< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (228. sayfa)

-
-
https://efsanelerkulubu.hepsiburada.com/
bugün son günü
ama dün 1c 1999a düşmüştü. şimdi 2135 TL
ama tüm robot süpürgelerde efsaneler kulübüne özel 200 tl düşüyor
_____________________________ -
Aynen ben de s7 indirimini kacirdim. Su anda hicbiryerde stok yok. Sherman haziran ortalarinda stok yenileyecegini soyluyor ama fiyat ne olur bilemem tabi:(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkcası bende beklerken yükseldi n11 den indirim kodu ile 4.900 e geldi aldım. Bana göre çekim gücünden öte haritalaması önemli. Tabiki tercih meselesi.
Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner 4,899 TL'ye düşmüş arkadaşlar
https://www.hepsiburada.com/roborock-s6-maxv-vacuum-cleaner-p-HBV00000WWUJZ
_____________________________ İmzaya gerek yok, after all, everything is forbidden... -
S6 Max V Kronik sorunlu bir cihaz iade ettim. ve bi ton şikayet var
Toz torbali uzun yillar kullanabilecegimiz makine tavsiye edebilirmisiniz. Arnica tesla premium tam bi iskence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ssbrutality
S6 Max V Kronik sorunlu bir cihaz iade ettim. ve bi ton şikayet varhocam detay bilgi verir misin nedir olumsuz tarafları ürün takibimde .
Anneme anneler günü hediyesi olarak Trendyol’dan iRobot Roomba 693 Wi-Fi aldım 1755₺ 100₺ Worldpuan gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
PENTAX K-5 & K-10D Grand Prix
Apple MacBook Pro
Lancia Delta 1.6 otm -
gecen haftalarda 3384tl ye xiaomi mop pro 2 aldık. fiyat 3100 leri gördü bir kaç kez.
lidar sensör olmamasından dolayı ürün oldukca alcak (8cm) her deliğe giriyor bizi tatmin etti acıkcası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 6 Mayıs 2021; 9:20:15 >_____________________________ XİAOMİ 14 -
valla ozaman robot süpürge yerine ayda 1 temizlikçi gönderseniz daha iyi olur :)
quote:
Orijinalden alıntı: acemixvalla ozaman robot süpürge yerine ayda 1 temizlikçi gönderseniz daha iyi olur :)
Peki hocam bu wifi çekim gücü önemli mi? Dubleks evde üst katta duran modem alt kattaki robot ile iletişim kurabilir mi?
_____________________________ - -
is begenmez :)
Biz hallediyoruz o isleri ama teknolojiye de yeni sardi ondan oturu almak istiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: LeHospitall
Toz torbali uzun yillar kullanabilecegimiz makine tavsiye edebilirmisiniz. Arnica tesla premium tam bi iskenceUp up
Hayırlı aksamlar Viomi s9 kullanan ve ürün hakkında yoruma sahip olan varmı
Arkadaşlar anker eufy 35c nasıldır mediamartta 1500e geliyor iyimi
Anker Eufy RoboVac 11S hepsiburada da 1480 lira alınır mı , şimdi siparişi vereceğim 1500 liraay kadar tavsiyesi olan var mı ?
_____________________________ ------------ARIKAN BAL Donanımhaber 7.yılımız Sipariş için p.m------------ https://forum.donanimhaber.com/yeni-sezon-sagimi-yapildi-forumda-7-yil-kampanya--110871203 -
Araştırmalarımda haritalandırma ile ilgili sorun yaşayanlar çok fazla gibi gözüküyor, sanırım yazılımsal. Siz böyle bir sorunlae karşılaştınız mı?
Pro modelinde olduğu gibi Türkçe konuşma dil desteği ve menü var mı? Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: KrasofchicKAraştırmalarımda haritalandırma ile ilgili sorun yaşayanlar çok fazla gibi gözüküyor, sanırım yazılımsal. Siz böyle bir sorunlae karşılaştınız mı?
Pro modelinde olduğu gibi Türkçe konuşma dil desteği ve menü var mı? Teşekkürler.
ilk başta 3 defa tam olarak evi gezmek istedi sandalyeleri falan kaldırıp serbest bırakmak lazım cihazı .lidar sensörlülerde böyle birşey varmı bilmiyorum.
Şuan yerde ki 10cm lik kaktüs saksısına bile çarpmadan gezebiliyor. Menüler türkçe ama ses ingilizce suanda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 7 Mayıs 2021; 10:17:34 >_____________________________ XİAOMİ 14
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X