Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
56.070
Cevap
1.322
Favori
2.234.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • anywar kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/ecovacs-deebot-ozmo-900-ve-t-serisi-robot-supurgeler--143545969-214#147580671

    Buraya yazınız Ecovacs forumu burada, daha hızlı yardımcı olurlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi mop pro ve dream f9 arasında kaldım. ustadlardan yorum alabilirmiyim. Esasında f9 un mob olayı sanırım daha başarılı. F9 da kısar sensörü olmaması çok üzer mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Essential 2in1 mop kullanicisiyim.


    Su tankı kırıldı 2in1 olaraj geçiyor yukardaki su tankından nerede bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MiHome uygulaması ile ilgili videom


  • anywar kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    iyi günlerde kullanınız.

    İnce halılarda her robot bu şekilde davranır, tamponu takılır ve iter.

    Ecovacs forumuna yazınız, daha detaylı yardımcı oluruz oradan.

    Saygılarımla

  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevap için


    Biraz araştırma yaptım ama yine de fazla bilgim yok o yüzden yazıyorum s7pro güzel duruyor. Ecovacs n3 bazı özellikleri emiş gücü pil süresi filan düşük s7 pro göre neden daha pahalı hangisini almak daha mantıklı olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghiscar kullanıcısına yanıt
    Ecovacs malzeme kalitesi yüksek olduğu için fiyatı yüksek. 360 s7 ise şimdilik f/p ürünü gözüküyor.

    Ecovacs'ın en iyi f/p ürünlerinden birisi n3 Max galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85024A81E -- 23 Ocak 2021; 15:30:26 >
  • Doğru, S7 f/p olarak daha iyi duruyor. Ancak N3 yeni ve gelişmiş bir altyapı, temizlik performansı da gayet başarılı. N8 sanırım yeni yıldızlardan birisi olacak, yakında ülkeye girecektir o da. @Ghiscar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 23 Ocak 2021; 14:18:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meox12

    Merhabalar,


    Roidmi eve plus için ben de biraz bilgilendirme yapayım. Daha önce kısa bir süreliğine (20 gün) de olsa s5 max kullanmıştım, onunla karşılaştırmalar da yapmaya çalışacağım.


    Öncelikle ürünün distribütörü idealseçim diye bir firma. Siparişimi akşam vermiştim ertesi gün öğleden önce kargoya verildi bildirimi geldi. Ürün büyük bir kutu içinde iki farklı kutu olarak geliyor. Birinde süpürge diğerinde de çöp istasyonu var. Cihazın roidmi tarafından paketlenmesi çok başarılı geldi. Gerekli her şey düşünülmüş, özenle sarılmış/korunmuş. Priz girişinde çocuk kilidi tarzında plastik bi şey bile vardı gayet hoşuma gitti. Yedek olarak 1 tane hepa filtre, 10 tane tek kullanımlık mop ve 4 tane toz torbası çıkıyor.


    Cihazın kurulumu s5 max gibiydi farklılık olarak cihazı modemin yakınına götürmem gerekti. S5 maxı kurduğum yerde ilk denememde kuramadı bu nedenle modemin yanına götürdüm ve kurulumu sağladım. Uygulamada başarısız bir Türkçe dil desteği de mevcut. S5 max daki sanal duvar/alan, odaları düzenleme vs. mevcut. S5 maxı belirli bir nokta işaretleyerek çağırabiliyordunuz bunda o mevcut değil küçük bir alanı temizlemek için çağırabiliyorsunuz. Uzaktan kumanda gibi cihazı kontrol etme mevcut fakat S5 max tam uzaktan kumandalı araba gibiydi, ekrana ne kadar basılı tutarsanız o kadar hareket ediyordu. Roidmi eve plusda ileriye dokunduğunuz an belli bir mesafe katediyor direkt. Aynı şekilde dönüşlerde de sabit bir açıyı dönüyor. Kullandığım bir özellik değildi zaten ama varsa insanın beklentilerini karşılamalı bence. Uygulamayı arayüz olarak da çok beğenmediğimi söyleyebilirim. Roborockun arayüzü daha güzeldi.


