Şimdi Ara

ROBERTO BAGGİO-APPİAH-GUARDİOLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://dimassimotalento.blogspot.com/2011/09/baggio-appiah-guardiola.html
     ROBERTO BAGGİO-APPİAH-GUARDİOLA

fotoğraf muhteşem....APPİAHI KİM UNUTABİLİRKİ?keşke tekrar gelse taraftarın gönlünü kazanır yönetim...

• Guiardiola evrim geçirmiş sanki.

Zenci aynı zenci ama
  • Kalsın. Almayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Kalsın. Almayalım.

Şu anki Baroni'den ve Selçuk'tan çok daha iyi oynar. En kötü yedek olur. Hayır durumumuzu görmüyorsunuz sanki, neye güvenerek bu kadar seçici davranıyorsunuz anlamadım doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Kalsın. Almayalım.

Şu anki Baroni'den ve Selçuk'tan çok daha iyi oynar. En kötü yedek olur. Hayır durumumuzu görmüyorsunuz sanki, neye güvenerek bu kadar seçici davranıyorsunuz anlamadım doğrusu.

Usta biz geçen sene şampiyonluğu Baroniyle Selçukla kazanmadık mı? Bu adamlar Spor Toto için gayet yeterli.
    Eğer ön libero gerekiyorsa CL için gerekiyor.

Bu sene CL de yok. Ne gerek var Appiaha? Bizden gittikten sonra 2 gün önceye kadar adını duymadım adamın. Hem adam gelmiş 32sine. Gereksiz.

Bu nedenle gayet de seçici olurum. Seni duyan da batmışız, sokaktan oyuncu topluyoruz sanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kalsın. Almayalım.

Usta biz geçen sene şampiyonluğu Baroniyle Selçukla kazanmadık mı? Bu adamlar Spor Toto için gayet yeterli.

Bu sene CL de yok. Ne gerek var Appiaha? Bizden gittikten sonra 2 gün önceye kadar adını duymadım adamın. Hem adam gelmiş 32sine. Gereksiz.

Bu nedenle gayet de seçici olurum. Seni duyan da batmışız, sokaktan oyuncu topluyoruz sanacak.

Hoca sanki adama 10 milyon euro bonservis bedeli istiyorlar. Bedavaya gelecek ve senelik en fazla 1.5 m euro isteyecek bir adamın ne gibi bir zararı olabilir ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kalsın. Almayalım.

Hoca sanki adama 10 milyon euro bonservis bedeli istiyorlar. Bedavaya gelecek ve senelik en fazla 1.5 m euro isteyecek bir adamın ne gibi bir zararı olabilir ?

Tamam gelsin ne diyim yani. Ama gereği yok diyorum.

Ayrıca ben bu haberi sadece Fanatikte gördüm. Fanatik Kezmana da aynısını yazmıştı, ama adam BATE ile anlaştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Martin Linnes
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Appiah bitmiş arkadaşlar. Medet ummayın o adamdan boşuna, Cesena'da bile bir şey yapamadı adam.
  • Bence gelsin adam çok vefakar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.