Şimdi Ara

Roadstar 8040 2000 Watt Amfi Pioneer 1000 Watt Woofer Evde Çalıştırmak İçin Kaç Amper Güç Kaynağı Al (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan1461

quote:

Orijinalden alıntı: yespeed

Ne gerek var smpsye ikitane 500watt psu yu parelelle shotky diyotla gir amfiye daha ucuza hallolur

psuların cogu yazan değerı vermıyor. Server kasalara takılan psularla bu is olur. Onlarda smpslerden daha pahali

• Konuyu hortlattım ama :D benim evimde roadson 200w küçük bir amfi var arkada 2 ses çıkışı var tek kanal yanık tekinden hoparlöre bağlıyorum topraklamam var güç kaynağı ile çalıştırıyorum gel gelelimki amfiyi açınca zırrr zırr ötüyo pcden kabloyu çıkartınca da da ses kesiliyor arkadaşlar sizce neden yapar bunu ?
  • 17ilkay 1 kullanıcısına yanıt
    Anfi ile pc arasındaki kablo bozuk veya tam temas etmiyor.. pc sesçıkış şasesi ile anfinin ses giriş şasesine düz kablo bağlayın, ses kesilirse kablonuz bozuktur.
  • Konu Hortlamışki Hortlamış Bari Cevap Vereyimde Bazı Arkadaşlara Bilgi Olur. Arkadaşlar. Önce Teyibi Trafo İle Amfiyi SMPS İle Beslemiştim. Daha Sonra Tv Sehbasını Kaldırınca. Trafoyu Devreden Çıkardım ve Amfi ve Teybi Smps İle Besledim. Gayet Güçlü Bi Şekilde Kullanıyorum. Ki üst Komşu Yukarda Deprem Oluyo Diye Aşağı Gelmişti :)) Trafo Kullanırken Bazen Teybi Besleyemiyodu ve Teyp Kapanıp Açılıyodu Kendi Kendine Ama Smps Hem Amfi hem Teybi Besliyo BOyle Bi Sorun Yok. Tavsiyem SMPS İle bu İşi Yapın. ve Mümkünse Fanlı Adaptör Kullanın benım Kullandığım Adaptör Yaklaşık 10 Dkda Bir Isınınca Fan Açıyor 1 Dk Çalışıp Duruyor. Resimlerle Kafanızda Bişeyler Canlanır.
     Roadstar 8040 2000 Watt Amfi Pioneer 1000 Watt Woofer Evde Çalıştırmak İçin Kaç Amper Güç Kaynağı Al

Roadstar 8040 2000 Watt Amfi Pioneer 1000 Watt Woofer Evde Çalıştırmak İçin Kaç Amper Güç Kaynağı Al

http://imageshack.us/photo/my-images/540/846bf3.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/539/1b332d.jpg/
    http://imageshack.us/photo/my-images/536/15eb9b.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t4r1k -- 22 Temmuz 2014; 0:17:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t4r1k

Konu Hortlamışki Hortlamış Bari Cevap Vereyimde Bazı Arkadaşlara Bilgi Olur. Arkadaşlar. Önce Teyibi Trafo İle Amfiyi SMPS İle Beslemiştim. Daha Sonra Tv Sehbasını Kaldırınca. Trafoyu Devreden Çıkardım ve Amfi ve Teybi Smps İle Besledim. Gayet Güçlü Bi Şekilde Kullanıyorum. Ki üst Komşu Yukarda Deprem Oluyo Diye Aşağı Gelmişti :)) Trafo Kullanırken Bazen Teybi Besleyemiyodu ve Teyp Kapanıp Açılıyodu Kendi Kendine Ama Smps Hem Amfi hem Teybi Besliyo BOyle Bi Sorun Yok. Tavsiyem SMPS İle bu İşi Yapın. ve Mümkünse Fanlı Adaptör Kullanın benım Kullandığım Adaptör Yaklaşık 10 Dkda Bir Isınınca Fan Açıyor 1 Dk Çalışıp Duruyor. Resimlerle Kafanızda Bişeyler Canlanır.