    Çöp boşaltma istasyonu bence gayet başarılı bütün tozları hazneye alıyor neredeyse. Neredeyse çünkü robotta ana fırça ve hazne arasına da küçük bir kapak koymuşlar. İstasyon çekim yaparken o kapakta yukarı doğru kalkarak kirlere baskı uyguluyor ve kapak ile filtre arasına sıkışan tozlar istasyon tarafından çekilemiyor. Ana fırça tarafındaki kapaktan bahsediyorum filtrenin alt kısmında kalıyor. Nedenini anlayamadım fakat çok basit bir kapak S5 maxta böyle bir kapak yoktu.



    Robotun haritalaması s5 maxla aynı gibi ama hareket olarak farklı geldi. S5 maxın girebildiği ve rahat çıkabildiği alanlara bu robotta girebiliyor ama çıkarken uzun bir döngüye giriyor. Robotun engelle karşılaştığında yaptığı açının yüksek olmasından kaynaklanıyor bu durum. S5 max daha küçük açılar yapıyordu ve bir kaç açı yaparak çıkabiliyorken roidmi daha büyük açılar yapınca takılıyor ve geriye dönüyor vs.. Yazılımsal şeyler tabi zamanla iyileşecektir diye düşünüyorum. Aynı şekilde açılır kapanır masam var onun ayaklarına çıkmaya çalışıyor ve baya zorluyor bunun sonucunda takılı kalıp düzeltmem gerekiyor. S5 max roidmi kadar zorlamıyordu ve takılıp kaldığına şahit olmadım.


    Ses seviyesi olarak s5 maxa oranla ciddi bir fark var. Roidmi en sessiz modunda bile s5 maxa göre daha fazla ses çıkarıyor.


    Sensör sayısı olarak Ali hocadan öğrendiğim kadarıyla diğer robotlardan farklı bir sensörü yok. Fazlası da gereksizmiş zaten.


    Elekrik kontrollü moplama yapıyor su seviyesini ayarlayabiliyorsunuz. S5 maxtan farklı olarak su seviyesi azalınca uyarı veriyor. Y şekilli moplama diye bir özellik daha var roidmide onun dışında bi farklarını göremedim s5 maxtan.


    Su haznesi yaklaşık 250 ml toz haznesi 300 ml ama otomatik çöz boşalttığı için zaten hiç kendim boşaltma yapmadım.


    Ana fırçasının kenarları s5 max gibi çıkmıyor saç vs dolandığında temizlemesi baya güç oluyor. 2 adet yan fırçası var s5 maxda bir adet vardı. Yan fırça temizlikte çok etkili olmadığı söyleniyor. Ama fırça yapısının uzun olması kenarlarda kalan kirleri daha iyi içeriye yönlendirmesini sağlıyor s5 maxa göre.


    Halılarda basınç arttırma özelliği mevcut fakat benim robotta bu özellik düzgün çalışmıyordu servisle konuştuğumda halıya çıktıktan 2 saniye sonra gücünü arttırması gerektiğini söylediler. Video çekmemi istediler ve gönderdiğimde bir anormallik olduğunu söyleyip servise geri çağırdılar. Servis sonucunda arayıp müşteri memnuniyeti için para iadesi ya da değişim olarak hangisini kullanmak istersiniz diye sordular. Para iadesi istedim ve hesabıma da yansıdı. Sorun tespit edildi değil mi diye sorduğumda sorun olmadığını az önce testini yaptıklarını ve halı üzerinde basıncını arttırdığını ilettilier. Bir işlem uyguladınız mı diye sorduğumda sensörleri temizleyip cihaza reset attıklarını söylediler. Uygulama kaynaklı bir şeyler de dediler fakat orayı tam anlayamadım. Zaman içinde stabil olucak galiba. Ama servis anlayışlarını takdir ettim gerçekten benim için çok temiz, hızlı, güzel bir süreç oldu.

    Roidmi Eve Plus ile ilgili bilgilere devam edelim.

    Sizin yaşadığınız durumlara istinaden bilgi vereceğim için alıntıladım bilginiz olsun. Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli.


    İlgili parça şu ana parça altındaki kapak denen:


    Bu parça sanırım toz toplama ünite olmayan kullanımlarda hazne temizlemek için söküldüğünde pislikler etrafa saçılmasın diye konulmuş. Ayrıca söklülebiliyor, ben söktüm birkaç gün bu şekilde kullanacağım. İçini haftada 1 manuel temizliyorum dip köşe o yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum.





