yaptırırım.
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Temizlik dediğiniz tüm ev yapılır, nadir kullanıldığını nereden çıkarıyorsunuz?


    Bölüm bölüm yapan elbette vardır ama şartlı şurtlu temizlik yapan tamamını temizler.


    Temizlenmemiş alanın tozunun temizlenmiş odalara gitmesini herkes tercih etmez.

  • szkrb S kullanıcısına yanıt
    Düzenli temizlik diye bir kavram bilir misiniz ? Buradan çıkarttım...
    İyi forumlar.
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Bahsettiğiniz tüm ev temizliği sırasında hangi emiş gücündeydi?

  • meox12 M kullanıcısına yanıt
    Standart
  • szkrb S kullanıcısına yanıt
    Son cümlenize katılmıyorum biz çok nadir tek oda temizletmişizdir ya da hiç diyelim
    Her defasında tüm ev temizliği yapmıştır robot yani robotta batarya bence önemli
    Batarya performansı günden güne de azalacağı için ihtiyacınızın fazlasını almak en güzeli olacaktır
    Yani bu yıl 100 m2 he yeten robot önümüz yıl 100m2 yi temizlemekte zorlanacaktır
  • Merhaba Oktay bey


    Y şeklinde mop Robogil Luna 200 ve 200 UV serilerinde ve bazı Xiaomi familyasının üyelerindede mevcuttur.


    Yanlış araştırmadıysam titreşimli mop ve halıyı tanıyıp mop görevinde halıya çıkmama özelliklerinin patenti Ecovacs'ta.


    Saygılar  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oqi kullanıcısına yanıt

    Zaten mesajınızda yazıyormuş yeni fark ettim

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Ev 100 m2, evde halı kilim paspas hiçbir şey yok, eşya yoğunluğu az.
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    selam, ben cihazdan memnunum yanlış anlaşılmasın. ilk robotum, başka robot da görmedim.

    Ama S5 çarpiyor bu bariz bişey, S6 maxV kameralı olduğu için objenin ne olduğunu görüyor, çarpmıyor. S5 çarparak ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

    benim bundan sonra geçecegim cihaz s6 MaxV veya S7 olur zaten.

  • hitman kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam


    S6 maxV haliyle gören bir göze sahip net.


    S5 max 360 S9 gibi seriler beş duyu organından göze sahip olmadan ilerliyor çarpmalar olabiliyor, dediğim gibi s5 max te çok çarpma şikayeti duymadığım için bildiğimi paylaşmak istedim


    Saygılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NaBeg N kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmadan ülkeye yeni girecek bir markaya ‘daha düşük kalite’ demeniz ilginç. Daha test bile etmedik ama ürün damgayı yedi.
    Lydsto’nun özelliği otonom boşaltması olması. Farklı bir kulvarda ve ihtiyaca binaen gerekli.
    Saygılarımla
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Anladığım kadarıyla kamerası bulunmayan sadece lidarı olan bütün robot süpürgelerde çarpma problemi az yada çok mutlaka var.

  • 
Sayfa: önceki 13671368136913701371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.