merhaba arkadaşlar. bir youtube kanalı açıp, roblox, minecraft ile oyun videoları yapmak istiyorum. nasıl bir sistem gerekli bu iş için ? laptopla olur mu bu iş ? masaüstü bilgisayar pek sevmiyorum, çok yer kaplıyor. laptoplarda işlemci iyi de, ekran kartları biraz kısıtlı oluyor gibi. ama laptop olmaz derseniz, mecburen masaüstü bir sistem bakacağım. roblox, minecraft ve video kayıt için nasıl bir sistem önerirsiniz ? şunun gibi bir laptopla olur mu ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 7 Şubat 2021; 16:9:25 > |
Roblox Youtube için Nasıl Bir Sistem ?

-
-
Hem işlemci hem ekran kartı hem de tasarım olarak güzel bir laptop.
-
quote:
Orijinalden alıntı: JoeChrisMorrisHem işlemci hem ekran kartı hem de tasarım olarak güzel bir laptop.
teşekkürler hocam. peki şunun gibi bir cihazla olur mu ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: jerryyyyteşekkürler hocam. peki şunun gibi bir cihazla olur mu ?
Alıntıları GösterFiyat görünmüyor ama linkteki laptopun işlemcisi 2. nesil. Arkadaşın önerdiği Alpha 15'deki işlemci ise Intel i7 serisinden daha güçlü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erderk11Fiyat görünmüyor ama linkteki laptopun işlemcisi 2. nesil. Arkadaşın önerdiği Alpha 15'deki işlemci ise Intel i7 serisinden daha güçlü.
Alıntıları Gösterteşekkürler hocam. benim anladığım kadarıyla youtube gaming için masaüstü bir sistem gerekiyor. laptoplar genelde hem oyun oynamak hem video kaydı için zayıf kalıyor. son yıllarda çıkan laptoplar tabiki güçlü ama onların da fiyatı yüksek
yani mesela i5 işlemcili, 4gb ramlı, onboard ekran kartlı bir laptopla youtube oyun videoları yapabilir miyim ? sanki kasar gibi geliyor
-
çok kasar malesef kuzenimin rami 4gb çok kasıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X