    Ana fırçanın kenarları çıkmıyor:

    1 kenarı sabit bir kenarı çıkıyor. Eksi mi evet eksi ama en azından yarım eksi diyelim. Hiç çıkmasaydı temizlik 2 kat zor olacaktı. Eşim keşfetti burası çıkar diye çekti çıktı. Ben uğraşıyordum aradan çıkartmaya.

    Nedense çıkmayan kısma hiç kıl dolanmadı 2 haftadır hep çıkan tarafında birikme var. Hatta çıkmayan kısımda arada beyaz ince bir lastik var bu mu onu sağlıyor anlamadım. Açıkçası bunun özel bir yöntem ile yapıldığını düşünmüyorum, bana denk gelmedi o tarafa kıl dolanması diye düşünüyorum.



    Mop performansını da denedim ufak da bir video ekliyorum. Y patterni ile desen çizebiliyor. Alanı dar olduğu için hareketini tam tamamlayamadan dönmek zorunda kaldı ancak geniş alanda iş yapabilir.

    En yüksek su akıtma derecesinde arkasında pek su izi bırakmıyordu. Bu damlatmıyor herhalde dedim ama bir iki ufak lekeyi çıkarttı, işi bittiğinde mop'u kaldırdım ve sırılsıklam olduğunu gördüm. Bir vileda değil tabi ama gündelik yapılabilir. Fakat su doldur, sonra içini boşalt kurut mopu yıka (tek kullanımlıkları kullanmadım yıkanabilir mop u kullandım) pek bana pratik gelmedi. Belki de alışmışız silme işleminden sonra her yerin tertemiz deterjan kokmasına kesmedi diyelim.



    Sorularınız olursa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.





  • yuemef kullanıcısına yanıt
    bjQ7 B kullanıcısına yanıt
    oqi kullanıcısına yanıt

    Robot süpürgeleri merakla takip edip HOBİ edinmiş Robot Kafalar @oqi olarak, bu yeni marka ve yenilikçi cihazlarını bir çok kişi gibi bizlerde merakla takip ediyoruz. İyi ki sizler varsınız gerçek ev kullanıcısı tecrübe aktarımları daha çok ilgimizi çekiyor, samimî oluyor (kanalımızda yapmaya çalıştığımız hedeflediğimiz gibi).


    Toz haznesindeki tek yönlü açılır kapak gibi küçük ama mantıklı detaylar beni 360 C50 modelinde de şaşırtmıştı  Yani o kadar basit bir tek yönlü valf sistemine benzettiğim sistemin bence artık her marka/modelde olmalı hocam  

    Dediğiniz gibi mantığı toz haznesini kullanıcı söktüğünde emiş ağzına gelen pencereden toZ, kırıntı, pislik vs saçılmasın dökülmesin diye basit bir sistem.


    Ana fırçanın bağlantı başlıklarının tek yönü çıkıp, diğer tarafı çıkmıyor diyede almayacak varsa gırgır alsın kendine 

    Y mop olayıda çok konuşuldu forumda, basit bir yazılım özelliği bence ama nadir markalar kullanıyor. Şahsen 360 S serisinde x2 pötikare @bjQ7 olamasaydı keyifsiz olurdu ve 360 + sherman 'ın başını çok ağrıtırdım 

    Hatta geçtiğimiz günlerde 360 kullanıcılarıda Y mop için firmaya geri dönüş organizasyonu planlıyordu Aile 

    Geçtiğimiz günlerde başka bir kullanıcı carped boost moduyla ilgili arıza olmadığı ama yazılımsal gelişime açık olduğu için üstelik resmi satış ve servis firması tarafından birebir değişim veya para iadesi teklif edilmiş sanırım, şaşırtıcı bir performans TR de 

    Ancak keyfi iadelerin gelecekte yol açabileceği genel sorunlarda çok konuşuldu forumda (iade eden arkadaşı suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın) kendimde resmi satış ve servis işindeyim ve buna benzer keyfi iade ve bazende gereğinde fazla iyi niyet garantisi gibi öngörülmeyen giderlerin faturasını genelde bir sonraki yıl yine biz tüketiciler yüksek mal ve hizmet bedelleriyle ödüyoruz. Daha da kötüsü iade alınan cihazlar aklanıp pahlanıp hiç suçu günahı olamayan bir tüketiciye sıfır diye satılıyor (şansa anlarsa ne ala, ama anlamazsa...)