demek ki sorunsuz kullandınız ben yıllardır sorunsuz kullanıyorum hatta tavsiyede bile bulunmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Konu Hortlamışki Hortlamış Bari Cevap Vereyimde Bazı Arkadaşlara Bilgi Olur. Arkadaşlar. Önce Teyibi Trafo İle Amfiyi SMPS İle Beslemiştim. Daha Sonra Tv Sehbasını Kaldırınca. Trafoyu Devreden Çıkardım ve Amfi ve Teybi Smps İle Besledim. Gayet Güçlü Bi Şekilde Kullanıyorum. Ki üst Komşu Yukarda Deprem Oluyo Diye Aşağı Gelmişti :)) Trafo Kullanırken Bazen Teybi Besleyemiyodu ve Teyp Kapanıp Açılıyodu Kendi Kendine Ama Smps Hem Amfi hem Teybi Besliyo BOyle Bi Sorun Yok. Tavsiyem SMPS İle bu İşi Yapın. ve Mümkünse Fanlı Adaptör Kullanın benım Kullandığım Adaptör Yaklaşık 10 Dkda Bir Isınınca Fan Açıyor 1 Dk Çalışıp Duruyor. Resimlerle Kafanızda Bişeyler Canlanır.

demek ki sorunsuz kullandınız ben yıllardır sorunsuz kullanıyorum hatta tavsiyede bile bulunmuştum

Evet 29 Amperlik Adaptör İle Besliyorum. O Zamanlar 80 Tl Gibi Bir Fiyata Almıştım. 1 Yıl Olacak Nerdeyse Sorun Yok. Az Çok Elektronikte Bilgim Var Ama Herşey Ezbere Olmuyo Sonuçta Bilenlerden Fikir Aldık Bi Planı Hayata Geçirdik. Yardımcı Olan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim. Umarım Yeni Aradaşlarada Bu Konu Yardımcı Olur..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Evet 29 Amperlik Adaptör İle Besliyorum. O Zamanlar 80 Tl Gibi Bir Fiyata Almıştım. 1 Yıl Olacak Nerdeyse Sorun Yok. Az Çok Elektronikte Bilgim Var Ama Herşey Ezbere Olmuyo Sonuçta Bilenlerden Fikir Aldık Bi Planı Hayata Geçirdik. Yardımcı Olan Tüm Arkadaşlara Teşekkür Ederim. Umarım Yeni Aradaşlarada Bu Konu Yardımcı Olur..

suan 29a fiyatlari 50 lira gayet iyi dusmus bende evde iki smps kullaniyorum biri mono digeri stereo anfi icin ayri ayri iki tane fakat monoyu ciftlemem lazim 30amper gucle tam performansi veremiyo malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• t4r1k kullanıcısına yanıt
    Abi amfi nasıl memnun musun roadstar rda8040 'tan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halit95

Abi amfi nasıl memnun musun roadstar rda8040 'tan ?

memnunum gayet hiç bi sorunu yok sadece biraz fazla ısınıyor sanki o kadar.
  • Abi Bende almayı düşünüyorumda köprüleme yapınca kaç rms veriyor? kullanma kılavuzunu bulamadım internette. bana bir yardımcı olur musun abi

• quote:

Orijinalden alıntı: halit95

Abi Bende almayı düşünüyorumda köprüleme yapınca kaç rms veriyor? kullanma kılavuzunu bulamadım internette. bana bir yardımcı olur musun abi

vallahi rmssine falan hiç bakmadım nasıl ölçüleceğinide bilmiyorum :(
  • Abi Kullanma kılavuzunda yazabilir mi acaba

• 90 amper akü yeterli olurmu ? (Yüksek apmerlik aküler'de sorun olmaz tam bir performance almak adına bass_sız)
    Bu ürünleri beslemesine yetebilicek akü tavsiyeniz ne ve neler olabilir?

PIONEER TS-G132Ci 17.cm
    JBL CS760C 16.5cm
    Basss kullanmıyacağım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.