Şimdi Ara

Robin Van Persie'den önemli açıklama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'u 6-1 yendikleri ve iki gol attığı maçtan sonra açıklamalarda bulunan Hollandalı futbolcu Robin Van Persie, ligde ikinci yarıyla ilgili şunları söyledi:

''BEŞİKTAŞ'LA ŞANSLAR EŞİT''
    "Çok zorlu bir ikinci devre olacak. Çok maçımız var. Şu an ligde Beşiktaş'la biz zirvedeyiz. Şanslar yüzde 50-50 gibi dursa da Galatasaray tekrar yarışta iddialı konuma gelebilir. Bunların hepsi tahmin. Çok fazla diğer takımları düşünmeden maçlara ayrı ayrı hazırlanmamız gerekiyor."

"FERNANDAO İLE ETKİLİ OYNUYORUZ"
    Hollandalı futbolcu, takımın diğer forveti Jose Fernandao'yla aynı anda sahada olduklarında etkili olduklarını belirterek, "Fernandao'yla birlikte etkili oynuyoruz. Rakibe göre değişiyor. Rakibin durumu ona müsaade ediyorsa o gün, beraber de oynayabiliriz. Bunu daha da artırabileceğimizi düşünüyoruz" dedi. Takımla uyumunun gün geçtikçe daha fazla arttığını anlatan Van Persie, "Bu bir süreç. Bazı yerler de 1 ay bazı yarler 1 yıl olur. Şu an uyumumuz çok fazla arttı. Saha içinde yaptığım koşular, görülmesi zor koşulardır. Bu koşular görülmeye başladıkça sahada keyif alıyorum. Daha fazla gol pozisyonuna giriyorum. Daha çok gol atma şansım oluyor. Uyumumuz arttıkça bundan hepimiz karlı çıkacağız" ifadelerini kullandı.

"DUYGULARIMI SAKLAYAMAM"
    Van Persie, duygularını saklayan bir insan olmadığını ve mutsuz olduğu zaman bunun yüzüne yansıdığını aktardı. Mutlu veya mutsuz olduğunu yüz ifadesinden anlaşabileceğini anlatan Van Persie, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kişiliğim bu. Ben duygularımı gizleyemem. Neysem, oyum. Mutsuzluğu açıklamak gerekir, yanlış anlaşılmasın. Çoğunlukla kendimle ilgili mutsuz oluyorum. Kendimden beklentilerim çok yüksek. Çok daha fazla şey vermem gerektiğini biliyorum. Bunları yapamayınca mutsuz oluyorum. Bu ifadem size yansıyor" Fenerbahçe taraftarından da övgü dolu sözlerle bahseden golcü futbolcu "Fenerbahçe taraftarına özel yer açmak istiyorum. Gördüğüm en muhteşem taraftar. Burada oynamaktan ciddi keyif alıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

http://kralspor.ensonhaber.com/robin-van-persie-sampiyonluk-yuzdesi-verdi-2016-01-14.html

• Adam gibi adam rvp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Biz de adamim biz de.Yaptigin kosularin gorulmeye devam etmesi dilegiyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç sene önce dünyanın en santraforlarından biri Fenerbahçe formaaı altında açıklama yapıyor.RvP ile ilgili haber görünce garip hissediyorum şu balkona bayrak asan dayı gibi gururlanıyorum takımımla çünkü adamın her açıklaması dünya gündeminde.

Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu adama taparımmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Onur~

Ulan hayal gibi futbolcumuz var biz hala Burak Yılmaz çakması Fernandaoyla oynuyoruz adam gelen topu kontrol edemiyor bırak VanPersienin yaptığı Koşularla kıyaslamayı

Mini sürüm kullanma, kullandırtma!

• Allah'ına kurban adamım RVP. O harika koşularını daha fazla gördükçe diğer oyuncular, emin ol sadece sen değil biz de daha mutlu olacağız. Ben hayatımda hiçbir sporcuya karşı böyle hissetmedim böyle bir klas, karakter yok. Hem oynatıyor hem de etrafındakileri de besliyor, pozisyonlarda hep var. Sahadaki en ufak olumlu hareketi, günün herhangi bir anında gülümsemesini gördüğüm bir resmi beni mutlu ediyor. Gol attığında kendimden geçiyorum. O ellerini iki yana açıp koşması, arkadaşlarına sarılması beni benden alıyor. Gün içinde ya da akşam bir anda ooo Robin Van Persieeee! diye tempo falan tutuyorum.

Eğer biraz daha doğru bir planlama yapılıp omurga kurulsaydı, özellikle ortasaha kurgusunda RVP'nin arkası daha doğru oyuncularla doldurulsaydı, bugün gol krallığında açık ara öndeydi, takım da belli bir puan farkıyla öndeydi. En başından beri söylüyorum, yapılması gereken çok basit. RVP odaklı oynamak. Vitor hocanın kesinlikle oyuncularına bu yönde talimat vermesi lazım ki veriyor da galiba. Son birkaç maçtır RVP iyi toplar almaya başladı, harika işler yapıyor.
    Tüm oyuncuların RVP'nin koşularını görüp pas atmaları lazım. Atamasalar bile olsun, denesinler. O koşuyu görüp atmayanlar, topu ezenler falan var ya o an beni nasıl hayal kırıklığına uğratıyor tarif edemem. Ozan ile Volkan saçmalamada yarış ediyorlar mesela. Ferdi'ye gelince atıyorlar önüne, RVP olunca kafalarını kaldırmıyorlar bile inanılır gibi değil. Diego da hiç besleyemiyor. Bu gibi ufak sorunlar çözülürse herşey daha iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Ulan hayal gibi futbolcumuz var biz hala Burak Yılmaz çakması Fernandaoyla oynuyoruz adam gelen topu kontrol edemiyor bırak VanPersienin yaptığı Koşularla kıyaslamayı

Sebep?

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Sebep?

Mesaj atınca karakterler bozuk çıkıyor.

Orijinalden alıntı: Rundown

"Saha içinde yaptığım koşular, görülmesi zor koşulardır. Bu koşular görülmeye başladıkça sahada keyif alıyorum."

Biz de adamim biz de.Yaptigin kosularin gorulmeye devam etmesi dilegiyle.

buna dikkat çekmeye gelmiştim, benden önce davranılmış. şimdi gidiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.