    Bu tip iyi niyetli bir kaç yeni marka var pazarda (roidmi-360 vs) bu firmalar dengeyi kuramazlarsa ya kendileri zarar edip yok olacaklar, ya da bir kaç iyi firma gibi bu tip hesap dışı maliyetleri cihazların sıfır satış fiyatlarına katıp herkesin erişemeyeceği firmalar olacaklar... Acı ama gerçek .

    Saygılar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 23 Ocak 2021; 19:6:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir de sormak istediğim şu soru var @yuemef hocam.

    Yanlış görmediysem bir kaç ev kullanıcısının samimi, amatörce videosunda HEPA filtresi direk toz ve pisliklerle temas etmesin, HEPA filtre temizliği kolay ve ömrü uzun olsun diye önüne tül gibi bir koruma bu cihazda var değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, alışveriş sitelerinde görüyorum ithalatçı garantili ve distribitör garantili diye iki farklı grup var. İthalatçılar daha ucuz. italatçı garantili 2830, distribütor 4200. Bu farkın sebebi nedir ? İthalatçıdan alalım mı ne dersiniz? migros da satıyor ancak ithalatı veya distribitör yazmamış. Cihaz xiaomi vacuum mop pro

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MRCFT

    Merhaba,


    WeBack ve türevi uygulamaları kullanan robotlarda, zaman zaman uygulamaya robotu eklerken mobil uygulamanın robotun hotspot wifi bağlantısını (genelde bağlantı adı : ROBOT### oluyor) görememe durumu oluyor, bu halde de haliyle robotu uygulamaya ekleyemiyoruz. Internetten araştırmalarımda gördüğüm kadarıyla neredeyse birçok robot markasında bu durumu yaşayanlar olmuş.


    Bunun bir çözümü yöntemi var mıdır ? Dün wi-fi şifremi değiştirmek durumunda kaldım, bu yüzden de robotu uygulamadan silip tekrar eklemek istedim fakat robotun hotspot bağlantısını göremiyor uygulama.


    *** Robot hotspot bağlantısı ne için gerekli ? uygulamaya girdiğiniz güncel wifi bağlantı bilgilerini robotun yazılımına iletmek için gerekli anladığım kadarıyla. Robotu uygulamaya eklerken anlık robotun hotspot una bağlanıp bu bilgileri gönderiyor.


    Internetten gördüğüm kadarıyla defalarca tekrar tekrar deneyip eklemeyi başarabilenler olmuş, bu kadar vaktim olmadı henüz ama mantıklı bir sebebi, yöntemi var mıdır acaba.


    Üreticiden de destek aldım fakat ;


    • wifi şifrenizde non-latin karakterler olmasın (zaten yok)
    • uygulamayı tamamen silip tekrar kurmayı deneyin (denedim)
    • uygulamanın tüm erişimlere sahip olduğundan emin olduğun (tam yetki verdim)
    • gps in açık olduğundan emin olun (gps açık)
    • farklı bir cep telefonundan deneyin (hem ios hem android telefonum var ikisinde de denedim)
    • weback in eski apk larını deneyinden öteye geçemedik.


    S360 (weback app kullanmıyor fakat kullandığı uygulama weback türevi) forumlarında gördüğüm kadarıyla bir de VPN ve fake-pgs yazılımı ile Çin lokasyonu seçip denemeyi önermişler birbirlerine ve başarılı olmuş birçok kişi bu şekilde. Bu ne alaka çözemedim ama.. Bir lokalizasyon kontrolümü yapıyor acaba.


    Robotu ilk aldığımda gayet rahat ve hızlı eklemişti, ben biraz da Weback in güncel versiyonundan veya robota gelen son firmware güncellemesinde de şüpheleniyorum ama uygulama bağımsız WIFI listesinde robot hotspot u göremiyor olmam da şüphelendiriyor.


    Daha önce bu durumu yaşayan, fikri, deneyimi olan var mıdır ? Özellikle @Hepsirobot hocam sizlerin yorumunu rica ediyorum.


    Teşekkürler.

    Merhaba,


    bu sorunumu wifi kart değişimiyle çözebildim. Benzer durumu yaşayan olursa ve alıntıladığım mesajdaki tüm adımları deneyip başarılı olamadıysa. Referans olsun diye yazmış olayım.


