arkadaşlar bu hoparlörler nasıl iyi bass veririmi bu sitede 30 ytl yazıyo ama bizim burda 14 tl çifti yorumları bekliyorum
bu ölçülerdeki pioneer gibi markaların hoparlörleri bile iyi bass vermiyor.. çünkü bu tür hoparlörlerin üretim amacı ses vermektir.. hem hoparlör hemde bass istiyorsan oval hoparlörlere yönelmen gerekir.. yada bu tip hoparlör alıp birde subwoofer kullanmalısınız.
hiç bas vermez o hoparlör
bırak bası ondan normal ses alırsan dua et
peki arkadaşlar bu hoparlör nasıl normal bass verse yeter saygılar
bu arada yukardaki hoparlörün çifti 16 tl isterseniz bi bakın
Bundanda hiç bir ses alamazsınız, sizin bütçeniz ve istediginiz ölçü nedir...ilk yolladıgınız 16cm .. bu ise 10 cm ... sizin aracınızıa uygun olan nedir ?
HOCAM FARKETMEZ 10 CM OLURSA ÖNE KOYACAĞIM DAHAÇOK OLURSA ARKAYA KOYACAĞIM EN FAZLA 20 YTL LİK İYİ BASS VEREN HOPARLÖR ALMAK İSTİYORUM
abi komponentlerden bas bekleme iyi bas istiyorsan arkaya sistem kurucaksın
Bass sesi istiyosan en azından oval hoparlör alın.. yuvarlak hoparlörlerin hiç birinden bass sesi alamazsınız hele hele 15-20 liralıklardan normal seside zor alırsınız..
hocam bass o kadar önemli değil sizce hangisini seçmeliyim biz zaten o kadar çok iyi bass istemiyoruz birazcık dum sesi çıkarsın yeter sizce hangisi daha iyi
suny daha güzel gözüküyo onu seç o zaman :)
component düşünürsen sound magus olabilir sert tonlaması var, diğer componentlere nazaran daha cok bas ses verir
1) 6962 ler bana en son çekilen fiyat 75 civari oynuyor...
2) Roadstarin o hoparlörinden bişe bekleme onun ne verdiği bile belli değil. Mid mi verio tiz mi ? Zaten bassa dair bişe yok... Midde vermio tizde vermio ne anlamadim o...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme