Şimdi Ara

Roadstar RD 8100 Bluetooth Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer AVH 3200 almayı düşünürken Vatan Bilgisayardaki indirime kapılıp Roadstar RD8100 aldım, ses kalitesi ve dokunmatiği konusunda başarılı diyebilirim ancak çok fazla özellik aramayın.Sorunum bluetooth bağlantı yaptığım zaman sesimi karşı tarafa bir türlü duyaramıyorum (ses hiç gitmiyor) telefon ayarlarında bir sıkıntı olabileceğini düşünerek başka telefonlarla da denedim yine gitmiyor. Ünitenin üzerinde microfon deliği var. Kullanım kılavuzuda oldukça sığ acaba bu teypten kullanan varmı, yardımcı olabilir mi? Anlamadığım bir konuda neden USB girişi direk flash bellek girişine uygun değilde ara kablo aracılığıyla flash bellek kullanılıyor? Bir de en fazla kaç gb' lık flash bellek ve SD kart kullanabilirim?

• sayın indy aracınızın marka ve modeli nedir?
    genel anlamda memnun değilsiniz sanırım? ürünle birlikte kasa cerceveside geliyormu kutu ıceriğinde? montaj da sorun oldumu? bende 2012 corolla icin bakıyorum Navitech NAV-DX9000 kampanyasını kacırdım bimeks te..
    teşekkürler
  • bende de bu teypten var fakat cd de olsun flash bellekten çalarken olsun shuffel yani karışık çalma olayını bulamadım? var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vhkm

sayın indy aracınızın marka ve modeli nedir?
    genel anlamda memnun değilsiniz sanırım? ürünle birlikte kasa cerceveside geliyormu kutu ıceriğinde? montaj da sorun oldumu? bende 2012 corolla icin bakıyorum Navitech NAV-DX9000 kampanyasını kacırdım bimeks te..
    teşekkürler

Aracım Ford Fiesta, dediğiniz gibi genel anlamda çok memnun değilim, içinden kendi çerçevesi çıkıyor ama benim aracımın eski teybinin olduğu yer oldukça geniş olduğundan çift çerçeve kullanılarak taktırabildim açıkçası çerçevede çok içime sinmedi çünkü iki çerçevenin renk tonu tutmuyor teybin rengide çerçevelerle uyumlu değil bunlara bide göğsün farklı rengi eklenince hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor. Yani derimki almadan önce iyi ölçüp biçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

bende de bu teypten var fakat cd de olsun flash bellekten çalarken olsun shuffel yani karışık çalma olayını bulamadım? var mıdır?

Bu teybin bu tarz özelliklerinin olmaması beni çıldırtıyor zaten. Bu özellik var ancak hepsi kumandanın üzerinde kumandada bildiğin gibi 40 civarında tuş olduğundan araba kullanırken kumandayı kullanmak gerçekten oldukça zor, kumandadaki LOC-RDM tuşu ile shuffel yapabilirsin.

Diğer araçlarda böyle mi bilmiyorum ama USB girişinin küçük olması sebebiyle USB yi ara kabloyla çıkarıyorum sen buna daha şık bir çözüm bulabildin mi bu tarz uçlu (mini usb) flash bellekler var mı acaba?
  • indy İ kullanıcısına yanıt
    sesinizi karşı tarafa duyuramamanız cihazın önpanelinde bulunan bluetooth modülünün arızalı veya soğuk lehim dediğimiz( temassızlık) olmasından dolayıdır garanti belgesi mevcut ise roadstar merkez servisine gönderin derim USB/SD kart 16 GB hızlı vesorunsuzz açılıyor 32 ve üstünde geç açılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.