    Bu arada Neatsvor firması ve Neatsvor x600 için de ek bir yorum yazmış olayım. Şimdiye kadar satıcının, üreticinin ilgi, alakasından çok memnun kaldım.


    gerek aliexpress üzerinden gerek whatsapp üzerinden sürekli destek sağladılar, ilgilendiler, videolar gönderdiler, videolu görüştüler benimle. bazen durduk yere mesaj atıp kendileri ek sorular sordular bana.


    en son wifi kartın arızalı olabileceği konusunda mütabık kalınca mağdur olmayayım diye bana ücretsiz kargo ile ücretsiz uzaktan kumanda kargoladılar.

    daha sonra teknik ekip bana ücretsiz WIFI kart kargoladı, fabrikadan video bile çekip paylaştılar robotu nasıl söküp nasıl takmam gerektiği hakkında.


    basit şekilde söktüm, taktım, çalıştırdım.


    Robotu sökünce şunu gördüm :


    İşçilik ve malzeme kalitesi, board un kabloları, bağlantı soketlerine kadar gerçekten çok iyi ve titiz çalışılmış. 6 aydır kullanmama rağmen robotun içinde tek bir toz emaresi bile yoktu buna da şaşırdım. mühendisliği ve tasarımı gayet iyi yapmışlar, sağlam bir robot.


    Robotla ilgili 6 aylık deneyimlerim :


    6 aydır robotu haftada 4 gün çalıştırıyoruz, süpürme performansı harika. mop lama performansı da iyi. Yani moplaması piyasadaki s5max lar ayarında (bu robotu da bir tandıkta gördüm).

    biz hem süpürme hem de moplama için aktif kullanıyoruz. (beyaz sirke ve çok az sabun bazlı yer deterjanını hafif ılık suyla ekleyerek)

    normal elektrik süpürgemizi 3 haftada bir kez ya da çok ekstrem bir durum olursa kullanıyoruz, evde temizlik sanki daha kalıcı ve uzun süreli oluyor robotu aktif kullanınca.

    evimizde halı sayımız az ama halı üzerindeki performansı da çok iyi. evimizde kedi var, kedi tüyünü de hiç affetmiyor robot.


    her robotu çalıştırdıktan sonra haznelerini, filtrelerini temizliyor yıkıyoruz (hepa filtresi hariç), her hafta robotun tekerlek, yan fırçalar ayrıca süpürgeyle süpürüp temizliyoruz uzun ömürlü gitsin diye. bakalım umarım uzun süre hizmet eder.


    Robotun tek handikapı batarya kapasitesi, bence bu robotun bataryası 4000pa lık motora göre düşük kalmış. ama çok büyük bir sorun olarak olumsuz bir tecrübe yaşamadık.

    103 m2 lik net temizleme alanını (ev m2 si değil, direk temizlediği alan) 108 dk da hallediyor. (evin dağınıklık durumu ve harita öğrenmesine göre 95 dk ya inebiliyor) şarj istasyonuna girmeden 93m2 net temizleme alanını 95 dk da halledebiliyor. şarj %20 ye düşünce istasyona gidiyor, 2.5 saatte %77 ye şarjı çıkınca tekrar kaldığı yerden devam ediyor.


    Handikap sayılabilecek bir unsur da birçok robotun kullandığı WEBACK uygulaması, sürekli güncelleme gelmesine rağmen tam anlamıyla stabilite sağlanamadı bence. önümüzdeki dönemlerde biraz daha toparlarlar umarım.


    Robotun üreticisi sektörde önemli bir üretici, globalde bir çok markaya robot üretiyorlar, marka ismi vermeyeyim fakat birçok ünlü markaya da robot üretip satıyorlar. Tecrübeli, deneyimli, kaliteli iş yapmaya çalışan müşteri odaklı bir satış kanalı olarak tanımlayabilirim 6 aylık deneyimlerim, satıcı ve üreticiyle son yaşadığım wifi sorunu nedeni ile kurduğum iletişimler ve araştırmalarım neticesiyle.


    Etrafımda 13 kişi bu modelden satın aldı benden sonra, ayrıca internet üzerinden de birçok kişi benimle iletişim kurdu. Bu kişilerin de tecrübelerine istinaden genel olarak deneyimlerin olumlu olduğunu söyleyebilirim. Sorun yaşayanlar da oldu fakat satıcı destek sağlamaya çalışıyor iyi niyetle.


