Şimdi Ara

Roblox Youtube için Nasıl Bir Sistem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir youtube kanalı açıp, roblox, minecraft ile oyun videoları yapmak istiyorum. nasıl bir sistem gerekli bu iş için ? laptopla olur mu bu iş ? masaüstü bilgisayar pek sevmiyorum, çok yer kaplıyor. laptoplarda işlemci iyi de, ekran kartları biraz kısıtlı oluyor gibi. ama laptop olmaz derseniz, mecburen masaüstü bir sistem bakacağım. roblox, minecraft ve video kayıt için nasıl bir sistem önerirsiniz ?

şunun gibi bir laptopla olur mu ?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-y560-intel-core-i7-2630qm-2ghz-4gb-750gb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-59-070715-pm-bd760918

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerryyyy -- 7 Şubat 2021; 16:9:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jerryyyy

Alıntıları Göster

Fiyat görünmüyor ama linkteki laptopun işlemcisi 2. nesil. Arkadaşın önerdiği Alpha 15'deki işlemci ise Intel i7 serisinden daha güçlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: erderk11

Fiyat görünmüyor ama linkteki laptopun işlemcisi 2. nesil. Arkadaşın önerdiği Alpha 15'deki işlemci ise Intel i7 serisinden daha güçlü.

Alıntıları Göster

teşekkürler hocam. benim anladığım kadarıyla youtube gaming için masaüstü bir sistem gerekiyor. laptoplar genelde hem oyun oynamak hem video kaydı için zayıf kalıyor. son yıllarda çıkan laptoplar tabiki güçlü ama onların da fiyatı yüksek

yani mesela i5 işlemcili, 4gb ramlı, onboard ekran kartlı bir laptopla youtube oyun videoları yapabilir miyim ? sanki kasar gibi geliyor

• çok kasar malesef kuzenimin rami 4gb çok kasıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.