Selamlar, pttavm'den push geldi yine, şahsen benim ihtiyacım yok. Belki ihtiyacı olan indirim bekleyen vardır diye paylaşmak istedim. Akşam 8 de indirim aktif olacakmış. link aşağıda ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallerkrali -- 26 Kasım 2021; 16:28:53 > |
Roborock S5 Max Sürpriz Fiyat....

-
-
5999₺'den açtılarsa kapıyı 4999₺'ye satarlar :) An itibariyle 5050₺'ye bulunuyormuş :) Teşekkür ederiz bekleyip göreceğiz bakalım kaça verecekler
-
Ürünün bir linki vs varmı hocam. Tv de gördüm ama ürüne ulaşamadım daha. Nasıl gidip alabilirim ürünü?
-
hocam link ekledim konuya
-
valla hocam bence cok daha ucuza satacak gıbıler ben gormedım ama konuya yazan dıger arkadas tv reklamı falan demıs. Pttavm bu gece yakacak gıbı ortalıgı takip etmek faydalı olabilir
-
Bu alet ne zaman 6 bin lira oldu ki ? Devlet insanları salak yerine koyan bu firmalara el atsın artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu fiyata inanamayacaksınız yazmışlar. Altı boş çıkmazsa ben 2 haftadır bunu alacam diye bekledim.
-
Neye baktıysam 2 saatte fiyatları 1000 lira arttı. Ülkede dolar yönetmen gibi oldu. İphone 11 7999 TL ye satılıyordu 1 gün sonra 11.000 fiyat yazdılar. Bir süpürge alacaz dedik develüasyon oldu ülkede. Hayır benim mi bahtsızlığım ben anlamadım ki.
-
4.000 altı her türlü ama bu kurla çok zor.....
-
Hocam dolarla alıyorlar ürünü ve dolarla borçlandıysa aldığı kurdan değil elindeki borç miktarına göre satan satıcılar da var eski kurdan alıp elimdeki mal değerli zaten diye aktif kurdan satanda
-
Doğrudur. Benim derdim şuan 5050 den bulunuyor. Ne ara 6 oldu. 5500 e satmak istiyorsa satsın hakkıdır da indirimi fazla göstermek için 6 yazmaları yanıltıcı.
Takip ettiğim samsung tablet var 2500 civarı. 3200 üzerine çizik atmışlar hiç bir zaman 3200 olmadı onu demek istiyorum. Bariz yalan beyan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 26 Kasım 2021; 18:37:51 >
-
Fiyat 4.299,00 TL ye düştü
-
Fiyat 4299 alinirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben muradima erdim arkadaslar. Aldim hele sukur. Piyasanin 1000 lira alti. Almayan kossun alsin
Hocam sakin kacirma. 1000 tl piyasa altinda fiyat.
Arkadaşlar Süpürme ve Moplama Olayı Nasıl
9 cm koltuk boşluğu var
-
4.000 altı bekledim görülmemiş fiyat yazınca. Kur düzeyinde hemen ihtiyacı olan alabilir. Ama yetmez.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam yerden yuksekligi 9.6 cm
En az 10cm'e yükseltmeniz lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
- yudum egemden hile
- maaşını getir kampanyası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X