    FAKAT son 3 haftadır satın alanlar 680 tl gümrük vergisi ödemişler, daha önce alanlardan 240 tl civarı gümrük bedelleri ödeyenler oldu. bunu da dipnot olarak paylaşayım. Yurt dışı alışverişleri riskli, meşakkatli, psikolojiyi yoran deneyimler de olabiliyor. Satıcı gönder ürünü değişelim dese bile, ürünü geri gönderim maliyeti, yeni gelen ürünün tekrar vergisini ödemeniz gibi durumlar da oluyor. yedek parça gönderseler 2 ayı bulabiliyor. bu tür durumları da göze almakta fayda var yurt dışından bu tür ürünleri satın alırken.


    Bu arada neatsvor x520 modelini de satışa sundu -ki çok iddialı bir model, incelemenizi tavsiye ederim. tek eksisi lazer navigasyon yok x520 de ama diğer özellikleri çok iyi.


    youtube kanalımdaki inceleme videosunun da tekrar linkini paylaşmış olayım :





  • Antimin A kullanıcısına yanıt

    MOpPro bazında konuşursak bazı ithalatçılar resmi distribütörden çok daha iyi servis ve garanti veriyor. Resmi distribütör olmasında karşın Evofon garanti dahilinde olması gereken lidar, fan vs gibi parçalar için ek ücret talep ediyor. Ekay gibi ithalatçılar ise satış sonrası ciddi servis ve destek vermeleri ile meşhur.

    Bu sizin nasıl bir hizmet almak istediğiniz ile ilgili bir durum.

  • Nidec, 4 ve 6kpA değerlerinde tubular sessiz fanlarını resmen tanıttı.
    23bin ve 29bin dönüş hızlarına sahip ve oldukça verimli enerji kullanıyor.
    Ürünler bazı Uzakdoğu OEM ve ODM üreticilerinde bir süredir deneniyordu. Şimdili büyük üreticilerden bu fanı kullanan yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 24 Ocak 2021; 0:26:4 >
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce başlığı takibe aldığımı yazmıştım. Durumları anca toparladık. Şubat maaşlarında alıyoruz. Ancak ne alacağımızı hiç bilmiyoruz. Hep s5 önerisi alıyorduk ama daha iyi fikirlere açığız. Roidmi eveplus da öneriliyor.

    Şahsım elektronikte çok şanssızdır, arızası minimum olacak şekilde hanımla kavga ettirmeyecek, emiş gücü yüksek bir öneriye ihtiyacım var. Bütçemiz 4000-5000 arası. Parça bulmakta zorlanmayacağım, emiş gücü yüksek, haritalama özelliği olan bir alet işte. Bu dediklerime en yakın makineyi arıyorum.

    Tabi hem süpürme, hem silme olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncle jun -- 23 Ocak 2021; 23:42:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şey göremedim ilk kez sizden duydum.

    Şu öndeki delik emme kısmı, süpürgede filtre tam tersi bu kısım alta gelecek şekilde duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemef -- 24 Ocak 2021; 0:56:53 >
  • yuemef kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam, teşekkürler geri dönüş için.


    Peki uygulamada herhengi bir temizlik modunda görev verdiğiniz yeri birden fazla yani aynı odayı 2 tur, 3 tur temizle gibi bir seçim imkanı var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Maalesef o yok hocam. Odalara özel sadece hangi güçte süpüreceğini ve mop damlatma yüksekliğini kişiselleştirebiliyorsunuz. 2 kere süpürme seçeneği genel ayarlarda. İşaretlerseniz her komutta 2 kere temizliyor.

    Söylediğiniz özelliği ve köşe süpürmedir belli noktaya git bekleyi falan hem Roidmi app üzerinden hem de Roidmi Türkiye’ye ilettim. Henüz cevap gelmedi umarız dikkate alırlar.





  • yuemef kullanıcısına yanıt

    Valla geri dönüş, istek ve taleplerimize bu güne kadar Sherman teknoloji desteğiyle 360' a ilettik bir çoğunda da olumlu sonuç aldık  

    Umarım Roidmi de bu noktada kullanıcılarını memnun eder.


    Saygılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12571258125912601261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.