Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: halitg Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.797
Cevap
682
Favori
951.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forumu baya okudum ancak net cevabı bulamadım.
    Toz haznesini kendi boşaltan birde halıyı tanıyıp halıda mop u kapatan ya da mop deymemesi için yükselen de varmış. Bunların bir arada olduğu bir cihaz var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emreaavci kullanıcısına yanıt

Roborock S7 var halıyı tanıyıp mop görevinde mop brakretini 4mm kaldıran. Klasik Türk halıları 1-1.5cm hav yüksekliğine sahip yani bu tip halılarınız varsa bu özellik sizin evde bir işe yaramaz hocam. Islak, nemli ve kirli bezin azda olsa halılarınızın üzerinde gezdirilmesi başta bakteri üremesine neden olur.

S7 için otonom toz haznesi aparatı olan versiyonu ülkemizde satışa çıkmadı yurt dışında var sanırım.

Mop olayında halıların ıslanmaması için en garanti yol Roborock s7, 360 s10, Ecovacs T srilerindeki halıyı otomatik tanıyan robotların haritada halıyı göstermesi ve harita üzerinden halıları kolayca seçerek mop görevi için Yasaklı Alan ilan etmek( halıların sabit olması, yerinin çok sağa sola ileri geri oynamıyor olması gerek)

Robot Süpürgeler hakkında daha çok bilgiye ulaşmak ve etkileşim için; https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgeler-hakkinda-ana-konu--20388867-1981

S7 videosu

Robot Kafalaryoutube
    Değerli Robot Kafalar takipçileri, bu videmuzda sizlere Roborock markasının son model robotu S7 nin kağıt üstü verilerini detaylıca anlatmak istedik umarız araştıranların işine yarar. Roborock robot süpürge sektöründe çok kaliteli donanımıyla meşhur bir markadır yalnız maalesef ülkemizde distribütörünün olmaması ve önüne gelenin getirtip satabilmesinden kaynaklı maalesef güzel temsil edilmiyor ama düzgün bir yerden alınan Roborock sizi asla üzmeyecektir. Kanalımızı takip etmeyi unutmayın. İyi seyirler, DÜZELTME : Roborock'a kısa süre önce Türkçe dil desteği de gelmiş arkadaşlar, sağolsun Ali Özgür Yurdatapan dostumuz sayesinde öğrenmiş olduk. Bilgilerinize. https://t.me/robotsupurge https://www.instagram.com/RobotKafalar/ https://www.facebook.com/groups/RobotSupurgeler
    https://www.youtube.com/watch?v=CvkbatHLy2Q&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s7 alalım diyorduk 5bin tl civarındaydı fiyatı bi anda uçmuş gitmiş. bütçem hemen hemen 5bin tl civarında. sizce beklemeli miyim? düşer mi kasım indirimleriyle falan?

• hed-pe kullanıcısına yanıt

aynı dertten muzdaribiz...

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir fırsat görürsek birbirimizi haberdar edersek süper olur.

• hed-pe kullanıcısına yanıt

Robot Kafalar olarak sürekli takipteyiz piyasayı, marka model gözetmeksizin zaman buldukça fırsatlar karşımıza çıktıkça buradan tüm dostlarla paylaşıyoruz hocam 

Teşekkürler. Halıyı tanıyan ve uygulamadan mop için kapatmayı sağlaması yeterli aslında ancak bu cihazlarda toz boşaltma üniteleri yok. Tozunu boşaltan ve mop modunda halıya dokunmayan bir cihaz yok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecovacs ‎N8 PRO+ da halı tanıma var ama T serilerinde halı tanıma yok diye biliyorum @Hepsirobot

• Selamlar, 3000-3500 bandına alınacak güzel bir robot fırsatı var mıdır?

Kendim Ecovacs Deebot Ozmo 950 kullanıyorum ancak fiyat çok yükselmiş. Xiaomi Mob Pro harici tavsiye edilecek güzel bir ürün var mıdır?

• MrCooL_ kullanıcısına yanıt

360 S9

Bir tık bütçeyi aşarak Robock s5 max

Dreame D9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 13 Ekim 2021; 13:18:19 >

Çok teşekkür ederim bakacağım hocam. S5 Max aşar bütçeyi 3000'e yakın olsak daha iyi olur.

amazon
    Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid Akıllı Robot Süpürge, Silme ve Süpürme, Laser Navigasyon, Wi-Fi Uygulama Destekli, HEPA Filtreli, T2190
    https://www.amazon.com.tr/Anker-Eufy-RoboVac-L70-Hybrid/dp/B087MR8QD5/ref=zg_bs_13511459031_1?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=FAKNFXSYA11J60WEBJDN

Peki bu model için ne dersiniz?

Hiç kullanamdım, kağıt üzerinde bile araştırmadım hocam ne desem yalan olur...

Dreame D9' a baktınız mı?

• Hocam baktım aslında alırım ancak biraz takıntı oldu. Amazon satıcı ürün arıyorum genelde. Çok ağzımız yandı bizim firmalardan artık bıktım. Daha önce açılmış ürün bile gönderse kabul etmiyorlar, kusurlu çıksa zaten hiç umrunda değil.

Sizde haklısınız.

• Anker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot modelini 1 aydır kullanıyoruz. 1 aydır da büyük süpürgeyi hiç açmadık.Çok ama çok memnunuz. Elektrik süpürgesi ile halınızı ve sert zemini süpürün ve temiz haznesi ile bu makinayı açın. Sadece 10 dakika evet sadece 10 dakika sonra robotu durdurup toz haznesindeki tozları kiri zerreleri görünce inanamayacaksınız.

Videolardaki inceleme ve tecrübelerden daha fazlasını görsel, inceleme, deneyim ve ürün yorumu için Donanımhaber ana sayfasından "Anker Eufy RoboVac 35C Wi-Fi Akıllı Robot" tırnak içindeki gibi aratıp ulaşabileceksiniz.

Youtube'da inceleme videoları var, onlarda olmayan ve sormak istediklerinizin cevabını o sayfada bulacaksınız.

• enenengin E kullanıcısına yanıt

maalesef 1 ay süpürge için çok kısa 1 yıldan önce yapılan yorumlar eksiktir

• enenengin E kullanıcısına yanıt

ankerin yedek parçaları ve servis durumu nasıl diğer markalara nazaran

• regnar16 R kullanıcısına yanıt
    Direk aliXxprese bakın var orada. En çok hepa, yan ve orta fırçalar değişim ister. Ön filtre 2 senede bir belki.
    Servisini bilmiyorum işim düşmedi atamadım ama power bank ile adını çok çok iyi duyurmuş bir markanın kötü olacağını sanmam.

• Bir kaç markayı inceledimde. Arkadaşlar hem halıda takılmayan mopu iyi olan ve çalışma süresi iyi giden sizce hangi markayı önerirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Elbette aynı düşüncedeyiz ancak bir ürün alacak ve bunun için karar aşamasında olan kullanıcılara yön vermek iyi kötü bilgi paylaşmak içindir.
    Bir ürün için en iyi bilgiyi satıcı değil kullanıcı verir, o sebeple yorumlar çok çok önemli.

• 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.