Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (1241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.133
Cevap
1.507
Favori
2.653.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
236 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S5max’a yazılım güncellemesi gelmişti bugün. Bir değişiklik farkedemedim. Deneyimleyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi aksamlar, bende formun muptelasi oldum, hergun bugun ne yazmislar ne ogrenebilirm diye merakla.takip ediyorum. Biz ilk kez alacaklarin handikapi hangi robot ne yapar neyi yapamaz tam bir kiyas yapamıyoruz. @Hepsirobot daha once siz ihtiyaclarinizi belirleyin dedi defaatle fakat biz robotlari tanimiyoruz. Sonuc onu mu alsam bunu mu alsam; kafa karisikligi...
    Robot kullananlar ellerindekinin ozelliklerini yazdikca daha aydinlancagiz insallah...BEKLEMEDEYIZ..
    Bir de şu var; diyelim karar verip aldik Ulkemizde satilmayan ama yurtdisindan aldigimiz urunlerin yedek parçası yada değiştirilecek parcalarin temini zor mudur, fiyati yuksek olur mu?
    #Yurtdisindan tanidik vasitasi ile getirince yone ariza olunca garamtiye o ulkeye gider degil mi?
    Saygilar..

• SerZeySer S kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar... Her gün farklı bi ürün farklı bi model karşımda çıkıyor.. Kafam allak bullak...
  • probandi P kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz nasıldır bunda halı algılama özelliği var mı?
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Hali algilama bir tek ecovacsin o950 ve t serilerinde var. Bu patent ecovacsin. Moplama yaparken halinin ustune cikmiyor.

• probandi P kullanıcısına yanıt
    950 yi alırım diyordum ama hepsirobot arkadaş önerdiği cihazlara göre çekim gücü vs düşük kalıyor gibi.

Elimden geldiğince ve firma yedek parça sundukça.

2005 yılından beri bu işi yapıyorum efendim.

• Güncelleme sonrası temizlik yaptırdım. Temizlik paternini daha verimli kullandı diyebilirim. Ama onun dışında bir fark en azından şimdilik görmedim.
  • SerZeySer S kullanıcısına yanıt

Parça her şekilde yurtdışından geliyor, fiyatlar hep belirli seviyelerde.

Garanti sadece aldığınız ülkede geçerlidir.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    T8 aivi nasıldır yurt dışından 600 dolara alınabiliyor sanırım.

Halı tanıma Ecovacs Ozmo serilerinde ve yeni çıkacak olan Roborock S7'de var efendim.

T8 aivi nasıldır yurt dışından 600 dolara alınabiliyor sanırım

Vakum gücünün temizliğe çok etkisi yoktur, forumun ilk mesajını okuyun lütfen.

Şu an piyasadaki en iyi robottur.

610 dolara herşey dahil almış bir arkadaş yurt dışından. Fiyat harika değil mi?
  • Roidmi eve plus
    Sadece 1 tane halıdan çıkan toz

Bu da toz haznesine kendisini boşlattıktan sonraki fotoğrafı, çok güzel çekiyor içine

• muratalagoz kullanıcısına yanıt

Cok güzel, iyi günlerde kullanınız.

Fırçadaki saçı kesiyor mu T8 kendi kendine yoksa biz mi temizliyoruz?

Bunu yapabilen süpürge daha yok galiba ama birkaç incelemede fırçanın kalitesinden dolayı daha az saç tuttuğunu görmüştüm. Ali hocam daha iyi bilir tabi

• meox12 M kullanıcısına yanıt
    Ozmo 950 nin önünde bıçak var gibiydi sanki gördüğüm bir incelemede. Manuel yapıyoruz belki de
  • 
Sayfa: önceki 12391240124112421243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.